görseller
cansel elçincansel elçin
cansel elçincansel elçin
belki ilginizi çeker
  1. · kampüste çıplak ayaklar
  2. · ezgi asaroğlu
  3. · my fair lady
  4. · alper develioğlu
  5. · beren saat
  6. · tuba büyüküstün
  7. · mojo
  8. · cansele bastım kapanmadın hala siktiğim window
  9. · hatırla sevgili
  10. · kırık kanatlar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · okan bayülgen
  5. · aylin aslım
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · minare
  9. · itü mustafa inan merkez kütüphanesi

cansel elçin  

sayfa  / 2
  1. kırık kanatlar ve hatırla sevgili gibi dizilerden yüzüne aşina olduğumuz, tipine aşık olunası karizmatik, yakışıklı, seksii erkek.. oyuncu..
    http://www.cansel-elcin.com/

ilk girin ben oldum, selam ediyorum evet..
    (desem de inanma, 03.12.2006 17:08 ~ 14.01.2007 17:54)
  2. kesinlikle çok karizmatik bir insan
    (yoköylebirseykandırmıslarseni, 03.12.2006 18:20)
  3. dün katıldığı makina programında öğrendik ki çok ''fransız'' bi insanmış kendisi ve fan club'ı mevcutmuş. harem suare filminde de rol almış.
    (bettyboop, 24.12.2006 22:00)
  4. (bkz: cansele bastım kapanmadın hala siktiğim window)
    (pushitonmeshitonme, 24.12.2006 22:05)
  5. bir gözü diğerinden kısık olmasına rağmen acaip güzel bakan,hoş insan,karizmatik insan.uğruna hatırla sevgili izlenir,sevgilisine bakışına bakılır,ahh uleen ahhh diye iç çekilir.
    (bulamadım, 25.12.2006 17:34)
  6. küçük kıyamet filminde de rol almaktadır. bir lokmada yutulası insan.
    (ohannesburger menu, 09.01.2007 02:42 ~ 02:42)
  7. küçük kıyamet'te ilker aksum, başak köklükaya gibi oyuncuların yanında kötü performansıyla sırıtan adam. fransa'dan transfer olmuştur yurdumuza.
    (lumpiya, 09.01.2007 09:13)
  8. insana söyleyecek söz bırakmayacak kadar...
    bakın kalmadı.
    (mualla, 13.01.2007 22:43)
  9. çekiciliğini, gözlerinin asimetrikliğinden alandır.
    (küçük kara balık, 13.01.2007 22:50)
  10. 6 yaşında gittiği fransadan dönen döner dönmez ülkemizde gözde aktörler arasına giren güzel adam. babası izmirde terzilik yaparmış zamanında. fransanın iyi ve tanınmış bir okulunda tiyatro eğitimi falanda almıştı yanılmıyorsam. sağlam oyuncu.
    (kazandibi, 13.01.2007 22:52)
  11. dizideki dublajın makina'ya katıldığında duyduğum sesiyle karşılaştırıldığında ne kadar başarılı olduğunu düşündüğüm,aynı zamanda inanılmaz iyi bi oyuncu ve kesinlikle çok hoş adam..
    (bkz: hatırla sevgili)
    (rhododendronluteum, 19.01.2007 20:06)
  12. kırık kanatlar'da gözüme yurdanur'la mehmet'in arasındaki adam gibi gelmişti önceleri. sonra sevdik tabi yüzbaşı cemal'i. şimdi de hatırla sevgili'nin ahmet'i olarak izliyoruz. izmir life'ın mart sayısına kapak olmuş kendileri. daha bugün gördüm. hoş da bir röportaj olmuş. benim ana fikir olarak anladığım türkiye'yi sevdiği daha uzun bir süre de burda kalmak istediği. bir de hatırla sevgili'deki ahmet karakterinin 40 yaşını çok merak ediyoruz bu aralar onun üzerinde çalışıyorlarmış da...
    (ichgeheindaskino, 28.03.2007 15:52)
  13. şahika, mojo ve jazz stop 'da görülmesi pek mümkün şahsiyettir.
    (famenoth, 23.04.2007 22:11 ~ 22:11)
  14. çok yakışıklı olmadığını düşündüğüm ama karizması,oyunculuğu ve o şirin mi şirin gülüşü ile herkesi kendine bağlayan oyuncu.
    sanırım bu adamda şeytan tüyü var onu bir gören bırakamıyor.
    umarım cansel elçin'i bu sene yine iyi bir sinema filminde görebiliriz.
