|
|
- (bkz: @1850658)
- medya maymunumuz caneri biz fındık fıstıkla beslemiştik, yazık etmişler.
(bkz: ellerin dert görmesin)(dbk21, 23.08.2007 10:00)
- (bkz: ona vuran elleri öpmek istiyorum)
- (bkz: fake)
- (bkz: spank the monkey)
- olay sonrasında trajikomik bir şekilde hem dayak atan hem de dayak yiyen taraf televizyona çıkmak için para talep etmektedir.
dayak yiyen caner bey program başına 4000 ytl talep ederken, dayağı atan ve şu an polis tarafından aranan kişilerden biri telefonla canlı yayına bağlanmak ve soruları yanıtlamak için 10000 ytl talep etmektedir.
insanların yediği ve attığı dayaktan bile fırsat kollayıp para kazanmaya çalışması ne acı. bu nasıl bir onursuzluktur? bu canerin şahsında değil, onu bu noktalara getirip, para karşılığı sabah programlarında parodiler yaptırıp bunu zevkle izleyen ve bu adama canlı yayına çıkmak için para isteme cesaretini veren türk halkı nezlinde çürümüşlüğümüzün net bir göstergesidir.
dayak atanlara hiç girmiyorum. onların da temiz bir dayağa ihtiyacı var diycem ama dayak yiyen de akıllanmıyor ki...
- caner'in adini ilk kez tülin'siz duymama sebebiyet veren olay.
- (bkz: bunlar reklam kokan hareketler)
- -abi valla kaldırmadım
şlakk!
-allah belamı versin kaldırmadım abi
-kaldırmadın mı?
şlakk!
- aynı gün haberlerde yer almış olan bir ayının suyun içinde sopalarla dövülme görüntülerinden daha üzücü olmayan durumdur. ama yine de izlerken yazıktır ya bu kadar da vurulmaz kaldırmamıştır çocukcağız dedirtmiştir.
- bariz bir şekilde danışıklı dövüştür. yani danışıklı dayak yeyiştir ya da herneyse.
- akabinde bu konu ile ilgili röportaj yapmak isteyen kanallardan da hem atan hem de karşılayan taraf 10'ar milyar para istemişlerdir.
(bkz: para için dövdük)
(bkz: para için dayak yedim)
(bkz: ellerimiz kırılsaydı da yapmasaydık)
(bkz: dişlerim kırıldıysa da önemli olan katılmaktı)
(bkz: reklam)
- herhalde hayatım boyunca gördüğüm en komik dayak yeme sahnesi olmuştur. dayak ve şiddet tabii ki kabul edilemez, ama bu düşüncem bile izlerken gülmeme engel olamamıştır.
+ abi, allah belamı versin ki ben kaldırmadım abi ya!
- şlakk, şlakk!
+ abi yemin ediyorum abi, allah korkusu var bende!
- şlakk, şlakk!
(bkz: şaka gibi)
- televizyonda görünce sevinç çığlıkları atıp çiftetelli oynadığım an. kaç yıldır beynimizi s.ktiler caner tülin caner tülin diye. isteğim en kısa zamanda bunun gibi bütün medya maymunlarının sıra dayağından geçirilip imralı benzeri bir yere kapatılmasıdır.
- tokat atış şekillerine dikkatle bakıldığında rol olduğu fazlasıyla belli olan magazin olayıdır.ki diyelim gerçek,içler acısı hale gelen zavallı bir adamın miğde bulandırıcı yalvarışları insanın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramaz.asıl içimizi acıtan;şiddet uygulayana kahır ettiğimiz,şiddet görene candan sahip çıktığımız olay ayıya saldıran köylüler olayıdır.
- +abi dur
şlakk
+abi
şlakk
+a
şlakk
+abi öyle bişey yapmadım.taşşağınızı yiğim, yatıysam da özür dilerim
şlakk
bir reyting uğruna numaradan atılmış dayak sahneleridir.caner'i kullanarak kanalın ismi duyulsun diye yapıldığı bariz açıktır.
- sırf tekrar medyada,basında yer bulmak adına yapılmış,iğrenç kere ilginç bir hareket.danışıklı döğüş.bu ne reklam merakıdır ? anlamak zor.
yarın bu adam sırf haberler de yankı bulsun diye parası neyse verip kendini şahin k ya siktirirse ne olacak ?onu da mı tartışacaz bir hafta ?
-şok şok şok türkiye nin damadı tecavüze uğradı...
sonra tv lere çıkmalar,ağlamalar,haykırmalar,kafa da dildo kırmalar vs...
ha şahin k iyi prim yapar,caner bey(!)in de götü bir hayli kalkar (?) orası ayrı.önemli olan türk medyasının da şahin k nın elinden ya da belinden geçmişçesine seviyesizleşmeye başlamış olması.
ne desem bilemedim...bana da mı sirayet etti acaba ?(adrian, 25.08.2007 16:05 ~ 18:38)
- caner'in düpedüz dayak yediği olay. reklamla falan alakası yok. ayrıca tv kanalının sahibinin oğlu dayak görüntüleri kameraya kaydettirerek muhtemelen arkadaşlarına hava atma amacı taşımaktaydı... "işte caner caner diyorsunuz ben bu adamı bu hale çevirttim" diyerekten.
esas tartışılması gerekende bu olay aslında. ama bazı yazar arkadaşların "at gözlüklerinin" büyüklüklerinden olsa gerek 3. sınıf köşe yazarı ağzıyla bu olay "reklam, fake" deyip duruyorlar.
- (bkz: ellerine sağlık)
- (bkz: emeğine sağlık)
- (bkz: +rep)
(bkz: hocam hardcore dedin soft çıktı)
- ketonun tekme tokat dayak yemesini hatırlatan benzer hadisedir.
- insanı komaya sokuyor cidden. düşünün bir kere. her günki gibi sakin sakin tvde zaplarken kuzeninizin caneri dövdüğünü görüyorsunuz. şimdi siz benim yerimde olasanız komaya girmez misiniz?
- sırada var mısın yok musun'da sinerji yapanların olmasını umduğum olaydır. milletin meşru müdafaasıdır bu hareketler.
(nox, 08.06.2008 02:04 ~ 02:06)
- (bkz: olsa da yese)
(ben aslında böyle vurdulu kırdılı etkinliklere karşıyımdır ama yine de insan arada idine karşı koyamıyor)
|