|
|
- marty friedman ve jason becker adlı iki üstün şahsiyetin kurduğu müzik topluluğu.dragon's kiss , go off , speed metal symphony adlı 3 tane yüce yapıtları vardır.
(skuba, 04.04.2004 00:16 ~ 25.07.2004 03:16)
- albümü dinlersiniz ve gitarınız satmayı düşünürsünüz. çılgın sololardan oluşan aciip albümler yapmışlardır ama şarkılarda fazla ruh aramak hata olur.
- ing. ses uyumsuzluğu, ahenksizlik
- ilk dinleyişte adı üstünde işte kakofonik bi halt denilebilecek gruptur. ancak sonradan idrak edilir ki 3 adet gitar virtüözü aynı anda solo ata ata şarkı çalmaya çalışınca kulak biraz feleğini şaşırıyor. burada dinlenesi şey vokal değildir (goril böğürtüsü gibidir azıcık) asıl gitarlar ve melodilerdir...
- (bkz: jason becker)
- (bkz: megadeth)
- 3 gitar virtüözünün aynı anda sololar atarak dinliyicinin kafasını şişiren sadece jason becker'ın hatırı için dinlenebilcek müzik topluluğu
- the ninja, savage gibi eserleri dinlenilince kafa şişirmediği anlaşılan topluluk
(venom, 23.05.2005 22:05)
- speed metal symphony ve go off albümlerinin sahibi grup..ilkindeki şarkıların geneli marty friedmandan ikincisindeki şarkıların geneli ise jason beckerdan çıkmış..özellikle büyük soloların üstüne şarkı yazmalarıyla tanınır bu iki adem evladı..
(bkz: concerto)
- (bkz: cacofonix)
- yngwie malmsteen'i sevenlerin hoşuna gidebilecek grup. speed metal symphony adlı şarkıları müthiş; şarkı bir yerden elime geçmiş, sahibi olarak malmsteen gözüküyordu. en çok dinlediğim malmsteen şarkılarından biriydi. sonra cacophony'nin albümünü dinledim, "oha bu şarkı arak" dedim. baktım, albümün adı speed metal symphony, "oha, arak yaptınız bari albüme adını vermeyin" dedim. sonra saçmaladığımı farkettim. güzel grup yani *.
- (bkz: kakofoni)
- marty friedman ve jason becker'ın 80'lerin sonunda takıldıkları gruptur. jason becker'ın 18 yaşında neler yapabildiğini ve marty friedman'ın megadeth öncesi zamanlarını dinlemek isteyenler, ayrıca ben gitar çalıyorum arkadaşım diyenler bu grubu kesinlikle dinlemeliler.
|