belki ilginizi çeker
  1. · çal kemancı çal adalarda zirvesi
  2. · itü sözlük altın günü zirvesi
  3. · özledim de gelmedin
  4. · kobe mi lebron mu bi bulamadık lan zirvesi
  5. · radoslaw majdan
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · onur öymen
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · zongul ducks
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · mecliste istenmeyen milletvekilleri
  9. · julius erving

captain cenk sparrow  

1. hoşgelmiş 6. nesil yazar. denizci ve futbolsever olduğunu anlamak güç olmadı *
    (firuze, 13.04.2009 19:51 ~ 19:56)
  2. yardıra yardıra geliyor beykozun serin sularındaki aylak balık esintisi.
    adına edebiyat yapılacak münzeri vatandaş. teşekküre nail olan.
    (sorgusual, 25.04.2009 21:44)
  3. kara tespih gemisinin kaptanı olan, hakiki oltu taşından korsan.
    (itülmüş, 08.06.2009 22:41)
  4. alkol çeşitleri ve içimleri konusunda sınır tanımayan çılgın kaptan. bu kadar fazla içip de götü başı dağıtmayan bir adam daha görmedim. arada bir sallanıyordu ama o kadar olsun.* yeah man, oh yeah! nidalarını her duyduğumda artık o gelecek aklıma.
    (poly aka bilirkişi, 09.06.2009 02:29)
  5. bu geceden itibaren arnavutluk'a doğru gemiyle yola çıkmış canım kardeşimdir. 4 ay kadar ortalarda gözükmeyecek kendisi. gemicilik zor iş allah kavuştursun...
    (poly aka bilirkişi, 15.06.2009 00:32 ~ 00:38)
  6. nickinin hakkını veren yazar. adam bildiğin ayağının tozuyla seferden zirveye geldi lan. iki gün önce indim gemiden dedi. veleybol sırasında kaynaştık herhalde, sonrası ise bol bol içki muhabbeti, he bir de burger king'e giden tuvalet yolunda yapılan hayattan çekilenler muhabbeti. bir tane de viski adı dediydi, hatırlamıyorum şimdi çok övdü onu, isveçmiş herhalde, onu istiyorum bir tek ondan bir dahaki seferden. he bir de güleç insan.
    (dadundan yinmazz, 10.08.2009 19:55)
  7. uyum örneği nadide yazar. yüzyüze konuşmalarda yapacağı ani hareketlerden irkileceğiniz komik insandır. en yakın gelecekte yurtdışına çıkmasını dilemekteyim.millet bi kaptan görsün.*
    (kanes, 10.08.2009 21:08)
  8. gelebiyorsan basket var gel oraya da görüşelim dediydim. teee evden kalkıp gelmiş zirveye beni görmeye, yani öyle dedi. stajeri olarak alacaktı beni yanına artık güvertesinde tayfa olmaya ve "kaptan sancak tarafından fırtına yaklaaşıyor" demeye hazırım. bu benim için onurdur kaptan.
    (dadundan yinmazz, 20.08.2009 13:36)
  9. okyanuslara uzanan bir yazar.gördüğüm kadarıyla yakışıklı da.direk akla gelen her limanda bir sevgili muhabbeti doğruysa bırakalım işi gücü dadundan yinmazz stajyer, ben miço olarak takılalım yanında..dvd playerımı da alır gelirim,gemide filmini izleriz sıkıldıkça.bize bir de kamil gerekli ancak*.
    (defanstaki son adam, 20.08.2009 14:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil