2 dakika masadaki çöplerle oynama fırsatı bulamadığınız mekan. çalışanların çöp toplama konusunda üstün bir yetenekleri var gördükleri anda kapıyolar hatta elinizden alıyorlar. ayrıca nargilesi de fena değildir.
uzaylıyı ve hide out'u aşabilirseniz çok eğlenebileceğiniz, bağıra bağıra tabu, monopoli vb. oynayabileğiniz taksim'in bana göre en güzel mekanı. van'dayken evimden sonra en çok özlediğim yer.
eski koltukları daha iyiydi kanımca..yeni koltuklar nargile olayında sorun çıkarıyor*..yine de istiklal caddesi'ndeki ender mekanlardan..ama ben hala eski koltuklar diyorum daha da birşey demiyorum.bıktım canım nargile devirmekten.*
sadece müziklerini dinlemek için bile gidilebilecek bir mekan. bildiğim kadarıyla şu sıralar içinde ''cafe klan hit cd''sinin de ödül olduğu bir tavla turnuvası düzenlemekteler...
o kadar merdiveni çıkmaya değer güzel mekan. 2-3 kere gitmiş bulunup memnun kaldığımı söyleyebilirim. hem uykusuz hem de sarhoş olunca yaptığınız salaklıkları, hoş karşılayabilen bir yer.
bulunduğu kata ulaşmak için türlü türlü tikileri aşmanın şart olduğu güzide mekan.soğuk nescafenizi yudumlayabileceğiniz,her gün değişik bir tada sahip olan kokteyllerini test edebileceğiniz bir yer.kapıdan girdikten sonraki masalar cafenin en rahatsız masalarıdır ayrıca.gelen giden kısacası herkes size çarpar.kapıdan girdikten sonra sağa ilerleyip sola döndüğünüzde köşede dipte kalan masa yiyiş için ayrılmıştır.onun gerisindeki masalar da oyun oynamak için idealdir.sol yerine sağa döndüğünüzde karşınıza çıkan kısım da diğer bölüm gibi oyun ve nargileye müsaittir,yiyiş için biraz elverişsizdir,zaten niyet de o olmamalıdır.kısacası çalışanlarının nezaketi olsun,ortam olsun güzel bir yerdir.sadece haftaiçi akın eden liseli kardeşlerimiz bazen sorun yaratmaktadırlar.varsın yiyişsin sevişsinler,birkaç sene sonra cafe klan ın amaçları için yetersiz kalacağını anlayacaklardır.
senelerdir gittiğim için ikinci evim gibi hissettiğim mekan.hiçbir özelliği olmamasına rağmen her an dolu olmasını açıklayamıyorum ama insan gidince gerçekten kendini rahat hissediyor.
çıkıştaki merdivenlerinin çok ince oldugu için çıkarken tırstığım,yanılmıyorsam alt katında up tıs disko olan fiyatlarıyla iddalı servisi hoş güzide bir mekan.
fazlaca gençlerin takıldığı ve ikili ilişkilerine çevrelerindekileri de yakinen ortak ettikleri genel olarak hoş denebilecek fakat müzik açısından konseptini sağlamlaştırması gereken mekan...
uzun zaman "ulan taksim'de nerede hem nargile içip hem alkol alabiliriz acep" diye arayışlarda bulunan gençlerin çaresi.ayrıca playlistlerinde bolca rhcp bulunmaktadır.
abuk solcu gençlerin,abuk subuk artistlik yaptığı mekan olmuştur.
eyvallah kardeşim solcusun anladıkda,niye bağıra bağıra ''karlı kayın ormanı'' diye inletiyorsun mekanı.o kadar sağlam solcusun,amerikan pub tarzı olan o yerde işin ne.hayır orda ya piskopatın biri ''allah allah diyip geçer genç osman'' diye karşılık verse nolcak.şahsen sırf onlara inat ''yelkenler biçilecek'' marşını yavaştan mırıldanıyordum ki,arkadaşlar susturdular.
türkü söyle,arabesk söyle,sanat müziği söyle...ama solculuk üzerinden artistlik yapma.