belki ilginizi çeker
  1. · koç burcu ünlüleri
  2. · kemal kılıçdaroğlu na sorular
  3. · kadıköy ün sonunun getirilmesi
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  6. · öss 2009 a girecek olan yazarlar
  7. · yaran yanlış başlık okumaları
  8. · yaran diyaloglar
  9. · yaran anne diyalogları
  10. · doktor hasta diyalogları
gündem
  1. · ales
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · kaşlarını almayan kızlar
  4. · thierry henry
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  7. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  8. · nargile közü ile sigara yakmak
  9. · mutsuzluk

cd temizleme bezi  

1. 6 nesil yazar hoşgelmiştir.
    (arif19m, 19.01.2009 18:35)
  2. beni sevişgen olmakla itham etmiş 6. nesil yazar parçası, doymak bilmeyen adam; peh.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 11.04.2009 18:26)
  3. tanışır tanışmaz içinde ayıp şeyler olan bi link atmış olsa da bana sevimli yazar. *
    o da benim gibi tren aşığı, biraz değişik yazar.
    erik kılapton hayranı ayrıca.
    ehele!

düzeltme: "sıpa"ydırmen.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 07.05.2009 21:24 ~ 14.05.2009 13:51)
  4. adından hoşlandığım yazar şu vakit kendisi.
    (anathema se, 07.05.2009 21:36)
  5. toplu taşımanın romantik insanı.

otobüste karşılaştığı şu taş gibin hatunları, yüzüne bakmaya kıyamayacağı melekleri bir gün görsem dişimi kıracam. ahanda buraya yazıyorum, eğer şu insanüstü varlıkları bana kanıtlayabilirse, alıyorum kaydımı burdan ytüye geliyorum. ayrıca evimi de ctbnin mekanına taşıyorum. idare edecez birkaç yıl, zaten maksat bir dostun sayısız anısına tanıklık etmek.
    (godum godum godaman, 01.06.2009 16:39)
  6. (bkz: limonata) *
    (zsa zsa zsu, 08.06.2009 00:11)
  7. megadeth dinliyo lan bu, inanmayın erik kilapton falan.

kolpa metalci seni.
    (godum godum godaman, 11.07.2009 23:25)
  8. ahlaksız teklifime olumlu yanıt vermiş ve istediğimi yapmış yazar kişisi. * *

ayrıca yanlış tespitler yapıyor. sevgiliymiş. peh. bulan var bulamayan var. öyle hemen "galiba sevgili bulmuş" denir mi? denmez. bulamayanlardanım çünkü ben. *

"lucy in the sky with diamonds"ın da anısı var abi, hiç girme o konuya. *
    (portagallı ördeg, 23.07.2009 23:26)
  9. arı fobimi burada deşifre etmiş olan koyu renkli bez parçası. ne eğlenirdik yahu, dürüm günleri falan, hüzünlendim bak. bu arada şimdi de 73 alsam mahzunlaşırım lan, neyse.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 26.07.2009 09:09)
  10. özel mesaj yoluyla beni taciz eden şen kanarya.tamam bak burdan tebrik edelim.sonra şeyolmasın.artık sizin de bir kupanız var.yabadabadu.tamam istediğiniz kupa bu kupa değil ama aza kanaat getirmesini bilmek gerek bence.tekrar söylüyorum bak ; kupa ne güzel şey güzel şey kupa.bu meselelerin haricinde severim kendisini pek.iyidir çok iyidir.öpelerim.
    (balefulwhisper, 03.08.2009 16:33 ~ 16:33)
  11. bilmeden mi yapıyor yoksa uyuzluktan mı çıkaramıyorum ama iki de bir adımı yanlış söyleyen, gıcık insan.*

kendisini her gördüğümde, istediği şeyi gerçekleştirememiş olduğumun getirdiği yoğun vicdan azabı duygusuyla eriyip gidiyorum.yakında yerin dibine de geçicem az kaldı.*

eric clapton ve tren hastası.böyle daha başka rahatsızlıkları var mıdır bilemiyorum fakat şimdilik bunları işittim kendisinden.tren dedim de, ühühühü.(istenilen bir şeyi gerçekleştiremediği için kahrolan smiley)

aha.unuttuğum en önemli şey ise, tam bir istanbul aşığı olması.aşkı uğruna geleceğini yönlendirmiş, iyi mi etmiş kötü mü bilemeyiz ama aşk işte böyle bir şey olsa gerek.bana da istanbulu gezdirip, bilmediğim yerleri(anadolu yakası) öğretecekti.sözünü burdan hatırlatmakta fayda var.unutur falan neme lazım sonra uğraş dur dimi*.

