görseller
caramon majere 

belki ilginizi çeker
  1. · camaron de la isla
  2. · tanin
  3. · solace
  4. · dragonlance
  5. · sözlük yazarlarının fantastik akrabaları
  6. · caramon
  7. · warrior
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · google wave
  5. · yeşim salkım
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · türk dizilerinin kalitesizliği
  9. · sanitarium

caramon majere*  

1. ejderha mızrağı serisinde rasitlinin ikizi güçlü,iri yarı ama pek de zeki olmayan karakter.
    (dydm, 10.06.2004 13:27)
  2. 90 lı yaşların sonunda son yuva hanının merdivenlerinden düşerek hayata veda etmiş...pek hayvan..pek sevimli kahraman...
    (radiance, 10.06.2004 15:26 ~ 15:26)
  3. dl nin en duygusal ve en sağlam kahramanı
    (sindaannun, 10.06.2004 17:50)
  4. ''ı dunno raist'' sözleriyle bütünleşmiş ayı yavrusu.görenlerin half ogre sanmalarına yol açacak bir cüsseye sahip *, serinin yazarlarında margaret weis her nekadar yavaş düşünen ama gerektiğinde iyi kararlar alabilen bir karekter olduğunu iddia etsede valla bence tartışılır, saç baş yoldurtan hareketleri yok değildir.
    (katil sincap, 10.06.2004 21:13 ~ 11.06.2004 03:33)
  5. raistlin'le aralarındaki ilişki hakkında dedikodular vardır
    (nienna, 11.06.2004 00:44)
  6. 'flint de kim? karın mı?' sözü ile beni benden alan dl karakteri
    kendisi 5.çağa kurban gitmiştir.
    (fizban, 13.07.2004 02:43)
  7. caramon mızrak kahramanlarının en irisi, en iyi savaşçılarından biridir. kardeşiyle büyü kulelerine kadar gitmiş, raistlin'in büyük sınavına şahit olmuştur. kardeşinin yanından asla ayrılmaz her zaman onun koruyucusudur. caramon daha sonra barmen tika ile evlenmiştir.
    (gblack, 29.03.2005 15:35)
  8. raistlin majere'nin yapıca iri yarı olan ikizi. angut değil salak hiç değildir. geç cevap vermesi onun olayı her yönden düşündüğünü ve ona göre karar verdiğini gösterir. verdiği kararlar oldukça mantıklıdır ve hep kabul görür.

gittiği her yerde sevilir ve anında popüler olur. bu yüzden raistlin az da olsa onu hep kıskanmıştır.
    (guenhwyvar, 12.05.2006 14:00)
  9. efsaneler üçlemesinin sonunda "tanrım beni baştan yarat" programından çıkmışa dönen karakter.

evet bu haftaki konuğumuz caramon, gerek saçından, gerek giysilerinden, gerek de kendinden memnun değildi.

(müzik girer.)

caramon gladyatör ortamlarında en seçkin uzmanlarca zayıflatıldı. diri ve feriştah'ın bile hayran olacağı bir vücuda sahip oldu.

imaj meykırımız kendisine en yakışacak tarzda seksi bir kasık bağı ve altın yanar dönerli süsler giydirdi.

psikolojik danışmanımız raistlin majere bunu hiç umursamasa da kendisini ters yüz edip, rencide edip hatta rezil rüsva edip adam olmasını sağladı.

sonuçta caramon artık bambaşka biri! (i will survive eşliğinde önce ve sonra görüntüleri ekrana gelir.)

sıradaki neden siz olmayasınız?
    (iao, 05.05.2007 01:00)
  10. askerlik yetilerini kazanması benim sayemde olmuştur.
    altı yaşından beri tahta kılıçlarla talim yaptırdım ona...

sonra da gerçek bir kılıç aldım hediye ettim..
    arada sırada patakladım ama emirlere uymayan biri asker olamazdı değil mi?

yine de onları (bebek kardeşim raist ile beraber) ben yetiştirdim.. evet.. yaptığım en akıllıca iş de bu olmuştur.
    (kitiara uth matar, 05.05.2007 01:07)
  11. solace'da doğmuştur, ikiz kardeşi raistlin'dir. raistlin'in aksine caramon herkes tarafından çok sevilen biri ve iyi bir savaşçıydı. mızrak kahramanları'ndan biridir. krynn'in en ünlü hanı olan son yuva han'ı kendisine aittir. karısının ismi tika'dır, beş çocuğu vardır. ruhlar savaşı sırasında ölmüştür.
    (black tape for a sacreneous, 11.09.2009 18:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil