caesar 3   

adana çık aradan

1. sierra'nın yapmış olduğu müthiş strateji oyunu
    bitirmek için kasılan, sabahlara kadar oynanan oyun

this place needs more workers
    if i dont get some food i'm leaving the city
    this place urgently needs more many workers
    (zerdust, 23.03.2004 13:47)

2. aynı anda hem eğlendiren hem de sinirden küfrettiren strateji oyunu. prosperity denen zenginlik düzeyini arttırmak için kıç yırttıran oyun. en son oynadığım görevi üç haftada ancak geçebildiğim, kesinlikle uzak durulması gereken oyun.
    (peter pan, 25.05.2004 14:33)
  3. dün yeniden oynamaya başladığım ekonomi bazlı real time strateji oyunu. en büyük eğlencesi ceasar'ı kızdırıp sizi tahttan indirmek için üstünüze yolladığı lejyonları trebüşelemektir.
    (invisibleruh, 25.05.2004 15:59)
  4. (bkz: sezer 3)
    (carnivore, 07.01.2007 23:03)
  5. oynamaktan çok memnun olduğum oyunum ama sadece windows 95 ve me de çalıştığı için eskiler de kalmış oyun..
    (uzun kesilmiş kereviz, 14.02.2007 13:04)
  6. zamanında kendi aramızda sezar3perverler derneği kurup orgy gibi oynadığımız efsane oyun. tabii ileriki leveller hayvani zorlaşmakta ve hile kullanan arkadaşları da meşe odunu ile kafalarına vurmak suretiyle cezalandırmaktaydık.

(bkz: giriye anı serpiştirmek)
    (keyif pezevengi, 20.02.2007 16:36)
  7. "yıllar sonra yeniden..." diyerek cdlerin arasından yarım saatimi vererek çıkarıp üstündeki tozları üfleyip, örümcek ağlarını temizledikten sonra oynamaya başladığım 98 yapım strateji oyunu.
    an itibariyle tam bir nostalji yaşamaktayım. amman yarabbi o sesler... son sese vurdum hoparlörleri ne zevk allahım. okulun üstünü tıklayıp türkçe "ben de oynuyorum" diyen çocuğun sesini duymak, banyoyu tıklayınca çığrışan kadın seslerini (bkz: genelev) duyup orgazm olmak, limanı, granaryi tıklayıp ip ve ahşap seslerini işitmek. yudum ayçiçek yağlı yemek yemiş birey gibi uçuyorum şu an.
    (namaste, 05.08.2007 15:39 ~ 15:47)
  8. (bkz: caesar 4)
    (keyif pezevengi, 19.05.2008 20:11)