cassio de souza soares lincoln  

sayfa  / 22
adana çık aradan

1. 22 ocak 1979'da dünyaya gelmiş ve şu an schalke için ter döken brezilyalı ofansif orta saha * oyuncusudur... ilginç paslar atması, frikikten sağlam çakması özellikleridir...
    (okang, 30.05.2006 02:19)
  2. amc oynaması yanı sıra, savunma özellikleriyle de güçlü ve oldukça agresif bir futbol ortaya koyabilen kişilik. schalke nin bu oyuncuyu kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum fakat gazetelerde galatasaray ile ön protokol imzaladığı yazdı 1-2 gün önce. hayırlısı.
    (caddebostan, 26.05.2007 14:37)
  3. galatasaray'a gelirse,yıllardır kapatılamayan "10 numara" boşluğunu kapatacak olan futbolcu.
    (volkyt, 26.05.2007 15:01)
  4. fanatik gazetesi'nin haberine göre galatasaray'a gelmesi kesinleşmiş futbolcu.
    (clvclnx, 14.06.2007 09:13)
  5. http://en.wikipedia.org/...

burda birileri gs ye geldiğini yazmışlar....
    (volkanat, 14.06.2007 14:05)
  6. yılın transferi neticesinde türkiye'ye gelen oyuncu. yeni takımı için ısrarla bakınız:

http://img400.imageshack.us/...
    (stockton to malone, 14.06.2007 15:14)
  7. an itibariyle okuduğum haberde galatasaray'a gelmiş olan futbolcu. hayırlı olsun
    (portakalda vitamin, 14.06.2007 15:30)
  8. transfer haberi yavaş yavaş galatasaray forumlarına düşen futbolcu..

http://www.tekbuyuk.com/...
    (tatito, 16.06.2007 00:10)
  9. fanatik'in pazartesi istanbul'a gelip 3 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurduğu futbolcu.
    (clvclnx, 16.06.2007 12:34)
  10. linderoth için de aynı şeyleri söylemiştik fakat geldi. galiba bu sefer yönetim başarılı işler yapıyor (aman maşallah diyelim)

ajansspor un haberine göre de lincoln yakın zamanda istanbula gelecek ve sözleşmesini imzalayacak.

http://www.ajansspor.com/...
    (caddebostan, 16.06.2007 12:37)
  11. hani olmaz da, olur da türkiyeye gelip imzayı atarsa sevgili haim fresco'nun sağlığı hakkında beni endişelere sevk edecek oyuncudur.
    (nickini unutan adam, 16.06.2007 13:01)
  12. yıllardır takip ettiğim dünya futbolunda, her ne hikmetse meziyetlerini tatmin edecek ölçüde seyredemediğim, galatasaray'a gelmesi beklenen brezilya'lı futbolcu.

sıkı bir araştırma sürecinde bile oyun tarzı ve potansiyeli hakkında net bir fikir edinemedim. (sadece bir fb maçına bakarak, bu oyuncu büyük yıldız diyemem. haddizatında, avrupa kupası maçlarında fb'ye karşı kim oynasa coşuyor) çok teknik, spektaküler hareketler yapabilen, savunma yönü iyi sayılabilecek ve sıkça tebelleş eden bir futbolcu olarak lanse ediliyor, ama en basitinden youtube sitesine girdiğimde 2-3 golünden başka birşey göremiyorum.

lincoln hakkında aklıma takılan ciddi soru işaretleri var! (mesela: ne kadar isabetli ve istikrarlı bir serbest vuruş atıcısı? oyun zekâsı takımı yönlendirmeye yeterli olabilecek mi? topsuz oynamayı biliyor mu, top ayağına gelmediğinde küsüyor mu? orta mesafede şut atma konusunda ne kadar ısrarcı ve ne ölçüde isabet sağlıyor vb. gibi...)

bu soruları düşündükçe, içimden, ah riquelme ahh diyorum!... (bilemiyorum, belkide lincoln'de de çok üst düzey bir oyuncu yeteniği vardır)

dilerim lincoln geldiğinde (gelirse), zihnimde canlandırdığım playmaker modeline eş değer ya da o modele yakın bir oyuncuyla karşılaşırım ve söyledikleri kadar büyük futbolcuymuş diyebilirim...
    (düşünür yazar, 16.06.2007 14:03)
  13. schalke 04'ün teknik direktörü mirko slomka ile anlaşmazlıklar yaşayan bu nedenle de kulübünden ayrılmak isteyen futbolcu.
    (çılgın veyfik, 16.06.2007 14:18 ~ 14:23)
  14. ayrıca schalke 04ile olan sözleşmesi seneye sona erecektir.schalke 04'te bedavaya kaptırmaktansa para kazanayım deme yolunu secmiş olabilir.
    (loomy, 16.06.2007 14:22)
  15. bir galatasaray'lı olarak vasat bulduğum transfer. yerine riquelme ya da sağ kanzdınz emana'yı alsalar daha iyi olur.
    (hexagram, 16.06.2007 16:22)
  16. taksim meydanında çıkan kavgalar gibi zaman zaman yeşil sahalarda kendini tutamayan, tekme ustası. profesyonel anlamda yapacağı sertliklerle şimdiden bir çok köşe yazarının eleştiri defterinde yazılmayı bekleyen brezilyalı futbolcu. öte yandan küçük bir not, almanya'da maçlar dışında tek yaptığı brezilya dizilerini izlemektir...
    (buz gibi soguk su, 16.06.2007 16:32 ~ 16:33)
  17. an itibari ile galatasaraylı olmuştur.
    (buz gibi soguk su, 16.06.2007 22:51)
  18. http://www.sporx.com/...

