belki ilginizi çeker
  1. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  2. · sex on the beach
  3. · nostaljik ropdöşambır
  4. · yaran baba lafları
  5. · histerik arıza
  6. · yaran msn diyalogları
  7. · şirret olmayan görümce
  8. · ingilizce eğitimin kurbanları
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · ezel
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · onur öymen
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · cihangir de bir evde uyanmak
  9. · sözlük için stil hazırlarken dikkat edilecekler

bvrak  

1. sözlüğe hoş gelmiş olan 4. nesil yazarımız.ancak nicki bir ilginçtir,bambaşka çağrışımlara gebedir.
    (bkz: yarrak afedersin)
    (freedomislonelinessderimben, 10.10.2007 11:57)
  2. (bkz: bvlgari)
    (camel, 11.10.2007 16:57)
  3. tamamen tesadüf eseri nickaltı girdiğim insanın,önce hemşerim, sonra da liseden arkadaşım çıkması ihtimalinin düşündüğüm kadar da az olmadığını bana düşündüren yazardır.harika girilerinin devamını bekliyorum, takipteyim...
    (freedomislonelinessderimben, 13.10.2007 14:28)
  4. bir yerlerden fazlaca tanıdık, istanbulsever-meveö dinler kişi.
    (au revoir vera, 04.07.2008 03:17)
  5. adamım..sözlüğe buna bişeyler yazabilmek için girdim..yok lan seviyorum da uğruna sözlüğe girecek kadar değil..efendim vadi yurtlarında her gece o basbariton sesiyle "kalk la kantine gidek" diye odama dalması başlarda vay canım arkadaşım diye hoşuma gitse de yeter ulan..burdan sesleniyorum kendisine..ben tembel adamım..öle he deyince gelmem kantine..bir de kaba kuvvet kullanır ki..işi o safhaya getirmeden dediklerine uymak lazım..o yüzden isyan da etsem yarın öbür gün kalk lan dese orgeneral görmüş cem yılmaz gibi kantine gideceğim..merhamet bekliyorum..
    (kck1342, 15.02.2009 02:59)
  6. (bkz: topuğuna kurban)
    (bu takımdan tuncay gitti, 12.03.2009 01:26)
  7. şu an yaptığı radyo yayını dinliyorum ahan da şimdi açtım yeminlen, tülay diye bağıran adamı o sandım. neye uğradığımı şaşırdım vallahi.
    (simliboya, 19.03.2009 01:36 ~ 01:37)
  8. hayattan bezdirici, anti yaşama sevinci timi elemanı *
    (firuze, 12.04.2009 01:18)
  9. yedi senede çok az ciddi muhabbet edip, çok saçmaylayıp çok güldüğüm, sözlük ahalisinin çarşamba* benimse cumartesi* gecelerimin vaz geçilmez ismi..

not: evet lan iki satır yazayım da üzerinden prim yapayım dedim.. hakkımda yok değil hani..
    (adnan, 16.04.2009 02:28 ~ 03:05)
  10. şu anda radyoda kopmaktalar. çok komikler lan...
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 19.11.2009 00:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil