- güzel adamdır. carlos başkandır. yüzünde bir iyilik olan adamdır. bazen hata yapandır. ama hata yapsa bile pek kızılamayandır. umarız yaşayacağı başarılarla bir gün o da beşiktaş ın çocuğu diye anılacaktır.
(bkz: tayfur havutçu mu carlos carvalhal mı)(nicholai hel, 12.12.2011 17:31 ~ 17:31)
- andy garcia ya benziyor biraz
http://www.imdb.com/...(drunknstoned, 12.12.2011 20:08)
- tipiyle türke benzeyendir. anlayacağınız tipik akdenizlidir. takım üzerindeki hamleleri bilgecedir.
(unidentified walking object, 12.12.2011 20:12)
- tayfur hocanın gelişi beşiktaş teknik ekibinde kalmasını etkilemeyecek olan başgan.
(kdurant, 12.12.2011 20:15)
- tayfur havutçu çıktı diye gönderilmemesini istediğim teknik adamdır. sevdim ben bu teknik direktörü. tayfur havutçu'yla beraber yönetsinler takımı.
(bana bir nick bulun, 12.12.2011 20:15 | itü sözlük mobil ile
)
- (bkz: hadi sen de kal, bizdensin nasıl olsa)
(mentalyorgun, 12.12.2011 20:37)
- ilk devreyi kapatsın sonra tayfur'a yardım etsin dediğim antrenördür.başarılı olamadı beşiktaş'ta.
an itibariyle ligde dominant bir güç olmamasına rağmen liderden 4 puan geride,2 derbiyide inönü'de kendi hatalarıyla vermiş,uefa'da işi zora sokmuş antrenördür.
geçen senenin başarısız schuster'i bile en azından rahatcana gruptan çıkarmıştı bizi uefa'da.
edit:imla(o3, 12.12.2011 21:32 ~ 21:53)
- hem kendisini hem beşiktaşı geliştirmiş adam. yani beşiktaşa bir şeyler katarken kendisine de katıyor. beşiktaş sezon başında kötüydü ama ilerleme kaydetti.
tayfur havutçu bu emeğe saygı duyarak, biraz da dinlenme ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak sezon sonuna kadar kenarda kalmalı. üstelik tam olarak aklanmış da değil. sonuçta tutuksuz da olsa yargılama devam edecek.
not1: galatasaraylıyım
not2: iddianameden gördüğüm kadarıyla tayfur un şikeyle fln alakası yok.(kalecinin uzanamadığı köşe, 12.12.2011 21:50)
- normalde her düşünceye saygı gösteren,o düşünceye sahip insanların neden öyle düşündüklerini anlamaya çalışan bir adam olmayı kendime görev edinmeme rağmen,bu adamı eleştirenlerin,özellikle bunlardan beşiktaşlı olanların ağzını burnunu acaip kırmak istiyorum lan.
öncelikle;bu ağzını burnunu kırmak istediğim beyinsiz sürüsü,''almeida bu takımda niye oynuyor'' ya da işte holosko oynasın,ortasahada aurelio oynasın gibisinden eleştiriler yapanlar değil.
öyle bi beyinsiz sürüsü var ki;carvalhal hoca değil,hiçbir sikimden anlamıyor,gibisinden ithamlarda bulunup o küçük beyinsiz haliyle kendisinin bile carvalhaldan daha iyi hoca olabileceğini düşünüyor.bunlara bu kadar kin bağlamamın sebebi;beşiktaş iyi bi yoldayken bunlar yüzünden carvalhalın gönderilme ihtimali olduğu içindir.biliyosunuz ki türkiyede yönetimler,bilhassa tüpçü,taraftarın gözünü boyamak için boya işine bile girer.
kendilerine de şunu öneriyorum;eğer beşiktaşın oynadığı futbolu izleyip kavramaya o kapasiteniz yetmiyorsa-ki yetmediği zaten açık- kağıdı kalemi alın,carvalhalın başarılarını geçmiş senelerle karşılaştırın.schuster cart curt diyenler,schusterin de oyun tarzı süperdi o ayrı ama,schustere göre bile daha başarılıdır bu takım,geçen seneye göre daha zor bi gruptan 1.çıktı geçen sene 2.çıkılmışken.ulan sinirlendirdiniz beni gece gece.(aguer, 14.12.2011 22:28)
- "adı ve soyadı aynı harfle başlayan insan özel insandır" savına daha fazla inanmamı sağlayan, johan cruyff'un "futbol basit bir oyundur, zor olan basit oynamaktır" sözünü özümsemiş, basit ama göze hoş gelen futbol oynatan, mircea lucescu'dan sonra beşiktaş'ta çalışan en yararlı yabancı teknik direktör
(erdemetal, 17.12.2011 20:53)
- alınan karar neticesinde beşiktaş as futbol takımının başında kalmasına karar verilmiştir. bu kararı verenler arasında tayfur havutçu da var.
daha önce demiştim, tayfur hoca içerde verdiği röportaja sadık kalırsa carvalhal'in sezon sonuna kadar takımı çalıştırmasına ses çıkarmaz.
adamsın tayfur hoca!(necip ernst ikilisi, 18.12.2011 01:08)
- takımın başında kalması çok doğru bir karar olan hoca. (nasıl bi cümle lan bu)
carlos başkaaaaan seviyoruz*(nicholai hel, 18.12.2011 01:15)
- elindeki kadroyu bu kadar kötü kullanmasına rağmen takım nasıl avrupa'da gruptan çıktı, ligde üçüncü anlamadığım herif.
