belki ilginizi çeker
  1. · izmir foça 7 jandarma komando eğitim alayı
  2. · refüze
  3. · jandarma komando
  4. · c ve sistem programcıları derneği
  5. · yeni foça
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · aşk ı memnu
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · the twilight saga new moon
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · dallas mavericks
  9. · synth

c timi  

1. (togisama, 09.01.2007 19:57 ~ 19:57)
  2. a takımı adlı dizinin tutulmasından sonra ortaya çıkması muhtemel dizilerden. gerçi çok yıllar geçti çekmedilerse daha da çekilmez böyle bir dizi
    (dream endless, 09.01.2007 19:59)
  3. jandarma komando eğitim birliklerinde eğitlen, bu birlikte 6 ay eğitim aldıktan sonra usta birliği olarak doğuya giden ve erbaş-erlerden oluşan timlerdir. c timleri jandarma komando eğitim birliklerinde (izmir foça 7 jandarma komando eğitim alayı, manisa kırkağaç 6 jandarma komando eğitim alayı) zorlu bir eğitimden geçer, normal komando timlerine nazaran eğitimleri daha ağırdır. her türlü silahı kullanmayı öğrenirler, her türlü hava, arazi koşulunda savaşacak şekilde eğitilirler.

esasen jandarmasından piyadesine bütün komando birlikleri aynı eğitimi verir, eğitimin sertliği hangi birlik olursa olsun birlikteki komutanların hayal gücüne göre değişiklik gösterir. çıkıp da eğirdir en zoru, yeni foça daha da zor demek kendini beğenmişliktir. hepsi tsk'nın bünyesinde ve hepsi aynı eğitimi alıyor. eğitim birliklerinde c timleri el üstünde tutulur, ondan sonra komando timleri el üstünde tutulur, refüzeler hor görülür. ama herkese aynı sertlikte eğitim verilir. el üstünde tutulma olayı duyguların okşanmasıdır sadece. işkence herkese eşit uygulanır.
    (emrahman, 19.10.2007 19:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil