|
|
- tünel* taraflarında, fiyat/performans açısından baya etkileyici bir cafe..içerisi temiz ve keyif verici..lakin müziklerini belli bir standarta oturtması lazım..yanılmıyorsam bir ara chillout çaldı, ondan sonra da hate it or love it* duyar gibi oldum..bu müzik anlayışının çift kişililiğinden biraz tırstım ama yine de mekandan memnun kaldım..
(zeus, 30.04.2006 00:22 ~ 29.03.2007 23:11)
- asmalı mescit sokak'da bulunan güzelcene bir mekan. 70'lik arjantin bira gün itibariyle 6.5 ytl ve hakikaten güzel bir bira(susuz gibi duruyor). cuma günleri ve haftasonları oldukça kalabalık, değil müzik duymak birbirinizi bile duymanız güç olabilir. arı kovanı gibi ses çıkıyor maşallah... gidilesi denenesi.
- pub havasında bir mekan . müziğin sesi yüksek değil,dolayısıyla rahatlıkla sohbet edebiliryosunuz . genelde ortamdaki hatun sayısı erkek sayısından fazladır ve interesan bir şekilde ortamdakı hatunların yaş ortalaması genelde düşüktür,18-19 gibi mesela .
- gündüzleri cafe olup geceleri bara dönüşen, bar ve cafe olmasına rağmen çok güzel yemekleri olan mekan. kokteylleri ve yemekleri çok lezzetli olup bizzat özgür tarafından yapılmaları rica edilmelidir.
- istanbul'da iken haftada bir uğramadığımda, bende bir şeyler eksikmiş gibi hissettiren güzel mekan.
|