|
|
- türkiyenin çiftleşmesi için çırpındığı, hormon takviyesiyle ayakta duran buruk sevda masalı
- giris: her konuda olduğu gibi tatil zamanı konusunda da cinsliğini gösteren istanbul teknik üniversitesi anlaşılamaz nedenlerle ülke çapındaki örf adet gelenek görenek vs. yi amiyane tabirle sikine sallamamış , alışılagelmiş akademik takvimi 2-3 hafta öne almıştır*.
gelişme: tatil sevinciyle hoplaya zıplaya evine giden togisama evde ailesiyle geçen birkaç saat ve birkaç telefon görüşmesinin ardından acı gerçeğin farkına varır , tüm arkadaş eş dost kim varsa halen okulda derse girmektedirler , üstüne üstlük önlerinde burhanlı bir final dönemi karşılarına çöreklenmiş onları beklemektedir*. bu durumun yansıması olarak da togisama'yı evde fıymakla geçireceği günler beklemektedir.
(bkz. fıymak)
sonuç: olağan kalkış saati olan 1 pm civarı kahvaltı , ayılma vs. gibi sebeplerden kelli evde bulunmak ve tv izlemek durumunda kalan togisama tülin caner ikilisiyle tanışır. zira bu ikiliye alternatif olarak karşısında yemek programlarından tutun esra ceyhan'la a dan z 'ye kadar giden çok renkli bir program skalası kol gibi serilmiştir. diğer programlar arasında sıyrılagelen bu ikilinin bu denli sıyrılmasının sebebi bünyede bıraktıkları bir laurel&hardy , bir sitcom , bir abukluklar silsilesi etkisidir.
sabahtan akşama kadar bir birleşen bir ayrılan bu ikili , "sen tam evlenilecek dört dörtlük bir kızsın" , "ikimizin karakterleri çok uyuşuyor" , "sen benim dudağımdan öptün berikinin neresinden öptün" tarzında anlamsız quote'ları barından bir programdan beklenecek seyirdeki ilişkileri ile öne çıktılar. eğlendirirken düşündüren nitelikteki program içerisinde birbirleriyle hiç konuşmadan bön bön bakınarak da aşık olunabileceğini (veya olunamayacağını) bana gösterdiler.
tenis maçına dönen ilişkileri arda arda gelen deuceler zincirine döndü avantaj bir birine geçti bir diğerine geçti. 2 hafta hüngür hüngür ağlayan bir adam uğruna ağladığı kız "olur" dedikten iki gün sonra "olmuyor" dediği anda şalterim attı alayına isyan bayrağını çektim. programınıza bir size iki dedim çektim kapıyı. kendimi , boşa geçen 2 haftamı geçirmeme sebep olan okulumun bir başka rezilliğine* teslim olmak için istanbula attım.
ultra sonuç: soğuk bir şubat akşamı arkadaşlarımla taksimde künefe yerken tvde gördüm ikilinin sonunu. hala evlendirmek için uğraşıyorlardı bu arkadaşları ve bunca yazıyı okuyan itulu itusuz kardeşlerimin affına sığınarak yazıyorum , bu iki dingil hala bön bön ekrana bakmaktaydılar. ben o an hala anlayamamıştım bu ikilinin "ben bu programda evlenmem , seni asıl dışarda tanımak istiyorum" şeklinde sözlerini ve aklımda hala o soru vardı "madem dışarıda tanışıp evlenmeye bu kerte* meraklıydınız ne sikime yarışmaya katıldınız?"
giriş - gelişme - sonuç seyri için esin kaynağı (bkz. kemik)*
- bir çeşit paradoks, zenon bu durumu görse kendi paradoksundan utanırdı.
- bir tv şovun ülkemiz bünyesine kazandırdığı, magazin basınının son gözdesi, çift olamayan ve çiftleşemeyen iki organizma'nın neden olduğu toplumsal yara. neden ve niçin ayrıca niye olduğunu bilmiyorum ki seyirci kitlesi bu organizmaları birbirlerine çok yakıştırmakta ve bir yastıkta kocatmak istemektedir. tv'de bir çok anne bacı kardeş ellerinde bu şekil insanların şekil resimleriyle hadi naz yapmayın bakim de evlenün bak ocakta yımağ kaldı diye tezahürat yapmalarıdır.*
(chixculub, 08.04.2004 12:08 ~ 26.05.2006 12:13)
- çözüldüğü taktirde türkiye'de enflasyonun düşeceği,kişi başına düşen gayrisafi milli hasılanın yükseleceği ve ab'ye kabul edileceğimiz hadise..
(doaaa, 08.04.2004 17:37)
- geçen pazar itibari ile evleneceklerini açıkladıkları çift. sanırım bir oğlak-akrep birleşmesi olacak, gözlerim doldu *
- caner'in cok "köpek" olduğu ama sonunda muradına erdiği durum..
(gorky, 08.04.2004 18:52)
- (bkz. bana bunlarla gelmeyin)
- "yamişim canerle tülini!" dedirten olaylar zinciri.
- caner anlamsızca gözlerini kırpıştırmaktan ve 'deli kadirim huleeaan' diye bağırmaktan vazgeçer,tülin kızımız da ork dişlerini yaptırıp caner oğlumuzu ailesinden isterse çözülme ihtimali olan sorunsal
(bkz. ork)
- boku çıkmış mevzu
- aziz nesinin bahsettiği türkiyenin %60 ını oluşturan zumrenin yegane derdi...
- 3 kelimeyle bi kurallı cümle kurmayı beceremeyen,eblek suratlı,ekvatordan basık kutuplardan şişkin ve malesef hemşerim olan dişi karakterinin türkiyenin gelini ilan edildiği kanal kanal dolaşmaktan sürmenaj olmalarını beklediğim suni ikilinin hali
- hangi kanalı açsan karşına çıkan ve de insanları bıktırmayı başaran iğrenç, çift bile olamamış, olamayan, oldurtulmayan mahlukların meydana getirdiği suni mevzu
- para reklam uğruna yanyana durmaya katlanan ama birbirlerinden nefret ediyor gibi görünen iki kişiyi nasıl evlendireceğini bilemeyen kendini şaşırmış halkın içine düştüğü durum
(dibap, 02.05.2004 23:35)
- tülinin canere verip vermeyeceği hakkındaki spekülasyonlar
- hala mı bunlar? dedirten sorun
- (bkz: houston son durum nedir)
- bir aralar herkesin dilinde olan yaşlı teyzelerimizin uğurlarında saatlerce ağladığı sonra parladıkları gibi sönen iki sorunlu gencin ünlü olma yolunda yarattıkları çıkmaz
- bir türlü bitmeyen ve bu gidişlede bitmeyecek olay...
- ülkede halkın görmesinin istenmediği bir takım olayları gizlemek için medya kuruluşlarının ortaya attığı bir olay(dı bir zamanlar).. üzücü olan yanı ise yemi yutan halkımızdır..zira üniversite öğrencisinden sokaktaki teyzeye kadar herkes bu konuyu konuşuyor(du bir zamanlar)..
- harbiden çıkmazdır! ülke gündemine bir girdilerbir daha çıkmıyorlar. gene geldiler. caner gene her programda ağlıyor ve ona buna horoz gibi dikleniyor. tülin ise bi öyle bi böyle.karşılıklı geçip gene "ben istedim sen evlenmedin", "yok sen istedin ben adam yerine koymadım" muhabbeti yapıyorlar... sabah programların işgal etmişler... yetmemiş; akşam ki magazin programlarındalar. o da kesmemiş haftasonları da... allah tepenizden baksın sizi çıkaranın...
- (bkz: bitmez)
|