içimi çok güzel olan cigar markası. sigara değildir, mini mini purolar da denebilir. ağır bir yemeğin üzerine black label ile birlikte müthiş bir ikili oluştururlar.
kadıköy ve istiklal'de adım başı olan seyyar tekelde bulunan, özellikle çikolata kokusuyla sigara içilen mekandaki pasif içicileri boğulmaktan kurtaran yavru puro..
yeniyetme * tiryakilerin içine çekmedikleri ve ucunda şekerli bir tat olduğu için lolipop gibi tüketip "hafif" olduğunu söyledikleri emperyalist sigaramsı *.
nescafe,çikolatayla vazgeçilmez olan fakat çok içilirse ertesi gün boğazınızı yakması muhtemel olan, güzel tatlı sigara,içtikten sonra dudaklarınızın yalanması tavsiye edilir böylece tadını çok ii anlarsınız
normalde sigara içmenize kıl olan insanlar, bunu içerseniz size daha bir sempati ile yaklaşacaklardır. aynı kişiler sigaradan nefret etme nedeni olarak sağlığa kastetmesini gösterirler. oysa bunun kadar ciğer sikeni yoktur, ama işte o kokusu sigara içmeyen kişileri bile bir hoş eder. hatta bu sigara, hiç içmemiş birini sigaraya başlatma şeytanlığında kullanılabilir. bi de, aynı anda camel veya lucky strike ile içilirse hafif ot etkisi yapar.*
her içtikten sonra yalanmama neden olan sigara. hele prosu harika ama dikkatli ve yavaş içilmesi tavsiye edilir aksi halde iki gün sesinizi kaybetmenize neden olabilir.
bazı sigara bağımlıları tarafından "ağır geliyor" diye içilmemektedir, halbuki tadı çok güzeldir ve fiyatı 3-3.5 ytl olduğu için ciks sigara kümesine girmemektedir.
beni sigaraya başlatan purocuklar. dudaklarda bıraktığı tat süperdir. ben sigara içmemki hep bunu içerim gerenk yok diyorsanız yanılıyorsunuz. bir zaman sonra mutlaka sigaraya geçiliyor ve hatta captin black in ağır gelmeye başladığı için yüzüne bakılmıyor. vişnelisi güzel değil kanımca
içimi güzel, ama kokusunun başka birinin burun deliklerinde süzüldüğü zaman içimi kadar koklayana tat vermeyen sigara.çoğunun kaçak olarak satıldığı, 3.50 ytl'den 7.00 ytl ye kadar fiyatlarda satılan, daha çok tütüncülerde,seyyar satıcılarda ve bir kaç küçük büfe de bulunan siyah renkli,çikolota kıvamlı sigara. bir tane içtiğinizde (eğer çok tiryaki değilseniz) yarım saat sonra canınız istemeye başlıyor.bir paket captain black'i 1,5 günde rahatlıkla bitirebilirsiniz. nescafe'nin yanında olağan üstü gider,odada tütsü yakmak niyetinde olanların bir adet captain black yakmaları verilebilecek tavsiyeler arasında yer alabilir.