|
|
- cem ceminay ın sıklıkla kullandığı hitap sözü.
- bu sabah çok alakasız bir yerden aklıma gelen hitap.
sabahın körü, otobüse binmişim. tıkabasa dolu olan otobüste birazcık rahat edebilmek için ön kapının açılmayan diğer yarısıyla en ön koltuğun önünde bulunan, demir ile kapatılmış boşluğa sızdım. kulağımda müzik. sıradaki şarkı anna molly. bir şarkı sabahın köründe beni bu kadar şenlendirmemişti. gitarıyla, ziliyle, giren ikinci giter ve bassıyla içime neşe ve umut yaydı. dedim ya alakasız bir şekilde geldi aklıma (belki de alakalı, 3-4 gündür moralim bozuk girdiğimiz kara günler nedeniyle) ve birden bire cem ceminay'ın şen şakrak seslenişini hissettim "günaydın canım türkiyem!"
"evet, günaydın canım türkiyem!!" dedim ben de.
umut doldu içim, "bu kara günler de geçecek, biz bunlara dur diyeceğiz. bu ülkenin vatandaşları ülkesine sahip çıkar. bu vatanı kimse böldürmez, sikerler adamı." dedim.
bir anna molly şarkısından çıktı bunlar.
vatanına uzun yıllar boyu uzak kalmış bir insanın vatanına susamışlığı ile sarıldım ülkeme. canım türkiyem için ne gerekirse yaparız yeri geldiğinde. bir atatürkümüz yok şu an belki ama mehmetimiz var ahmetimiz var hatta ayşe ve zeyneplerimiz bile var bu yolda.
canım türkiyemi bölmek isteyeni sikerim! gerekirse gider bir seks shop'tan arap dildosu alırım.
o derece sikerim yani.(drummy, 24.10.2007 21:35 ~ 25.10.2007 06:40)
|