görseller
castielcastiel

belki ilginizi çeker
  1. · supernatural
  2. · misha collins
  3. · dean winchester
  4. · uriel
  5. · kanatlı karizma
  6. · i m going to find god
  7. · altıncı nesil
  8. · amerikalıların isimleri kısaltma huyu
  9. · keşke ben oynasaydım denilen film karakterleri
  10. · şirret olmayan görümce
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · mevlana dan sözler
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · vortex
  9. · kuskus

castiel  

1. supernatural adlı dizinin 4. sezonunda karşımıza çıkan karakterlerindendir.

------------spoiler------------

castiel, cennetin emirleri üzerine dean winchester'ı cehennemden çekip alan melektir. kilise duvarlarına resmedilen merhametli, şefkatli, çocuk yüzlü gardiyanların aksine, tanrı'nın emirleriyle hareket eden güçlü bir askerdir. emirlere ne pahasına olursa olsun uyması, insanlığı ya da dünyayı umursamadığı düşüncesine yol açabilir; fakat o babasının sanat eseri olan bu dünyayı aslında önemsemektedir. yanlızca, bir savaşın ortasında olan bir askerdir.

------------spoiler-------------
    (karlfazer, 06.01.2009 22:39)
  2. (bkz: kanatlı karizma)
    (şirret olmayan görümce, 08.03.2009 05:21)
  3. oynayan aktörün (bkz: misha collins) performansından mıdır nedir duruşuyla, konuşmasıyla hakikaten angelic bir hava veren supernatural 4. sezon meleği. (episode 15'te dean'ın "what the hell" tepkisine "guess again" diye karşılık vermesi müthişti!)
    (soulblighter, 02.04.2009 16:04 ~ 16:18)
  4. supernaturel in son bombasıdır.bir de dean winchester a 'senin doğru yolu bulman için dua ediyordum' dedi ya of of..sadık asker sadık dost karizmatik ve yakışıklı.melek değil de insan olsaydı erkekliğin kitabını yazardı kanımca.şimdi gidip ezanlar bizim için okunuyor adlı güzide eseri dinleyeceğim
    (mihrimah, 02.04.2009 16:13 ~ 16:14)
  5. dean mi sam mi sorunsalı içinde bulunan şahsım kendisinin görür görmez sam'i siktir etmiş, dean mi castiel mi diye kara kara düşünmeye başlamıştır. beni de ziyarete gelsin beş vakit namaza başlarım lan o derece.

(görsel: castiel/73223)
    (şirret olmayan görümce, 02.04.2009 16:27)
  6. başmelek olmaya uriel den daha çok yakıştığını düşündüğüm melektir.castiel geldiğinden beri diziye olan ilgi artmıştır,artık yakışıklılığından mı karizmasından mı otoriter havalarından mı tam karar veremiyorum...

---spoiler olabilir arada---

sam artık ölsün,ölmeyecekse iblis olsun defolsun gitsin.zaten tipi de kaydı iyice.öyle ruby le elleşmeler,yiyişmeler,kan muhabbeti falan.boyun devrilsin senin!..ananın sütü sana helal olmasın heyyvan...bi de son zamanlarda dean i bir küçümselemeler falan,o güçsüz falan demeler.artiz misin lan sen,senin için kendini feda etti abin nankör köpek.dean le castiel eküri olup yola beraber devam etsin bence.ben öyle istiyorum,göz ziyafeti...hele o kanatlarını açtıydı ya hey yavrum heyyy.

---oldu oldu arada----
    (sleeping beauty, 04.05.2009 17:19)
  7. altıncı nesil yazar kişi. hoş geldi, sefalar getirdi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.05.2009 17:41 ~ 10.07.2009 03:18)
  8. fikirleri benim için oldukça değerli,harika bir mesleğeve harika bir bakış açısına sahip,nesildaş yazar.her konuşmamızda kafamdaki sisleri dağıtabilen hoşsohbet kişilik.

beğenek izliyoruz efenim.
    (medusa, 14.06.2009 11:19)
  9. supernatural'ın karizmatik meleği.dean winchester ile ilk karşılaşmalarında,dean melek olduğuna inanmamış ve castiel'in kanatları belirmişti harika bir sahneydi o. dizideki melek gibi tek melektir.
    (phantom of the ophelia, 15.06.2009 00:33)
  10. hoş sohbeti, soft tarzı, ve iç ferahlatan cümleriyle dost olunası kişi. benden duymuş olmayın ama araba tamirinde de uzmanmış, deneyimli ustaların yola getiremediği arızaları tamir eder, üzerine de müzik dinlermiş...
    (bozukpara, 18.06.2009 02:09)
  11. son halleriyle feci sempatik gelen supernatural dizisindeki melek.
    (alkım, 18.06.2009 07:58 ~ 07:58)
  12. verdiği ranch sos tarifiyle takdirimi kazanmış yüce şahsiyet..
    (saçını boyatan dazlak, 15.07.2009 03:03)
  13. tanrının kalesi demektir. ayrıca klasik süper kahraman çıkışı yapıyor, bir anda gidiveriyor, seviyoruz ailecek.

spoiler

hatta 5. sezon 2. bölüm itibariyle bir anda geliverdiğini de gördük. adam telefonla aradı nerdesiniz diye, 2 sn de orda. feci feci.

spoiler
    (laughing madcap, 19.09.2009 01:14)
  14. gördüğüm en muhteşem melektir kendisi..4.sezonda diziye giriş yapmış göründüğü her sahnede karizması daha da artmış şahane yaratık..
    (ışık, 19.09.2009 11:27 ~ 11:27)
  15. --- spoiler ---

yahu daha bir siftahı bile yokken [s5e03] 5 sene sonra bi bakıyoruz ki orgylere dalıyor [s5e04], hehe helal olsun.

--- spoiler ---
    (sükun, 03.10.2009 18:17)
  16. karizması bi tavan yapan bi yerlerde sürünen karakter. ama o duruşu yok mu... allahını seviyim cast!!
    (orc, 03.10.2009 18:23)
  17. (bkz: i'm going to find god)
    (conquistador, 22.10.2009 12:44 ~ 12:44)
  18. (bkz: i'm an angel of the glory)
    (jai vu, 05.11.2009 13:42)
  19. durşu ve bakışıyla gerçke bir meleği andırır..
    bu arada kim gerçek bir melek görmüş ki yorum yapabilir.. ironidir..
    ama oynayan abimiz gerçekten de hakkını vermiştir her sahnesine her planına işlemiştir ilahi bir hava..
    ya gerçek bir şizofreniktir yada gerçek bir oyuncudur..
    (bkz: misha collins)
    (betterthanwords, 19.11.2009 13:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil