belki ilginizi çeker
  1. · cinselliğin tabu olmasının sonuçları
  2. · antik heykellerin cinsel organlarını ellemek
  3. · oğlan çocuğunun cindy bebekle oynaması
  4. · öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor
  5. · iltifattan hoşlanmayan kadın modeli
  6. · cansız mankeni itinayla soyan adam
  7. · günah çıkarmak
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · yılmaz özdil
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · teknoloji orospusu
  9. · the lion the witch and the wardrobe

cansız mankenle sevişip uyuyan adam  

1. (keepawayfromchildren, 05.01.2006 06:37 ~ 28.03.2006 19:10)
  2. "...antalya'da bir giyim mağazasına girip saklanan 30 yaşındaki a.b., personel mağazayı kapatıp gittikten sonra üç cansız mankenle sevişti... polise haber veren mağaza çalışanları, mankenlere yapılanları görünce dehşete kapıldı... üzerinde diş izleri ve meni kalıntıları olan bir cansız manken antalya emniyeti olay yeri inceleme şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu..."
    (@626410)*
    şişme partner edinemeyecek durumdaki vatandaşın bulduğu en yakın nesneyle olaya duygularını katarak "seviştiği", fazla kapılıp diş izleri bıraktığı bir memlekette yasaların kifayetsiz kaldığı andır. ırza geçmeden yargılayamadıkları için olsa gerek izinsiz girmek ve mala zarar vermekle suçlanıyo imiş ab*.
    yine benzer bir yaklaşım için (bkz: nallı fadime)
    (etipuf, 05.01.2006 06:55 ~ 07:06)
  3. şişme kadının varlığından habersiz vatandaştır.yoksa ne gerek var bu kadar atraksiyona.
    (keyif pezevengi, 05.01.2006 07:07)
  4. http://www.realdoll.com/ sitesinin bütün müşterileri.
    (easy company, 05.01.2006 07:22)
  5. (fırtık, 05.01.2006 20:33)
  6. diş izleri ve sperm kalıntıları bulunması habere muazzam bir ayrıntı olmuş, arkadaşın msn i varsa alalım destek olalım, şişme bebek falan sipariş edelim. cinsel duyguları bastırılmış dünyanın 1 numaralı ülkesi olmamak için de, lütfen bu haberi dışarı sızdırmayalım.
    (centrocampista, 05.01.2006 20:36)
  7. biraz yardıma ihtiyacı olan insandır. sadece içinde yaşayamadığı şeylerden dolayı bir ukte biriktirmiş ve bunu bir şekilde dışa vurumunu istemiş insandır. bence 1 ylt lik ceza tam yerindedir. abaza denilebilir ama ahlaklı bir abaza demek daha doğru olur sanıyorum. tecavüze yeltenmesinden daha az korkutucu bir olaydır çünkü. sonuçta isteklerini kimseye zarar vermeyecek bir biçimde gerçekleştirmiş, belki de yıllar boyunca kendisine yetecek bir iş yapmıştır. yüzüne vurulacak sapık damgası ise onu hayatından nefret ettirecek bir konuma getireceğinden, çevresindeki insanların ona psikolojik destek olmaları gerekmektedir. ve tabi bir de;
    100 adet şişme kadın
    (dişleriyle meme uçlarını kırmış mankenin de ondan. her sevişmede parçalar bi tanesini)
    (coban, 05.01.2006 20:43 ~ 01.06.2007 11:28)
  8. olayın turizm sezonundan önce olması da baya iyidir zira bahsi geçen adam(cansız mankenle sevişip uyuyan adam) yaz aylarında "hollandalı turiste tecavüz edip uyuyan adam" olabilirdi. bi de merak ediyorum olay yerinde sigara izmaritleri de bulmuşlarmı?
    -ne düşünüyosun sevgilim?
    -fabrikayı, fabrikamızı..
    (evdeki ses, 05.01.2006 21:34)
  9. bu türün mankene zarar verenleri de mevcutmuş.
    şöyle ki,

radyo ve televizyonculukta okuyan bir arkadaşım,yaklaşık bir ay önce, beyoğlunda bir iç çamaşırı mağazasının vitrininde, iç çamaşırı giydirilmiş bir mankenin vucudunda morluklar ve darp izleri olduğunu görmüş ve mağaza sahiplerini uyarmıştı. ama gördüğü ne mağaza sahiplerinin ne de müşterilerin bu duruma tepki gösterdiğiydi. bunun üzerine olayı haber yapmıştı.

benim anlayamadığımsa; insanların beynen geliştiklerini, bilimde teknolijide ilerlediklerini, beyinlerinin artık cinsellikten başka şeylere de bastığını idda ettikleri günümüzde bile böyle şeylerin neden hala yaşandığı.

cansız mankenle şevişip uyuyan adam bastırılmış cinsel duygularını böyle hayvani bir şekilde ortaya çıkardı da, yukarıda bahsettiğim olay da neden o müşteriler umursamaz bir sessiliğe gömüldüler?
    bu sessizlik bir bakıma "evet kadına şiddet de uygulanabilir, şevişirken morartılan yerleri de sergilenebilir(temsili de olsa), cinsel obje olarak da görülebilir" anlaşını kabul etmek ve dolaylıda olsa bu anlayışı desteklemek anlamına gelmiyor mu?
    ya da hala neyi,niçin mi tartışıyoruz?
    (emma, 05.01.2006 21:44 ~ 22:50)
  10. (jwin, 05.01.2006 22:43)
  11. akşam gazetesinde haber verilirken kullanılan resimde cansız mankenin gözüne siyah bant çekilmiştir. espiri için yapıldıysa müthiş bir zekanın ürünü diyebilirim ben. siz de diyin.

