|
|
- an itibariyle bazı aksaklıklarla da olsa-ilk yayındır olur tabiykin- güzel şarkılarla yayında olan program.
diceyi kaleci oyuncu imiş.(kl7mu, 15.05.2008 00:12)
- "itü sözlük radyosu'nda indie rock çalınmıyor" diyenler için (pardon karıştırdım sanırım) mükemmel bir program. kaleci oyuncu'nun programı çarşambayı perşembeye bağlayan saatlerde, 00:00-02:00 yayında. türü sevenler kaçırmasın.
edit: bir de mikrofon problemini çözse tam olacak. gerçi bunu en son benim demem lazım ama olsun.(noscho, 15.05.2008 00:15 ~ 00:24)
- (bkz: seaside)
- radyoda şahsi olarak eksikliğini hissettiğim indie soslu şarkıların cirit attığı kaleci oyuncu yayını.çok ümitliyim, çok bekledim, randevu sistemine yazıldım yayın için. bir de yayın saati problemimi çözebilirsem yaşasın britanya.
(troke, 15.05.2008 00:24 ~ 00:25)
- diceyinin profesyonel dj, ne bileyim bir nr1 dj'i edasıyla yayın yaptığı program. yeni yayın döneminde ses getirecek gibi duran bir programdır. hayırlı olsun.
- saat gece 00:30'u baz alırsak çaldığı şeyler fazla yorucu diye düşünmekteyim. biraz daha slow ve basit şarkılar seçmesi durumunda harika şeyler çıkacağını düşünüyorum.
- az önce cardigans tan my favorite game çalarak beni mest etmiş yayındır.
- pek güzel bir program. sabahlamaya karar vermiş bünyeyi uyanık tutmaya birebir. indie ile coşuyor, coşturuyor.
arada sürpriz dj'i falan da çıkıyor hem. çok çılgın. *
dinleyiniz efendim.
- maximo park çalan tek program. *
(troke, 15.05.2008 01:03)
- çoşturan şarkılar çalan, gece gece kafamızı ileri-geri oynatmamızı sağlayan program.
ayrıca program tek kişilik değil; çete kurulmuş okur bölümüne birisi yerleştirmiş, arkadan el sallayanlar,mikrofonu kapmaya çalışanlar,sözlük yazarlarına selam söyleyenler ohooo bir ton. kopuyoruz gece gece
not: ozan-eren-yasin selamlar olsun benden size, seviyorum sizleri. ozan mikrofonu alıp bana özel selam söyle reklam yaparım.
- kendisine selam söylendiğini duyan bünyelerin çıldırıp önce taklalar attığı, ardından sözlükte deliler gibi reklamını yaptığı bir program. tek olayı bu, yoksa şarkılar falan hikaye.
evin balkonuna pankart astım c-side diye, komşular falan hep dinliyor.
not: bir daha nickimi söylerlerse hoparlörle mahalleye yayın yapacağım.
- program sunucusunun mikrofondaki sesi heyecan ile karışık tatlı bir acemilik barındırıyor gibi geldi. ama ilk programdır o yüzden görmemek lazım böyle şeyleri. çalınan şarkılar da oldukça başarılı bence.
- bu hafta heyecanını biraz atmış üstünden diceyimiz.şarkı seçimleri yine çok güzel yerimizde duramıyoruz.yalnız şampiyonlar ligi finalinin galibini öyle bi buruklukla söyledi ki iddia da diğer takıma oynadı sandım bi an *
- bünyesinde hoş şarkılar barındıran çiçeği burnunda program. ayriyetten dj'imiz şu ara non-stop metro fm dj'i modunda seyrediyor, heyecanını üzerinden atacağı ilerleyen yayınlarda biraz daha "az maaş alan yerel radyo dj'i" samimiyetinde anonslar beklemekteyiz kendisinden. *
|