sidnei tamamen kulübede takımdan koparıldı, egemen sivok falan dinlensin diye son maçlarda oynatıldı ve doğal olarak yabancı kaldı oyuna.
bir zamanların en verimli altyapısının çöle döndüğü bu dönemde muhammed demirci gibi bir altyapı fırsatını (hem de iyi bir fırsat) resmen sikine takmıyor, pişiyor pişiyor diye yaşını 39 edip yollayacaklar bu gidişle.
ismail köybaşı gibi bir liseliyi takımın demirbaşı belledi. allahtan nobre gitti takımdan, yoksa pektemek'in yüzünü göremezdik.
burak kaplan derler bir genç var, 1 maçta görev verdi, güzel de iş yaptı çocuk, bir daha ismini duyar mıyız şüpheli.
aurelio sakat olmasa fernandes'in de ayağını köreltecek, adama stadın yerini unutturacaktı, biz de aurelio'nun kademe hatalarından dinamo kiev ve stoke city'den yiyeceğimiz gollerle hezimetlere yenisini ekleyip grupta 3. olup elenecektik, ligde ilk 5 bile rüya olacaktı.
yani bu adam iyi hoca değil, dev ballı bir adamdan başka hiçbir şey değildir. ligin 2. yarısında ve avrupa'da, sakatlar iyileştikten, takım da maç temposunu geride bıraktıktan sonra işler ne renge dönüşecek belirsiz. ama biraz böyle gerçekçi düşününce pek iç açıcı gözükmüyor.
zaten ligde bunun sinyalleri verildi samsunspor ve karabükspor maçlarıyla. ligin dibindeki 2 takıma 2 gol atılıp 1 gol yendi, birinden son anda puan koparıldı, diğerini de kendi yetersizlikleri sayesinde yenebildi. derbiler ve avrupa maçlarındaysa hocanın taktiği ve müdahalelerinden çok oyuncuların kendi motivasyonlarını ve hırslarını üst düzeye çıkardıkları için başarılı sonuçlar geldiğini düşünüyorum.
son dönem türk milleti bönlüğüyle adamın işleyişine değil de surat ifadesine önem veren mal taraftar da arkasında olunca takımı daha efektif ve başarılı kullanmaya başlayacağını da sanmıyorum. zaten dünyanın en iyi teknik adamı da gelse beşiktaş kanseri denen illet ne kadar başarıya izin verir o ayrı mevzu. bari hiç değilse şansı sezon sonuna kadar yaver gitsin de en azından biz şampiyonluk (ya da mucizevi bir avrupa kupası) hasretimizi giderelim.(giden, 22.12.2011 23:37)
- banu güvenle yaptığı röportaj sonrası samimiyetine bir kat daha inandığım beşiktaşımızın teknik sorumlusu... seviyoruz hocam seni!
(metali, 03.01.2012 11:47)
- 4 ocak 2012 beşiktaş eskişehirspor maçı'ndan sonra soruların bazılarına türkçe yanıt vermesi ile gönlümde tekrar taht kurmuş teknik adam. bu adamı çok seviyorum. futbolu, futbolcuları, insanları bu kadar sevmesi ve aynı zamanda onlara inanılmaz saygı göstermesiyle, güler yüzü, samimi tavırları ile neşe saçmasının yanında takım içinde oldukça disiplinli olduğunun da icraatları ile aşikar olmasıyla, türkiye'ye ve türk futboluna gösterdiği saygıyla futbolun en güzel yüzlerinden biri olduğu kesin. başarılı olması da bunların bonusu oluyor. ama kesinlikle bu güzel kişilik özellikleri başarısından çok daha önemli.
o taraftarın carlos'u. carvalhal değil, carlos. bu bile yeter onu sevmeye.(kheldarxenon, 04.01.2012 22:54)
- acayip sevimli abi adam. böyle ekranın içine girip sarılasım geliyor.
yalnız ikinci gol sevinci sırasında murat kekilli'yi gördüm sanki orada. ellere dikkat;
buyrun bu kekilli:
http://www.youtube.com/...
bu da carvalhal:
http://www.itusozluk.com/... (sevinci son saniyelerde)(milisav, 04.01.2012 23:06)
- edu'dan çok fazla şey bekliyor.
olmaz be paşam.(zincirlemegunahtamlaması, 04.01.2012 23:09)
- gerçekten çok tatlı bir gol sevinci olan teknik direktördür. seviyorum bu adamı yahu!
(pesimist melankolik, 04.01.2012 23:17)
- çok mütevazi bi adam yahu, seviyorum bu adamı...
(metali, 04.01.2012 23:25)
- (bkz: sempatik şey seni)
(mentalyorgun, 04.01.2012 23:28)
- sezon başında kendisiyle ilgili olmadık geyikler çeviren haysiyetsiz türk spor basınını bugün susturması bile takdire şayandır.
(mücrim, 04.01.2012 23:30)
- nerede duyduğumu veya okuduğumu unuttum lakin trajik şeyler yaşamış. iki oğlunu kaybetmesi filan...
bilemiyorum bu yüzden midir üzülme duygusu mudur ilginç bir şekilde sempati besliyorum bu adama karşı.
adettendir: galatasaraylıyım.(mess, 04.01.2012 23:40)
- markalaşma sürecini tamamlamamış ithal teknik direktör.
(hasmetbey, 04.01.2012 23:52)
- semih kaya,burak yılmaz ile birlikte geçen yılın futbolumuz adına bir kaç kazancından biri bu adamdır.
(joseee, 05.01.2012 00:11 ~ 00:21)
- iyi insan.bir bakışta belli oluyor.
(la silence de la vie, 05.01.2012 00:21)