(bkz: ağlıyorum lan)
    (tatito, 16.06.2007 23:04)
  19. (bkz: kesin bi pislik var)
    (neverlander, 17.06.2007 02:33)
  20. koyu bir galatasaraylı olarak transferine çok sevindiğim ama geçmişteki acı tecrübelerden dolayı türkiye'ye gelip imzasını atana kadar bir türlü galatasaraylı olduğuna inanamayacağım yetenekli futbolcu.

yıllardır bir "bayrak adam" eksikliği, bir 10 numara sıkıntısı vardı. çok isabetli bir transfer.
    (o s c a r, 17.06.2007 11:38)
  21. dünyadaki sayılı oyunculardan biridir.

lincoln'un galatasaray'a geleceğine inanmıyorum veya inanamıyorum(resmi açıklama yok).alman liginin açık ara en iyi 2.oyuncusu(diego'dan sonra) gs'de ne arar?

4-4.5 milyon euroluk bir oyuncu değildir, şu gün yaşlanmış bir ronaldo bile 2 basamaklı sayılarla transfer oluyorsa bu adamın değeride en az bu kadar olmalıdır.

lincoln'ü schalke'ye geldiğinden beri çok sık takip ederim,böyle oyuncular kolay bulunmuyor dünya futbolunda.

eğer şayet schalke 8 milyon euro istiyorsa ve oyuncuyla anlaşılmışsa direk bu para ödenmelidir,yoksa yarın öbür gün "lincoln real'de" manşetini gazetelerde görebiliriz.

edit:galatasaraylıyım.
    (dexter, 17.06.2007 15:32 ~ 15:32)
  22. eğer galatasaraya transfer olursa son yıllarda transferine gerçekten sevineceğim ilk futbolcu olacaktır....son aylarda canaydın yönetimi her ne kadar dilim varmasa da iyi işler yapıyor...

(bkz: linderoth)
    (bkz: seyrantepe projesi)
    (joker, 17.06.2007 15:36)
  23. an itibari ile galatasarayımıza resmen transfer olmuş oyuncudur.
    hayırlı olsun.
    kaynak: www.galatasaray.org

edit: la havle!!! bu kulüpte işler ne zaman düzgün işleyecek ya..haber kaldırıldı efenim.bizimkiler bouzid yerine bunu girmişler heyecanla...
    yarattığımız bi anlık heyecan için özür dileriz..
    (loomy, 17.06.2007 23:17 ~ 18.06.2007 00:24)
  24. gelmeden fenerbahçelilerin boynunu bükmüş futbolcudur.
    http://www.raisport.rai.it/... arka fona dikkat.
    (offguard, 17.06.2007 23:29 ~ 29.06.2007 16:06)
  25. kendi nazarımda çok ilginç bir duruma sebep vermiş futbolcudur.pasların kralıdır gözümde.bilmiyorum benim mi şanssızlığım mı bunu görememiş olmam fakat attığı toplardaki isabet oranı yüksek olup.kendisi gerçekten sevdiğim stilde top koşturmaktadır.

gerçek bir oyun kurucudur.topu alır orta sahasından,santra'nın gerisinden.ordan hemen kendine boşluk yaratır.içeri dalarak oyunu akıllıca bir şekilde okur.iyi bir pasla kendi işini bitirir.öyle olduğu yerde durmaz.topun peşinden gider.10 numara adamıdır.fakat bir hagi olmadığı da bariz olsada,galatasaray için gerekli ve akıllıca bir transfer olduğu ortadadır.kendisini her maç ülkemde izlemek keyifli olacaktır.

ayrıca galatasaray da bu sayede hem özhan canaydın'a nefreti kabarmış bir kısım taraftarı memnun edecek,az biraz futbolu sadece transferden sanan insanları tabi,forma satışlarında adı çokca anılacak futbolcudur.hem yaşı öyle "çok yaşlı","baston verelim mi amca" boyutlarından ziyade genede genç işi olarak kalacaktır.

giri'nin başında söylemiş olduğum şahsi ve ilginç kısmı ise "bir fenerbahçeli en sevdiği futbolcunun formasına para verir mi?" olacaktır.

hayırlı olsun,olmasın bilmem ama avrupa'da iyi işler çıkartsındır.

kendisini türkiye'de izleyecek olmak gurur vericidir
    (seperated ways, 17.06.2007 23:29)
 sayfa  / 22