bu siyah bant olayından anlıyoruz ki, cansız manken 18 yaşından küçüktür ve rızası alınmadan cinsel ilişki olmuştur. bu durumda sözkonusu vatandaş için hapı yutmuş vatandaş demek mümkündür.
    (maloğlan, 05.01.2006 22:58 ~ 09.01.2006 02:11)
  12. - hmf hmff..(sessizce süzülme efekti).. mnkym girdim de ne çalacam ben burd..tıkırt ! ananı !... (mankene çarpma efekti).. ımk !... ouuu, yovrim ! ohuş ! aboley, en son düberra yengenin tavuklarıyla yatmıştım, oğğ bi acayip oldum, ıfss.. dur şöyle bir şekil yapayım.. ouu esmer manken de bir ocayipmiş.. oğğ, seni şöyle koyyim.. ohuş, sen de şöyle gel.. anam, bunun saçlısı da varımış ! sende gel nohahargahaha ! ziiipp (fermuar efekti) yirim seni, bi denem, ebru destan 'ım, mankenim, hoaart ! (diş geçirme efekti)yirim bi denem yirim ! haarm !!.. ohh-haaaggg- drank ! (libidonun verdiği gazla kafayı erkek mankenin apış arasına koyma efekti)...*...***...(anadan üryan bayılma efekti)..(ilahi adalet..)
    (lefteyenine, 06.01.2006 04:28)
  13. "bizler, bu toplumun erkekleri, asırlarca cinsimize yasaklanan kadın cemali ve vücudunu, şunun şurasında ancak 100-150 senedir sokakta görüyoruz.
    onları sere serpe bir özgüvenle izleyişimiz daha da yenidir: olsa olsa son 10-15 yıl...
    asırlık bir açlığın üzerine 10-15 yıldır her gece 150 kanalda, plajda, kulüpte, sokakta davetkâr bir işveyle yürüyen, "öp beni" diye inleyen, şehvetle dans eden kadınlar görmek kimimizi heyecanlandırırken, kimimizi bunalıma soktu"
    can dundar

http://www.milliyet.com.tr/...
    (keepawayfromchildren, 09.01.2006 03:23)
  14. canlı ya da cansız birisiyle olmuş farketmez; demek ki seksten sonra erkek illa kıçını dönüp uyuyacak ki görevi tamamlansın. yoksa adamın bu haltı yiyip, kaçmak yerine orada uyumasını başka şekilde izah edemeyiz.
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 20.01.2006 21:11)
  15. (gelirsemkal, 12.05.2006 08:23)
  16. (clementine, 12.05.2006 09:40 ~ 15.05.2006 09:56)
  17. vefasız değildir..kendisine böyle bir gece yaşatan bayanı yalnız bırakmamış bütün gece yanında uyumuştur..
    (krivetz, 27.05.2006 17:34)
  18. öncelikle söylemeden geçemeyeceğim beni bayağı bir güldürmüş olan adamdır.haber, gerçekte olmuş birşey değil de(gerçekten böyle birşey olduğunu bilmek insanı derin düşüncelere sevk ediyor),sanki olası bir durum için yazılmış bir mizah yazısı gibi geldi önce.adamın mankenlere tecavüz etmesi hadi bir yere kadar ileri derece abazanlıkla falan açıklanır da ya sonra yanında uyuması,mağazaya girenlerin mankenlere yapılanları görünce dehşete düşmesi(böyle absürd durumda dehşete düşmek hiç de kolay değil tebrik ediyorum),mankenlerin zavallı bedenlerinin incelemeye alınması neyle açıklanır bilmiyorum.
    (nectar, 06.07.2006 00:55 ~ 01.09.2007 05:37)
  19. daha sonra mağaza sahibi cansız mankeni, kameraların önünde çöpe atmıştır. akıllarda kalan soru, cansız mankenin namusu gittiği için törenin gereği mi yapılmıştır, yoksa diş geçirilmiş kurbanımızın, abazan arkadaşımızın diğer arkadaşlarını azdırmayacağından mı atılmıştır?
    bu arada mağaza o ahalide süper reklamını yapmıştır. eğer bu işi mağaza sahibi organize ettiyse helal olsundur.
    (bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)
    (hasixtir, 20.06.2007 17:33 ~ 17:34)
  20. taş gibi mankenle sevişmenin dayanılmaz hafifliğiyle mayışan adamdır.
    (pinkpillsandblueshots, 12.08.2008 11:52)
  21. ''isyanım var ulan'' diyerek mağazaya dalıp , zevk dolu dakikalar yaşayan adamdır. yazıktır ayrıca , liz viciousverdi de bu adam mı sikmedi ? bu adamı bu mağazaya dalıp , herkes gidene kadar bekleyip , cansız mankenle sevişmeye , sevişme de değil artık memelerini falan koparmasına itecek şartlar neler ? köylerde insanlar tavuk , eşek sikiyor. e haliyle şehirde de insanlar otobüs sikecek değiller ya dalıyorlar böyle mankenlere vs.. bir arkadaşım anlatmıştı , askerde millet poşet sikiyormuş. poşet nasıl sikilir demeyin , sikiyorlarmış işte. ne de olsa mantığın bitti yer.
    (hplovecraft, 08.01.2009 06:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil