can abanazır   

adana çık aradan

1. (bkz: can abazandır)*
    (kornish, 09.04.2005 15:15)

2. can babanızdır.*
    (sycokiller, 09.04.2005 15:26)
  3. sınıfta sigara içmeye izin verip hatta bide hatıra fotografı cektiren,kuralsızlıın kaymağını yediren,hacettepe üniversiesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümünün medar_ı iftiharı nadide insan..
    (julliet, 19.03.2006 23:43)
  4. hacettepe üniversitesi ingiliz edebiyatı bölümünde yoklama almayan ama derslerine tam katılım olan tek hoca. süper insan.
    (ozubik, 07.02.2007 04:30)
  5. yüksek lisans tezimdeki danışmanlığıyla jübilesini yapan, hacettepe üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümü'nde yaptığı her şeyle efsane olan ve yakın zamanda emekli olarak bölümü bomboş bırakan canım hocam.
    (wykka, 06.03.2007 00:02)
  6. hacettepe ingiliz dili ve edebiyatı bölümüne ilk başladığımda "1. sınıf dersleri beni bayıyo" demek suretiyle efsaneyle buluşmamızı geciktirmiş, pamela'dan nefret ede ede roman dersine girip dracula ve lotr okutarak farkını bir kez daha göstermiş, hem kendine hem bize kolaylık olsun diye take-home exam veren, kapısını bölümde olduğunda mümkün mertebe açık tutan, eski öğrencilerinden artun ertürk'ün "beni ben yapan adamlardandır" diye andığı, odası eski öğrenciler tarafından yeni öğrencilere müze gibi gösterilen, arasında sadece beşiktaş birasının kapalı durduğu bira şişesi koleksiyonu meşhur, odasının önünden her geçişimde mutlaka selam verdiğim, emekli olduktan sonraysa o kapıda başkasının adını her görüşümde sinirlendiğim, eşiğe dayanmış elma yerkenki rahat hali, adı her geçtiğinde gözümün önüne gelen, dersleri "işte üniversite böyle olur" dedirten, rockstar muamelesi görmeye layık, imzası alınası kişilik. gidişiyle bölümün güzelliğini de beraberinde götürmüş, bazı kişilerde onsuz bölümde mana bulamamaktan ötürü gitme isteği yaratmıştır. bir araya geldiğimzide mutlaka adını andığımız, son media studies öğrencileri olmaktan gurur duyduğumuz muazzam bir hocadır. şimdi tba'da çalışmaktadır.
    (calavera, 19.04.2007 10:16)
  7. sınavları çok geyik geçen mükemmel hoca. sınavları geyik geçer çünkü sınav başlayınca sınıftan çıkıp odasına gider. her türlü kopyayı çekmek serbesttir. zaten soruları da öğrencilere belirletir. sınav öncesi demiştir ki: "çocuklar sınava notlarınızı, kitaplarınızı, bilgisayarlarınızı hatta jane austen'i bile getirebilirsiniz."
    (ozymandias, 21.05.2007 17:02)
  8. hacettepe üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümünün emekli hocasıdır. emekli olması hiçbir şeyi değiştirmez, adeta kalbimizde yaşar. en benim diyen profesöre on basar. diğer bütün hocaların makaleleri edebi yazılar ve konular üzerineyken onunki holiganlar hakkındadır. bilimkurgu filmleriyle ilgili sohbetler hiç bitmez onunla. hatta bu sohbetler yüzünden derslere geç kalınır. odası film afişleri ve luis royo posterleriyle kaplıdır. (kaplıydı yani, odası başkasına verilene kadar) üniversite öğrencilerini can abanazır'ı tanıyanlar ve tanımayanlar olarak ikiye ayırmamıza sebep olan, hazırlık atlamış çaylak bir 1.sınıf öğrencisiyken ilk dönemde tanıştığım ve müzik zevkimden giyim tarzıma kadar beni baştan yaratmış olan insandır. üniversiteden emekli olarak bölümde koskoca bir boşluk bırakmıştır biz öğrencilerine. artık tba 'da hocalık yapıyor, hatta şu sıralar verdiği popular culture seminerleri eskiyi yad ettiren nostalji kıvamında; bölümde işlediği dersler kadar eğlenceli, bi o kadar zevkli, gidilesi, tapılası.
    (lindorie, 21.05.2007 23:54)
  9. hacettepe üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümünün emekli profesörü. tapılası insan. (bkz: bir can abanazır kolay yetişmiyor)
    (hayri potur, 04.11.2007 20:39)
  10. tarkan viking kanı filminde figüranlık da yapmış olan efsanevi kişilik.
    (thecrimson, 12.11.2007 18:43)