    (katre, 18.05.2007 12:50)
  15. hatırla sevgili'nin dün akşam ki bölümünde beren saat'le karşılıklı oynadığı sahnelerde ben sadece cansel'i gördüm.
    beren saat oynamadı,oynayamadı.
    hele son parkta ki sahnede cansel elçin şahaneydi.
    o nasıl bakışlardır,o nasıl dokunmaktır valla insan taş olsa bu adama dayanamaz.
    insan allahım bu adam dizide böyleyse gerçek hayatta kimbilir nasıldır demeden edemiyor.
    kendisinden rica ediyorum lütfen ülkem kızlarının sağlığı için bir süre böyle bakmasın,çapkın çapkın gülmesin bünye kaldırmıyor bir yerden sonra yazık bizede.
    hem sonra cansel gibi bir insan evladını gördükten sonra çevremizdeki erkekleri beğenmiyoruz yazık cansel'in yüzünden kısmetleri kapanacak.:)
    (katre, 09.06.2007 12:25 ~ 12:27)
  16. atv hatırla sevgili'nin eski bölümlerini vermeye başlamış. bakıyorum da ahmet evrim geçirmiş. cansel bey saçlarını kestirmeli en acilinden. marslı marvin'e benzeyecek yakında. işin acı yanı onun kafasındaki kask cansel elçin'in kafasındaki saç.
    (ichgeheindaskino, 12.06.2007 12:24)
  17. beren saat'le muhteşem bir ikili oluyorlar. aynı bonnie&clyde (uyumlu olmaları açısından tabii) , bu kadar olur!
    çünkü ikisi de rol yeteneğinden yoksun, ikisi de bön bön bakarlar ekrana. demek ki neymiş;
    (bkz: olmayınca olmuyor)
    (be anything, 24.08.2007 14:15 ~ 25.08.2007 15:34)
  18. yurdum insanına üzüldüm şimdi...ağa dizilerinin mantarvari artışından, mankenlerin oyuncu diye gözümüze sokulmasından sonra olacağımız budur...kaliteyi,olması gerekeni gözden kaçırmak..eğitimiyle,oyunculuk yeteneğiyle ve şahsına münhasır özellikleriyle takdir edilesi güzel insan:cansel elçin...
    farkının farkedilmesine duacıyız...
    kaderinin zekiye,cimale ve kara bahtı kör talihi hiç gülmeyen aaamede benzememesi dileklerimle...
    sağlıcakla ve yurdum topraklarında kal...
    (giardia, 31.08.2007 02:01)
  19. esmer güzeli. önceleri yetersiz bulduğum oyunculuğu da giderek gelişiyor. kendi konuşmasını duyunca çocuksu bir çekiciliğe bürünüyor ki, çok tehlikeli.
    (jenesaispas, 23.09.2007 17:31)
  20. şu sıralar tuba büyüküstünle beraber olduğunu duyduğum yakışıklı, karizmatik insan.
    evlenirlerde çocukları olursa dünya güzeli bişey olur heralde...
    (cekirdeksiz üzüm, 23.09.2007 18:06)
  21. yüzbaşı cemalken* de, ahmetken* de ekrana sırf kendisi için bağlatan,fransa'dan ithal yakışıklı oyuncu.
    bir gözünün diğerinden daha küçük olduğunu söyleyen arkadaşlara inat,kusursuz görüyor gözüm,hayret!*
    (rhododendronluteum, 23.09.2007 18:10)
  22. yakışıklı,karizmatik ,kusursuz sıfatlarını kendisine bir türlü yakıştıramadığım fakat oyunculuğunun çok iyi olduğunu söyleyebileceğim biridir kendisi.
    (antiasocial, 23.09.2007 18:22 ~ 18:23)
  23. gözlerinin sebebinin kas zayıflığı olması muhtemel yakışıklı insan. anlamlı bir şekilde bakıp yine o anlamlı ses tonuyla konuşup yine o anlamlı gülüşü olmasa da yakışıklı olurdu herhalde. karizmatik bir de.. e daha ne olsun?
    (portakalda vitamin, 23.09.2007 18:31)
  24. yakışıklı, karizmatik, kusursuz sıfatlarını çok iyi taşıyan, aynı zamanda da çok iyi oyuncu.
    (glenn, 23.09.2007 20:45)
  25. yakışıklı, karizmatik, ses tonu süper, sempatik vs vs.dir ama, asla iyi bi oyuncu değil.oynamasın, dursun biz hep bakalımdır efendim.
    (jansset, 23.09.2007 21:03)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil