belki ilginizi çeker
  1. · ccd scarer
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · hollywood filmleri
  9. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler

ccd scarer  

1. okan bayülgenin magazinci arkadaşlara, kendisine ''eşcinsel misiniz okan bey?'' gibi sorular sormaması için kullanacağını beyan ettiği alet. gözde kalıcı hasara yol açabiliyormuş.
    (bkz: si si di sikeyrır)
    (kesmeseker, 01.07.2007 02:44)
  2. okan bayülgen'in ilk başta ccd scan şeklinde söylediğini tahmin ettiğim(zira siken esprisi de bunun üzerineydi), daha sonra kağıda ccd seeker olarak yazdığı, yukarıda görüldüğü üzere ccd scarer şeklinde de algılanabilen, varlığı yokluğu ve ne olduğu muamma olan, dijital ccd sensörleri tarayarak etkisiz hale getiren bir aletmiş kendisi. daha önce hiç yazmadım ama ben bugün harbiden bunu öğrendim. yurtdışından getirtiyormuş okan bayülgen bu aleti bizim acar paparazzilere karşı. geldiği zaman programda bize de gösterirse ne güzel olur. merak ettim ben şahsen. teknolojik detaylarını da mühendis arkadaşlardan bekliyoruz artık.
    (martin hayda gel, 01.07.2007 02:52)
  3. ufak bir araştırma sonucunda ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadığım alettir. ccd scanner ise bu meret, bu terim barkod okuyucular için kullanılmakta. ccd seeker ise bildiğin savaş malzemesi, uçaklarda orada burda kullanıyorlar(baktım birkaç ordu sayfası çıktı hiç bulaşmadım). ccd scarer diye birşey yok. hani derler ya 'kedidir o kedi' diye, işte aynen o biçim cat scarer'a falan rastladım. bence okan bayülgen paparazzi tayfasının mallığına güvenerek gözdağı veriyor. yoksa ccd ymiş cmos muş falan haberi bile yoktur bunların. verirler ellerine makinayı salarlar ortalığa.
    (martin hayda gel, 01.07.2007 03:07 ~ 03:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil