belki ilginizi çeker
  1. · salaş bir sahil meyhanesi
  2. · ülkü ocaklarının ülkeye olan katkısı
  3. · hayata dair iç burkan detaylar
  4. · ucuz kadın mutlu kadındır
  5. · yazdım güzelleştim
  6. · yalnızlığın başkenti
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  3. · aşk ı memnu
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · boylumlama
  7. · erkekte ses tonu
  8. · evrim geçirince sikerim diye maymun satın almak
  9. · bu halk kadar kişiliksiz bir halk görmedim

carpenoctem  

1. beşinci nesil yazar*
    (tayyizemane, 09.07.2008 16:01)
  2. latince "geceyi yaşa"
    5. nesil yazar, çook sevdiğim kişilik.

yaşasın hayat, seninle yaşasın gece... *

(bkz: carpe noctem)
    (marjane und eudaimonia, 03.08.2008 18:54 ~ 22.11.2008 22:38)
  3. sabrını sevdim, aklını sevdim, niyetini sevdim.
    daha ne olsun.
    (özlemce, 09.08.2008 11:57)
  4. yazdıkları yazacaklarını söyler gibi.
    hadi hayırlısı. statüsü bol olası.
    (özlemce, 12.08.2008 10:56)
  5. gönderdiği mesajla gülümsememi sağlamış yazar. tekrar teşekkür ediyorum kendisine..
    (juliette, 08.09.2008 03:45)
  6. seçtiği nick ile, ismi ile müsemma tanımına cuk oturan yazar. içindekileri tıpkı benim gibi gecenin sessizliğinde dışarıya dökebiliyor sanırım. daha çok yeni. yazdıkça tanıyacağım, tanıdıkça hakkındaki fikrimi buradan kendisine belirteceğim.

henüz edebi yönünü istediği şekilde ortaya koyamamış olsa da, zamanla istediğini yakalayacaktır diye düşünüyorum. bekleyip görelim.
    (jassmine, 13.09.2008 02:44 ~ 02:44)
  7. "zaman halletmiyor herşeyi ama insan geçen zamana hükmetme konusunda başarılı" gibi tesellinin kralı bir sözü sarf etmiş yazar."ama ben hep başarısız oluyorum, ne yapmayalım?" sorularının muhattabı ben değilim, peşin söyleyeyim.
    ayrıca verdiğim tüm ukteleri hakkıyla doldurandır ve bu nedenden ötürüdür ki kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. ha, yalnız teşekkür etmekle kalmam. takip de ederim, yazılarını da beğenirim.
    (tayyizemane, 15.09.2008 22:13)
  8. bilgi, birikim, sevgi, alçakgönüllülük, eğlence, teselli gibi kelimelerinin zihnimdeki karşılığı. tek bir soruyla bütün gece düşünmenizi sağlayabilir ya da olmadık zamanlarda bir mesajıyla kahkahalar attırabilir. yazılarını takip edenler içtenliğinden haberdârdır, kelimeleri yetiremediğim renkli bir kişiliğe sahip.
    (hüzünden bozma mutluluk, 25.09.2008 23:16)
  9. an itibariyle, "zürafa" duyurusuyla beni dumurdan dumura sürüklemiş insan.
    (calligrapher, 03.10.2008 19:39)
  10. şu sıralar ev taşımakla meşgul seksi kişilik.

gecenin bu saatinde bunu yazmamın birkaç sebebi var. ilk olarak ortada görünmediğini fark eden ama sebebini bilmeyenlerin haberi olsun.
    ikincisi ; özledim.
    son olarak ; benim o. kimseler kaptırmam. göz koyanların gözü çıksın diyerek kendisine selam eder, kolaylıklar dilerim.
    (hüzünden bozma mutluluk, 15.11.2008 02:37)
  11. çok uzun zaman önce bir yıl kadar sözlükten uzak kalacağımı beyan etmiştim ancak bu güzel insan için anayasayı bir kez delmekle bir şey olmaz sanıyorum.

"sözlük kayıtlarınca bugün doğum günün. iyi ki doğdun, iyi ki varsın ve seni iyi ki tanımışım. asıl önemlisi senin şansın tabii: beni tanımış olman *

ne yani, dante gibi ömrü yarılamaya bir adım daha mı yaklaştın sen, yaşlanıyor musun yoksa?
    üzülme ama, yüzündeki çizgilerinle, saçındaki beyazlarla eskisinden daha da güzelsin.

sana mehmet emin yurdakul’dan “cenge giderken” adlı şiiri armağan etmek istiyorum. günün anlam ve önemine uygun olmadı, idrakindeyim. *

güzel yaşa, mutlu ol."

dedirten yazar. *

edit: bugün doğum günü değilse rezilsin marjane. neden kendisine sormadım ki bunu? ama kendimce bir kontrol mekanizması oluşturdum. şöyle ki burçlar hakkında zerre kadar bilgisi olmayan ben, bu tarihte yay burcu olduğunu ve yay burcunun genel özelliklerini öğreniyorum, doğumgünü çocuğunda da bu özelliklerin tıpkısının aynısı olduğunu fark ediyorum. burçlara inancım arttı.

son olarak bir şey diyeceğim, hoşuna gider sanıyorum:

bir taş atarsın, mutlak bir köşe başıdır
    çünkü yüreğin daralmıştır ve
    kıştır
    kullanılmamış bir sicim gibidir soğuk
    işte bak her kestaneciye
    bir köşe başı kalmıştır
    şimdi bir şamandıra denizin yüzünde
    durulmamış bir anı gibi kendini salmıştır
    içimizde birbiriyle konuşan yaprak bolluğu
    yalnızlık bir başına kalmıştır

ar damarı çatlamış yalnızlığın; kovsam da gitmiyor... *
    (marjane und eudaimonia, 15.12.2008 08:14 ~ 14.07.2009 12:03)
  12. şöyle bir girisi vardır @2684774. kendisi olayı çözmüştür.mümkünse beyniyle evlenmek istiyorum.
    (rushmo, 15.04.2009 19:31)
  13. o değil de vakti zamanında rakı balık sözü vardı salaş bir sahil meyhanesinde, hatırlatmam gerek.
    (marjane und eudaimonia, 15.06.2009 12:03 ~ 12:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil