capital radio 

adana çık aradan

1. eski formundan çok çok uzak olan ve tüm djleri kaan taklidi olan radyo .
    (parachuttes, 19.07.2004 15:16)

2. 99.5 frekansından yayın yapmakta olan, yabancı müzik radyosu
    (ascella, 19.07.2004 15:17)
  3. merkezi ankara'da bulunur bu radyonun. tüm erkek dj'lerinin sesi birbirine benziyo nedense.
    (creepingdeath, 19.07.2004 15:19)
  4. bana yabancı müziği sevdiren,12 yaşından beri dinlediğim radyo kanalı.esas dj i kaandır.o olmazsa zaten bir hiçtir orası.önceki dinamiğini kaybetmiş bi radyodur bence ve pek çok sadık dinleyicisini power fm'e kaptırmıştır.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (yoköylebirseykandırmıslarseni, 09.04.2006 12:44)
  5. bir clash* şarkısı.
    (ephendy, 25.07.2006 08:35)
  6. seneler önce(97-2000) uykusuz gecelerimizde fıstık gibi şarkılar çalıp bizi triplerden triplere sokan, en iyi yabancı müzik yayını yapan radyoydu...

sonra bir ara istanbuldan doğru dürüst çekmez mi oldu sonra tekrar yayına mı girdi, bir şeyler oldu işte...

capital radio ninety nine point faaaayyyfff diye emperyalizmin köpeği bir sloganı vardı sanırım, sevindirik olurduk...
    (skuba, 17.10.2006 03:46 ~ 03:46)
  7. hala, geceleri cillop gibi işleyen ankara radyosu...

ilerde semra adında bir karım olursa, ve yeni yapılan köprüden geçen başbakan tribine girersem (bkz: özal) şöyle muhabbetlere sebep olacaktır;

- semra 80'lerden 90'lardan koy şöyle güzel bir şeyler de gidelim
    + 99.5'i açayım turgut
    - turgut ?
    + neyse boşver...
    (skuba, 20.10.2006 03:57 ~ 04:00)
  8. iğrenç jingleları olan radyo kanalı."naydınaaaayn point faaaayv, kepidil reydiyooo" şeklinde mide bulandıran, kulüpçü* ve rap dinleyicisi gençliğin kanalı.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 24.03.2007 22:29)
  9. tampon tampona trafikte sözünü beyinlerimize kazımış olan istanbul dan yeni frekansı 99.4 te yayın yapan radyo kanalı.
    (reut, 03.05.2007 00:38)
  10. yayık ağızlı dj'leri sayesinde türkçe konuşulduğu ancak dikkatli dinleyince farkedilebilen ingiliz aksanlı yerli radyo.
    (stairway to heaven, 24.05.2007 15:01)
  11. itunes'dan dinlenilebilen radyo.
    (obsession, 12.07.2007 18:54)
  12. poor misguided fool u 8 saat içinde 7 kere çaldıklarını farkedince (evet, oturdum saydım) dinlemeyi bıraktığım radyodur ki bir bakalım... 6 yıl bitiyor, evet. araya giren "kepitıl reydiyo faynens nüüüğzz" anonsları hala beynimde çınlamaktadır, gerek "yu r van in a milyın" lar, gerekse de "şov mi dı mining of biying lonli" ler hala hafızama tecavüz etmektedir (ha o zaman dinliyordum tabii - küçüktüm gelmeyin üstüme), arada bir kopup o şarkıları söylerim hatta, reset atarım geçer ama. uzun sürmez yani. sticker lar dağıtıyorlardı bir de capital radio yazılı -hala görürüm arabalarda-, hediye mi ne verirlerdi.
    (alternatif maliyet, 30.11.2007 01:45)
  13. sanırım yayın hayatına geçen hafta son vermiş radyodur. istanbul'daki frekanslarına virgin radyo gelecek gibi görünüyor. internet siteleri de kapanmış. genelde piyasa müzikler çalarlardı ama djleri eğlenceliydi.
    (hobbitt, 04.08.2008 15:12)
  14. türkiye'nin en sıcak müziği, dünyanın en sıcak müziği oldu..
    ankara'da başlayıp tüm türkiye'de devam eden yayın hayatına internet de girince dünyanın her yerinden dinlenebilen bir radyo haline geldi..
    kaan, aybars, çağıl, olcay, özgür, müjde, tunca, yonca, shadoe, hamilton ve diğerleri..
    neşeli sözcükleri bir çırpıda cümle haline getirerek hızlıca sunum yapıp daha çok şarkı yayını yapan türkiye'nin ilk üç büyük radyo kanalıyken... paranın kölesi oldu... doğuş grubuna satıldı..
    yakında aynı frekanstan acımasızca "virgin radio" yayın yapacak..

1993-2008 capital radio'yu kaybettik.. acımız sonsuzdur.. hükümsüzdür..
    (kelebeque, 15.08.2008 21:58)
  15. insan bir kapanış mesajı, bir bildiri, bir veda notu bırakır diye düşündüren,
    bir zamanlar 99,5 frekanslı olan radyo yayın kanalı.

söyle bir sitesi vardır, ancak kapalıdır.

http://www.capitalradio.com.tr/
    (serversirverme, 19.08.2008 15:19)
  16. doğuş gurubuna "madem kapatacaktın neden aldın?" diyeceğim, hatta dediğim. bir zamanlar tutkuyla bağlı olduğum radyom. bu nedenle son yıllarda fırsatım oldukça dinlemeye çalıştığım radyo eksen'den de soğumama neden olmuştur.

doksanlarda ne metro fm gibi djlerinin atraktif olmadan sadece hitlerin çalındığı, ne de power fm gibi etnik müzikten loung'a kadar dağınık olmayan biraz hit, biraz güncel playlist'i ve kaan gibi sıcak dj'leriyle beni o günlerde doyuran radyom.

bir devir bitmiş. yaşlanıyoruz artık. sıtikırınızı yapıştırın!

türkiye online, naynti nayn point fayv türkiyeeez hadist müizik kepıdıl redyo....
    (ulysses i anlamadım, 19.08.2008 17:18 ~ 17:19)