|
|
- (bkz: manuel calavera)
- ısrarlarıma dayanamamış, kendisini itü sözlük bünyesinde bulmuş güzel sesli ölümlü, destansı geyik muhabbetlerinin değişmez oyuncusu, eski çağlardan başlayıp geleceğe uzanan güçlü bağları bulunan bir arkadaşlığın yaratıcısı..kendisini uzun süreden beri tanıyorum, nitekim onun için zirvelerde tanışıp da "ne hoşsohbet arıymışsın sen be" diye bir nickaltı giremeyeceğim için birazcık da olsa üzülüyorum..yarışmaya ankaradan katılıyor ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyor..
o değil de bir ara stop-a-bus'ı tüm meraklı insanlara açıklamamız gerekiyor..
- kişiliğinde birçok uç noktayı barındıran her insan gibi bazen zorluk çeken ama yerine göre bundan faydalanmasını da bilen insan. kendisi için sanat yapan eski the fly şimdiki raydo solisti. hacettepe ingiliz dili ve edebiyatı mezunu, tolkiensever, klimt düşkünü, diplomatic immunity fanı, sol anahtarı, mafya, kadın, dost.
- kendisi ermiştir. kendine hazırlanan süprizleri rüyasında görür, süprizi hazırlayan kişiye söyler ve dumurdan dumura koşturur.
- if performance hall'de birgün denkgelen bi grubun solistiymiş. grup olarak performanslarından memnun kalmıştım. yasin'le falan deneysel bir parça yapsalar da dinlesek güzel olurdur esasında.
- yenilesi hatun kişidir kendisi. tek eksiği artık hella good söylememesidir. olsun varsındır, yerimdir.
- enteresan güzel fikirleri ile saygımı kazanmış yazar kişi, hoş gelmiştir.
|