|
|
- girilerimi zaman zaman yeni aldığı laptopundan yaptığım, selvi boyuna rağmen attığı üçlüklerle what a shot diye bağırttıran ama aslında kirilenko'ya daha çok benzeyen kankaaaa..
(doaaa, 05.04.2004 17:00)
- antony soyadlı, nba deki lebron jamesile birlikte bu senenin en iyi çaylağı olmaya aday rookie * basketbolcu
- gün geçtikçe size olarak genişleyen ve bu çocuk ne zaman incelecek artık diye insanın aklında soru işaretleri bırakan,shaq tarafından murat muratanoğlundan hakkında bilgi alınan,draft2004e katılması beklenen avrupanın gözbebeği basketbolcu
(jamal, 26.04.2004 23:15)
- kazakistan'da şaşkınlık yaratan kısa boylu kazakların bir insanın nasıl bu kadar uzun olabileceğini anlamadıkları için gözlerini alamadıkları,
boyundan dolayımıdır bilinmez şirketimizde en hızlı yükselen saygı değer şefi.
- beni itü sözlükle tanıştıran 1. nesil yazar.
- bana;
(bkz: @37508) girisinin en sevilmeyenleri arasında olması beni dumur oğlu dumur etse de, sözlük yazarı olmanın kriteri olan saf bilginin (demek ki öyle) vicdan sahibi olmak için ne kadar yetersiz olduğunun ispatı olması açısından iyi etmiş oy verenler. biz böyle eğitimli insanlarla bir de dünyayı yöneticez alimallah.
hadi oradan, anca araplara yaranırsınız.
diyebilme fırsatı vermiş olan yazar. içtenlikle teşekkür ediyorum kendisine, onun gibi düşünenler de var burada, bu biline.
|