neşeli, eğlenceli, güldüren yazar kişisi.ciddi şeyler de konuşulur mu ki bununla triplerine girmemeniz için diyorum ki: insanın içine umut birikintisi serpiştiren bir kişi aynı zamanda da.üzüldüğümde ya da çok sevindiğimde bir şeylerin varlığını hissetmemi sağlayan, sağlamayı deneyen, kendi bildiğini okuyan itirazlarıma açıklık getirmeye çalışan, kendini zorla sevdiren insan.ehe ehe.

not: halledicem olum fotoları az kaldı, bu hafta eline geçer herhalde.(bu hafta demiyim de en yakın zamanda geçmesini umuyorum diyeyim.)*
    (ıspanaklıpasta, 17.08.2009 13:17)
  12. bugünümün güzin ablasıdır. istanbula döndüğüm an çınaraltına gitme sözünü de yazdım bi' yere, elimden kurtulamıcağını şimdiden bilsin. öptüm. hap gibi yazardan sevgilerle. *
    (zsa zsa zsu, 30.08.2009 19:13)
  13. şimdi şu sözlükteki göt halimi ilk defa bir kenara bırakarak gerçekten tüm samimiyetimle bir şeyler yazmak istiyorum bu arkadaş hakkında. şimdi böyle büyüğü gibi davranmak istemiyorum ama gerçekten şunu içten söylüyorum, oğlum bunun yarısı kadar olsun çok isterim. babasıyla tanışıp işin sırrını öğrenmek istiyorum. yanlış anlaşılmasın, böyle ortama uymayacak, pısırık bi efendilik değil bununki. anlatması zor, tanışmak lazım. hem senin benim gibi fırlama ama sende bende olmayan bir şeyi de var. her an koşup sokakta gördüğü amcanın elini de öpebilir yani.

benim hayat tecrübeme göre ben hep şunu görmüşümdür: bunun gibi insanların çok mutlu aileleri olur. karısını el üstünde tutar. çocuğunun her maçına gider. yaşlanmaz. hem kendine hayat katar, hem çevresine ışık saçar. kız olsam vallahi kaçırmam direkt "evet" derim. soru olarak "senin için şöyle böyle diyolar?" dese bile direkt "evet" derim. siz de "evet" deyin. haydi. hep birlikte güzel yarınlar için: "evet"!

ahuahua sonu sıçtı.

edit: benim yazdığım yazı hocanın tahtaya yazdığı yazı gibidir. sonlara doğru mutlaka aşağı doğru bi eğim olur.
    (busburak, 04.09.2009 03:13 ~ 10:16)
  14. zorlanıp da yapamadığım sorularımı sorduğumda hemencecik cevaplayan harika yazar. sözlük huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.
    (yourtomorrows, 16.09.2009 23:12)
  15. 2.5 saat kadar bekletilmesine rağmen gıkını bile çıkarmayıp bir de üstüne hediye alarak beni ziyadesiyle utandıran muhteşem yazardır. birlikte tıkınmanın dibine vurulası, istanbulun altı üstüne getirilesidir. bir gün çok zengin olursam ona şehir hatları vapurlarıyla pamukkale ekspresini satın alıcam, ahahah. ben yalımdan tekneyle işe gidip gelirken o barış manço vapuruyla kadıköy- beşiktaş gelebilsin diye. * ama şimdilik beni ales e hazırlaması karşılığında bir model tren sözüm var bakalım, 95 filan alırsam neden olmasın. bu kadar güzel güzel anlattığıma bakmayın, yeri gelince benden yüksek olan statüsüyle hava atmaya kalkıcak kadar da edepsizdir aslında, benim hayran kitleme katlanamadığı için böyle bir şey yaptığını düşünüp sineye çekiyorum, aramızda kalsın.

p.s: nickaltı filan yazdım diye kendisiyle barıştığımı sanmasın sadece iç yüzünü herkes görsün diye yazdım, bir nevi amme hizmeti yani, hıh.
    (zsa zsa zsu, 14.10.2009 17:36)
  16. bu adam taklittir. yedi sekiz hasan paşa fırını dedim hemen üşenmemiş gitmiş bulmuş kurabiye alıp keyif yapmış. nuruosmaniye köftecisi dedim laf arasında telefonda, dur tam anlat bakıyım hemen gider yerim dedi. cremeria milano yu yazmıştım geçenlerde sözlükte yememiş içmemiş (lafın gelişi, yoksa deli gibi yemiş içmiştir bu süre zarfında adım gibi eminim) arıyo beni, ben duymayınca da mesaj atıyo dondurmacıyı sorcaktım ama buldum, sözlükte yazmasan haberim olmucak insan bana da söyler diye. yuh abicim ya ne desem koşup yiyiyosun içiyosun zaten bi de unuttuklarım için hesap soruyosun, bu kadar da olmaz ki ama.* ama cafer erol badem ezmelerin ve karamelli çikolataların hatrına sesimi çıkarmıcam bir süre daha. ama beni taklit ve takip etmeye devam edersen bunun sonu hayır değil benden sölemesi.
    (zsa zsa zsu, 28.10.2009 01:21 ~ 01:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil