bir gözü diğerinden kısık olmasına rağmen acaip güzel bakan,hoş insan,karizmatik insan.uğruna hatırla sevgili izlenir,sevgilisine bakışına bakılır,ahh uleen ahhh diye iç çekilir.
kesinlikle harika bir insan ayrıca hatırla sevgiliden anladığım kadarıyla adımı muhteşem telafuz eden kişilik. ya bir kerecik bana da söylesen noluurrr...
6 yaşında gittiği fransadan dönen döner dönmez ülkemizde gözde aktörler arasına giren güzel adam. babası izmirde terzilik yaparmış zamanında. fransanın iyi ve tanınmış bir okulunda tiyatro eğitimi falanda almıştı yanılmıyorsam. sağlam oyuncu.
dizideki dublajın makina'ya katıldığında duyduğum sesiyle karşılaştırıldığında ne kadar başarılı olduğunu düşündüğüm,aynı zamanda inanılmaz iyi bi oyuncu ve kesinlikle çok hoş adam..
(bkz: hatırla sevgili)
kırık kanatlar'da gözüme yurdanur'la mehmet'in arasındaki adam gibi gelmişti önceleri. sonra sevdik tabi yüzbaşı cemal'i. şimdi de hatırla sevgili'nin ahmet'i olarak izliyoruz. izmir life'ın mart sayısına kapak olmuş kendileri. daha bugün gördüm. hoş da bir röportaj olmuş. benim ana fikir olarak anladığım türkiye'yi sevdiği daha uzun bir süre de burda kalmak istediği. bir de hatırla sevgili'deki ahmet karakterinin 40 yaşını çok merak ediyoruz bu aralar onun üzerinde çalışıyorlarmış da...
çok yakışıklı olmadığını düşündüğüm ama karizması,oyunculuğu ve o şirin mi şirin gülüşü ile herkesi kendine bağlayan oyuncu.
sanırım bu adamda şeytan tüyü var onu bir gören bırakamıyor.
umarım cansel elçin'i bu sene yine iyi bir sinema filminde görebiliriz.
hatırla sevgili'nin dün akşam ki bölümünde beren saat'le karşılıklı oynadığı sahnelerde ben sadece cansel'i gördüm.
beren saat oynamadı,oynayamadı.
hele son parkta ki sahnede cansel elçin şahaneydi.
o nasıl bakışlardır,o nasıl dokunmaktır valla insan taş olsa bu adama dayanamaz.
insan allahım bu adam dizide böyleyse gerçek hayatta kimbilir nasıldır demeden edemiyor.
kendisinden rica ediyorum lütfen ülkem kızlarının sağlığı için bir süre böyle bakmasın,çapkın çapkın gülmesin bünye kaldırmıyor bir yerden sonra yazık bizede.
hem sonra cansel gibi bir insan evladını gördükten sonra çevremizdeki erkekleri beğenmiyoruz yazık cansel'in yüzünden kısmetleri kapanacak.:)
atv hatırla sevgili'nin eski bölümlerini vermeye başlamış. bakıyorum da ahmet evrim geçirmiş. cansel bey saçlarını kestirmeli en acilinden. marslı marvin'e benzeyecek yakında. işin acı yanı onun kafasındaki kask cansel elçin'in kafasındaki saç.
beren saat'le muhteşem bir ikili oluyorlar. aynı bonnie&clyde (uyumlu olmaları açısından tabii) , bu kadar olur!
çünkü ikisi de rol yeteneğinden yoksun, ikisi de bön bön bakarlar ekrana. demek ki neymiş;
(bkz: olmayınca olmuyor)
yurdum insanına üzüldüm şimdi...ağa dizilerinin mantarvari artışından, mankenlerin oyuncu diye gözümüze sokulmasından sonra olacağımız budur...kaliteyi,olması gerekeni gözden kaçırmak..eğitimiyle,oyunculuk yeteneğiyle ve şahsına münhasır özellikleriyle takdir edilesi güzel insan:cansel elçin...
farkının farkedilmesine duacıyız...
kaderinin zekiye,cimale ve kara bahtı kör talihi hiç gülmeyen aaamede benzememesi dileklerimle...
sağlıcakla ve yurdum topraklarında kal...
esmer güzeli. önceleri yetersiz bulduğum oyunculuğu da giderek gelişiyor. kendi konuşmasını duyunca çocuksu bir çekiciliğe bürünüyor ki, çok tehlikeli.
yüzbaşı cemalken* de, ahmetken* de ekrana sırf kendisi için bağlatan,fransa'dan ithal yakışıklı oyuncu.
bir gözünün diğerinden daha küçük olduğunu söyleyen arkadaşlara inat,kusursuz görüyor gözüm,hayret!*
gözlerinin sebebinin kas zayıflığı olması muhtemel yakışıklı insan. anlamlı bir şekilde bakıp yine o anlamlı ses tonuyla konuşup yine o anlamlı gülüşü olmasa da yakışıklı olurdu herhalde. karizmatik bir de.. e daha ne olsun?