genellikle saf ve çok güzel olan bayanlara verilen ad
zevkler ve renkler olayı, ben severim bu ismi, tabi bu ismi taşıyan bri hatun kişi yüzünden...
bir dönem icqda sık kullanılan bayan ismi.
küçük emrah'ın bir filminde; ''gel cansu, o bizim anamız değil artık'' diye yakındığı şahsiyet.
bir çiçek dikildikten sonra ona verilen ilk su anlamına gelen bayan ismi.
dünya alem üzerindeki en tatlı yazar isimlerinden biridir...
kara kaşlı, kara gözlü, süper^10 bir arkadaşımız da bu isme sahiptir. önceleri adı yüzünden önyargıyla yaklaşmama rağmen sonradan en sevdiğim insanlardan biri olmuştur. artık onu tanımlayan bir tek kelime var: dost...
(fırtık, 30.04.2005 22:57 ~ 15.08.2005 22:22)
trt'de yayınlanan
yedi numaraadlı tv dizisindeki kız grubunun komik üyesi.
diğerleri için (bkz:
armağan)(bkz:
ayten)(bkz:
rüya)
bir annenin (evet, böyle bir anne var) ağızlarını yayarak (kesik şekilde) can-suuu!... söyleyebilmek için kızına koyduğu isimdir.
(venom, 13.08.2005 16:32 ~ 10.12.2006 10:55)
(okang, 15.01.2006 20:09)
- kendilerine hitap ederken "cansuyum" derseniz gönlünü çalabileceğiniz hatun kişi.
- hayat kaynağı.
tanıdığım tüm cansu'ların kibirli, hafifmeşrep ve ikiyüzlü olmasından dolayı tiksindiğim, duyunca aklıma kötü anıları getiren isimdir.
önyargıyla yaklaşılası isim.tanıdığım an azından tanıdığımı sandığım bütün
* (abartmıyorum) bu ismi taşıyan kişilerin 'kişilik yoksunu' oldukları kanısına varmışımdır.(bkz:
bütün genellemeler yanlıştır) 'bana öyle denk gelmiş' ihtimali de oldukça yüksektir.
ii bi arkadaşım.
(dixie, 31.01.2007 21:26)
hayat veren su anlamına gelen güzel bir isimdir
(auryn, 04.02.2007 16:43)
ismi gibi tekrar tekrar yaşama bağlanmamı sağlayan, 768 km öteden beri yardım eli uzatan insan.
edit: insan olamayacak kadar iyi, melek olamıyacak kadar akıllı insan, can dostum, kardeşim
edit2: ulan bunda eksilencek ne var ki şimdi?
"gel içeyim", "susadım gel buraya", "sen içilebiliyo musun?" gibi gerzek ve uyuz esprilere maruz kalma ihtimali yüksek olan bayan ismidir.
hayatımda ki meleğin saklandığı isim