belki ilginizi çeker
  1. · midi sequencer
  2. · cake
  3. · sequencer
  4. · kuyruk yağı gövdeli bar şarkıcısı ve beyaz atlet
  5. · edirol
  6. · vst
  7. · sonar
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · zongul ducks
  5. · okan bayülgen
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · narsil
  9. · cocteau twins

cakewalk  

1. çok fonksiyonlu müzik programı.yeni versiyonu tezgahlarda baya yüksek bir fiyata satılıyor diye duyduk.tek başınızayken grup tonu yaratmak için ideal bir program.ritim+vokal+riff+klavye+bas+solo ayrı ayrı kaydedip üstüne hatta hazır şeyler (synthesizer, tarafınızdan hazırlanmış davul ritimleri gibi aklınıza çeşit çeşit ne gelirse) ekleyebileceğiniz bir güzellik.içimizden arif mardinlerin çıkmasını sağlayabilicek şey.
    benzeri bi program için
    (bkz: cubase)
    (culdesac, 04.07.2005 02:12 ~ 02:16)
  2. kullanımı en basit kanal kayıt programlarından biridir.eğer creative live ve üzerinde (yani en ucuzdan en pahalıya doğru demek istedim) bir ses kartına sahipseniz soundfont desteğinden yararlanabilirsiniz.çok güzel plug-in leriyle kayıtlarınıza yüzlerce efekti gelişmiş detaylarla ekleyebilirsiniz.sonar 3 en güzel versiyonudur kanımca , arabirim tasarımı ve süper plug-in leriyle.cubase çok daha gelişmiş karmaşık bir benzeri kanal kayıt programıdır.
    (zaknafein, 30.11.2005 10:13 ~ 10.10.2006 03:24)
  3. abd'de bir zamanlar siyahi kölelerin icat ettiği, en iyi dans edene kek, pasta, börek türü şeylerin verildiği bir dans türü.
    (psycho killer, 20.01.2007 09:56 ~ 09:57)
  4. cakewalk bir programdan ziyade ses ve müzik düzenlemesinde kullanılacak yazılım ve donanımlar üretip pazarlayan bir şirkettir. pro audio, sonar gibi çeşit çeşit ses ve müzik düzenleme yazılımları bulunmaktadır. ben en başta bunların ismini unuttuğum bir midi editör yazılımını kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla lezzetli bir programdı.
    (janken, 25.07.2008 15:06)
  5. uzun zaman önce çok kanallı kayıt programını sonar adıyla pazarlamaya başlamış şirket.
    (ali kamber, 19.10.2008 14:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil