görseller
camel is not a cigarettecamel is not a cigarette

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · beşiktaş
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · assassin
  9. · lost

camel is not a cigarette  

1. global bir hareket, bir haykırış sıcak bir kış.

umuyorum ki vardır böyle bir inisiyatif velev ki yok ise sevgili oehh, ninn worx ve kaçınkurbaası ile kafası dahil her tarafını oluşturmayı düşünüyoruz.

arkadaşım bak camel diye sigara var, ve ne yazık ki içki ortamlarında, "abiæ kıçında diğer tarafa bakan adam var devenin ;) " söylemleriyle karşılaşıyoruz, hala. fakat siz değerli itü sözlük yazarları, evangelistler, yehova şahitleri!

istiyoruz ki camel negzel abi değil mi? diye söylemlerde bulunduğumuzda, yok abi winston soft daha iyi değildir diyen insanlar olmasın, olsa da giderek azalsın, neden bunu istiyoruz? çünkü eşşeğin sikinden dolayı! yahu arkadaş yeter lan camel diye bir grup var, dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük gruplardan biri, ondan bahsediyoruz biz, duygu diyarlarında yatay geçişler, karadelikler arası zaman kavramı olmadan göçüşler yaşıyoruz.

işte camel is not a cigarette de bizim mottomuz. istirham ediyorum birtakım ilginçlikler yapmayın bebeklerim, dinleyin dinletin!

söz sende defne. - bunu yapmasam olmaz idi-
    (alexander supertramp, 17.02.2009 13:27 ~ 13:34)
  2. (tenceredekietlibamya, 17.02.2009 13:49)
  3. (selçukdereliseninanannereli, 17.02.2009 13:50)
  4. - sen hiç hayatında camel dinledin mi de konuşuyon lan?
    - sigaranın nesi dinlenir ki?! çıkardığı çatırtıları olabilir mi?*
    - abi n'olur siktir git, rahat bırak beni..

evet, sonuna kadar desteklenmesi gereken kampanya!. böyle camel'a sadece sigara olarak bakan mizisyen arkadaşında allah bin belasını versin.

camel dediğinde "abi winston/!'&+" dendiğinde sinirlerim çekiliyor lan!.
    (blackfield, 17.02.2009 13:58 ~ 13:58)
  5. * camel sever misin?
    + yok ben davidoff kullanıyorum abi.
    * camel is not a cigarette!
    + hı?!
    * camel is not a cigarette! ühühü
    + noldu sana hilmi abi?

..

camel is not only a cigarette dense daha uygun olabilecek serzeniş. cuz camel is a cigarette maaan.
    (kopush, 17.02.2009 14:02 ~ 14:05)
  6. (sharred, 17.02.2009 14:08)
  7. sadece bizim değil, ingilizce olması münasebetiyle tüm dünyadaki camel severlerin hislerine tercüman olan cümledir, başkaldırıdır!

andrew latimer var gözleri ışıl ışıl, yanakları al al. şarkı yapıyor bu adam. gitarını çalıyor büyülüyor dinleyenleri, flütüyle harikalar yaratıyor. yetmiyor bir de muazzam bir sesle kulakları mest ediyor. evet tüm bunları yapabilen bir adamdan bahsediyoruz.

camel diye bir grup kuruyor adam başka güzel insanlarla birlikte. lakin yaptıkları iş ne kadar kaliteli olsa da bir sigara kadar ünlü olamıyor, tanınamıyor ya işte, ben ona yanarım.

camel is not a cigarette ulan!!
    (oehh, 17.02.2009 15:03 ~ 22:41)
  8. (you don t goff me, 17.02.2009 15:11)
  9. (you don t goff me, 17.02.2009 15:13)
  10. doğrudur. çünkü camel camel değildir.

(bkz: eski camel)
    (asymmetry, 17.02.2009 15:16)
  11. (you don t goff me, 17.02.2009 15:23)
  12. penguen hayvanından the penguin cafe orchestra'ya kadar gelinebiliyorsa belki bu yoldan geçen bir hancı bu grubu fark eder. fikir vermesi açısından birkaç albüm ve şarkı:

(bkz: camel)
    (bkz: mirage)
    (bkz: the snow goose)
    (bkz: moonmadness)
    (bkz: rain dances)
    (bkz: breathless)
    (bkz: i can see your house from here)
    (bkz: nude)
    (bkz: on the road) (live)
    (bkz: the single factor)
    (bkz: stationary traveller)
    (bkz: dust and dreams)
    (bkz: harbour of tears)
    (bkz: rajaz)
    (bkz: a nod and a wink)

(bkz: nimrodel)
    (bkz: lady fantasy)
    (bkz: eye of the strom)
    (bkz: rhayader)
    (bkz: rhayader alone)
    (bkz: rhayader goes to town)
    (bkz: fritha)
    (bkz: supertwister)
    (bkz: song within a song)
    (bkz: the great marsh)
    (bkz: lunar sea)
    (bkz: never let go)
    (bkz: echoes)
    (bkz: drafted)
    (bkz: earthrise)
    (bkz: sanctuary)
    (bkz: air born)
    (bkz: freefall)

çok sevdiğimden, dinlediğimden değil bu bakınızlar. sevebilecek herkes sevsin ve tanısın şu develeri. bağırarak, hönkürerek winston adamının yanında açılamasın artık bu geyikler, yoksa bu kurban deveye gireceğim. adamlar duygusal progressive rock yapıyorlar. flütlü mlütlü ama. hem nirvana da çok yakışıklı.
    (sir da ros floyd, 17.02.2009 17:34 ~ 17:42)
  13. (yata yata paslandık, 17.02.2009 17:36)
  14. (korn, 17.02.2009 17:50)
  15. umuyoruz ki "camel ne de hoş di' mi yahu? gibisinden söylemlerde bulunduğumuz vakit, "yok be üstadım, davidoff daha iyi gibi." diyen insanlar olmasın, veyahut azalarak bitsin. gel gelelim neden bunu istiyoruz? çünkü, andrew latimer diye bi' herif var, şarkı felan yapıyor bu adam. gözleri ışıl ışıl parlayıp, yanakları al al oluyor konserlerde. sonrasında delicesine gitar çalıp, spirütüel girişler yapıyor o leziz vokaliyle. bi' flütü var, israfil'in sur'a üfleyeceği melodileri yaratıyor. yetmiyor bi' de harikulade bir sesle kulaklarımızı mest ediyor. evet, tüm bunları yapabilen bi' adam var.

ve bu adamın birbirinden hoş arkadaşlarıyla birlikte camel adlı bi' grubu var. lakin herifler ne kadar hoş olsa da bir sigara kadar ünlü olamıyor işte. bu da bizi tıpkı camel'ı hızlı bir nefeste içerken, o güzelim sigaranın tükenişi gibi yakıyor haliyle.

unutmadan başka bi' camel daha var. seksapalitesi oldukça yüksek bir sigara. içiliyor böyle mis gibi, özellikle geceleri ve orgazm sonrası içilince ayrı bi' leziz oluyor. ilk nefesi zippo benziniyle çekildiğinde vücutta atom etkisi yaratıp, dudakta bıraktığı o aromadan dolayı büyük bir keyif almanıza neden olur bu çüş devenin nalı dedirten sigara.

"camel is not a cigarette!"
    (black tape for a sacreneous, 10.09.2009 17:09 ~ 30.09.2009 18:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil