catch your dream 

adana çık aradan

1. yaz geldi ya, yeni bir başlangıç yapayım, yazdığım herşeyi sileyim dedim.

catch your dream, kimdir. yeni bir başlıkta incelenmesi gerekir, ama sözlükçene buna üşeniyoruz, veee catch your dream'i tekrir etmeye başlıyoruz.
    bir kadeh şarap, birazcık buena vista social club, belki biraz johnny depp, istanbul üniversitesi ispanyolca dili ve edebiyatı, votka-vişne, kahve çekirdeği, lost, yaratıcı beşiktaş taraftarlığı, nevizade, simit, çay, martı, vapur..

bakınız, birkaç kelam bu güzel insanı anlatmaya yeter.. sonra o kelamların köklerine ininiz ve yeni kelamlar türetiniz.. sonra dallarını ve yapraklarını görünüz.. dallarına çıkıp eğleniniz, yapraklarının seslerini dinleyiniz.
    noldu ?
    dostluk.

bazı insanlar vardır ve mutlu olmaları gerekir..
    bazı da şarkılar vardır, o bazı insanları anlatır; belki de mutlu eder. kimbilir..
    "oysa ne kadar benziyorduk birbirimize: aldandığımız şeylerle.
    aslında birer fincan sohbet şehrin soğuğunda hepsi bu.
    en iyi dostlarımız ölülerdi nedense,
    insanlar ki çoğu anlamaz sözden.
    üzme kendini, biz bize yaşar gideriz, yeter ki vazgeçme.
    artık ne oyuz, artık ne şuyuz,
    şimdi biz buyuz, bu..." *
    (possible dreams, 25.09.2005 00:58 ~ 03.06.2007 20:23)

2. ayrıca him'i de çok sever.güldürmekten karnımı ağrıtan ilginç ve son günlerde bizim gibi aynı nedenden üzülen,kendini yıpratan güzel insan.moralimin en kötü olduğu günlerdeki destekçilerimden biri.beni anlayabilen nadir insanlardan.
    (sevgimiz kısıtlandı, 25.09.2005 19:51)
  3. deniz gezmiş'in babasına yazdığı mektubu sözlüğe koyarak,sözlüğe büyük fayda sağlamış insan.
    (sevgimiz kısıtlandı, 29.10.2005 20:58)
  4. dün doğan yazar.
    ama dün doğmayan yazar.
    4 senede bir denk gelen o müstesna günde doğan insan.
    iyi ki doğmuş.iyi ki.
    (possible dreams, 01.03.2006 17:44)
  5. kanımca hayallerini biraz yakalamış insandır kendisi.çok derin konulardaki düşüncelerini bile,sıkıcı olmadan esprili ama vurucu bir yaklaşımla sergilediği için bu kadar favori olsa gerek.ayrıca iyi ki vardır.
    (sevgimiz kısıtlandı, 03.04.2007 22:55 ~ 22:55)
  6. catch your dream, fazla şeyler isteyen bir insan değildir.
    bir vapur ve yeterince simit onu mutlu etmeye yetecektir.
    kapatacağım kendisini bir vapura, ömrü boyunca çekeceğim onu kameramla. bir film olacak; akıllara zarar.
    van, tu, tri, foro. motooor!
    (possible dreams, 05.04.2007 21:03)
  7. türk olmasaydı latin olacak olan, coni dep, midye, black. allah cezanı vermesin senin.

o değil de, bir gün caddebostan'da fenerbahçe taraftarları tarafından öldürülecek, ondan korkuyorum ben, vallahi başka birşeyden değil.
    (possible dreams, 20.05.2007 17:29 ~ 25.11.2007 01:36)
  8. 8 ayın daha çabuk geçmesi için beraberce beklediğimiz at the world's end ile zaman geçirecek olan, öbür 8 aylar için de ve 2010'a kadar sabır dilediğim lost manyaklarından. her türlü teori yazılır, itinayla okunur. beklemedeyiz.
    (stewartgilligangriffin, 23.05.2007 23:05)
  9. 5-6 ay yüzünü görmedikten sonra ansızın taksimde karşıma çıkıp,beni sevindirmiş insan.nedense 2 kez böyle karşılaşmışlığımız var.koskoca istanbulda bunu nasıl başarıyoruz bilemiyorum tabi...
    ayrıca lost'da bir yer mi kaçırdın,bir şey mi merak ettin koş sor hemen cevabını al,kutsal bilgi kaynağıdır bu açıdan.
    (sevgimiz kısıtlandı, 08.07.2007 21:24)
  10. sözlükte yapılan tribünsel muhabbetlerin gereksiz ve sonuçsuzluğuna geç de olsa kanaat getirmiş biri olarak o yöndeki girilerimi (en azından amigo sefa çizgisinde olanları) silmeye başlamamın hemen ardından @1425206 nolu girisi ile beni kaçmakla suçlamış bir insan. bilmez ki ben kaçacak olsam o giri haftanın en kötü girilerinde dalgalanırken siler, sırra kadem basardım. kendisine daha sakin olmasını öneriyor, futbolik girilerime rastladığında imlecini eksi oy butonundan az sağındaki "yazara mesaj atayım" butonuna kaydırmasını ve beni uyarmasını diliyorum. eksi oy butonuyla vedalaşmasının zor olacağını tahmin etsem de bu davranışı en azından aydınlık yarınlar adına gerçekleştirmesini istiyor bu deli gönül.
    (fb, 12.07.2007 12:56)
  11. saatlerce adına ne yazsam diye düşündüğüm lingwe.
    (langstrand, 15.08.2007 02:36)
  12. sevgili voldemort 'umdur kendisi. (bkz: anlayan anladı)
    (sevgimiz kısıtlandı, 16.08.2007 22:05)
  13. facia gibi geçen bir günün tüm ayrıntılarını paylaşarak beraber geyiğin dibine vurduğumuz insan. bir anlık boşluğumdan faydalanmasını iyi bilerek bildiğim yaşadığım ne var ne yoksa öğrenmiştir kendisi. gelecek zamanda herhangi bir ilişkimde elinde kesinlikle çok önemli kozlar var. gönül isterdi ki hiç bilmeseydi ama oldu bi kere. aslında yok yok iyi ki öğrenmiş, bari bir yol yordam gösteren elimden tutan biri olur ilerde.
    (langstrand, 25.08.2007 02:06)
  14. istanbul'dan bin ışık yılı uzakta, teee allah'ın moskova'sında (ya da lenin'in moskova'sı mı desem?) bulunan insan. şimdi kendisine burdan bir "ibnesin sen" demek istiyorum. "cccp olasın, votkalara boğulasın, devasa metro istasyonlarında kaybolasın" ya da durun lan. "nazım'ı görmeden gelme e mi ?"

bir de duydum ki her gördüğü adama küfrediyormuş bu, nasılsa anlamıyor diye. "moskova saflarında olup bir türk'e küfredesin ulan, sen misin beni götürmeyeen"
    (possible dreams, 04.09.2007 21:36 ~ 16.09.2007 16:30)