|
|
- bülent üstün'ün kardeşi
- (bkz: ohannesburger)
- http://www.komikaze.net de tribal karikatürleri bulunan kişidir. eski çizgi romanlardan sahnelerin konuşma balonlarını değiştirerek ya da bu havayı vererek (karikatürler kendi çizimi mi başkalarının mı bilemiyorum) çok güzel eserler çıkartmıştır.
- kunteper canavarı adlı 3 bacak sahibi kahramanın çizeridir.
- nam-ı diğer cüstün olan karikatürist...
- "ohannesburger" şaşırma efekti zaman içinde "oha" kökünden çıkarak önce "ohannes", sonra "ohannesburg", ardından "ohannesburger" şeklinde evrim geçirmiştir. "ohannes şaşkal" diye de bir efekti vardır.
naçizane, benim keşfettiğimi düşündüğüm şaşırma efekti ise "yuhanna incili !!!"dir
- macerayı seven adam, tribal enfeksiyon, karikatür sanatı bölümlerini fermuar'da haftalık olarak yazan çizen karikatürist.
(kudüm, 02.07.2007 23:13)
- o da artık uykusuz kervanına katılmıştır. bizi* iki dergi almaktan kurtarmıştır. hayırlı olsundur
- (bkz: en kötü esprimiz böyle olsun)
(bkz: aynı evde yaşayan iki devlet memurunun maceraları)
- kendisi bence süper bi insan. yani hiç tanışmadım görüşmedim ama öyle olduğunu düşünüyorum. kardeşine rağmen çok tatlı bi insan evet. umarım günün birinde tanışırız da boş konuşmadığımı göstermiş olurum.
- süper çizimleri bir yana, kendisi pek bir yakışıklı, pek bir kibardır... "evlenilecek erkek" ekolünün neferlerindendir...
|