görseller
camper 

belki ilginizi çeker
  1. · pelotas
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · google wave
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · ayrıntı
  9. · daş

camper  

1. katalan yapımı, biraz tuzlu bir ayakkabı markası.
    (whopper, 08.04.2005 13:52)
  2. bir aralar ortalığı kasıp kavuran, her tür giyimle iyi giden ayakkabı markasıydı. sonra kayboldu gitti...
    (akaydo, 12.11.2005 14:44)
  3. en çok 1.5 sene içerisinde bir kırmızı puma, bir sarı kanser bilekliği, bir onitsuka tiger, bir konvers kıvamına gelmesine kesin gözüyle baktığım pabuç. pelotas modeli banko; asimetrik çift plase.
    (denetçi 34, 02.08.2008 17:24)
  4. counter-strike'da pusuculara verilen ingilizce sıfat.
    (retrospect, 02.08.2008 17:39)
  5. ispanyol ayakkabı markasıdır , modelleri rahattır ancak pek çekici ya da özgün , sıra dışı şeyler değildir ; fiyatları puma gibi markalardan daha yüksektir ( ispanyada durum tam tersidir ... ) ama ne daha kalitelidir , ne daha özgündür , ne de bir marka değeri vardır ...

camper bir salvatore ferragamo ya da tod's falan değildir ayakkabı konusunda , ama nedense aynı kefeye konulmaktadır ...

harvey nichols getirmektedir , kendi mağazaları da vardır ; ama , ortada bir dkny durumu olduğunu da söylemek gerekir , modeller sıradan , kalite beş para etmez , fiyatlar lüzumsuz .. ( bir camper ayakkabı 250 - 300 milyon civarındadır , bu tod's un yarısı ya da üçte biri gibi bir ortalamadır ancak , birinde paranızın karşılığını alıyorsunuz , diğerinde paranızla rezil oluyorsunuz , bu nedenle çok farklı olduğu söylenebilir .. )

zaten ispanyolların giyimden öyle iyi anladıkları da söylenemez , bir loewe bir de balenciagadır . ( ki birisi louis vuitton grubundadır , ötekisi gucci grubundadır , dünyaca ünlü ve en yetenekli tasarımcılarla çalıştıklarından , elbette ki moda dünyasında haklı bir yerleri vardır . )
    (yvessaintlaurent, 07.08.2008 00:03 ~ 00:04)
  6. çok güzel ayakkabıları olan marka, kalitesini bilmiyorum, kullanmadım henüz, niyetlendim sadece, benim büyük ayaklarım her ayakkabıya dayanamaz, ayağımın topuk bölgesini daha çok çalıştığım için en kalitelisi bile arkadan sorun çıkarıyor. böyle pahalı(kazık) bir markayı denemek istiyorum. gri-mor yarım botuna aşık derecesinde ilgi duyuyorum bu sezon. indirimini bekliyorum, çeyizime alacağım tencere takımını erteledim o botları alacağım.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 12.11.2008 16:06)
  7. ayakta varlığı hissedilmeyecek derecede hafif ayakkabılar üreten marka. oysa ki ayakkabılarının şaşırtıcı şekilde büyük ve ağır bir görünümü vardır.
    (naringergedan, 28.07.2009 17:19)
  8. repartitör ve saha dolaplarında kullanılan terminaller arası bağlantıyı sağlayan tellerdir.
    (ahead full, 14.09.2009 12:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil