belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · prison brake
  4. · author
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · dersim katliamı
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · kornish
  9. · reklam tabelası gibi tişörtler

buzdolabı süsü  

1. hayatımızdaki en gereksiz eşyalar anketinde ilk üçe oynıyacak aksesuarımsı.
    (üç kilo reçellik vişne, 06.04.2008 18:50)
  2. buzdolaplarına süs olsun diye alınıp takılan.
    mıknatıslı şeyler.
    (jale parilti, 06.04.2008 18:53)
  3. (bkz: intihar süsü)
    (bkz: kaza süsü)
    (azwepsa, 06.04.2008 18:53)
  4. buzdolabına yapışması için bulundurduğu mıknatıslardan dolayı dolabı bozduğu rivayet edilir. acaba gerçek mi diye hep merak ettim ama konunun ehli bir kimseye sormak kıset olmadı.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 06.04.2008 18:53)
  5. genelde temizlik yapılacağı zaman,teker teker indirip sonra tekrar yerlerine takmanın fazladan bir zamana neden olduğu küçük süs eşyası.
    (ceyus, 06.04.2008 19:04)
  6. hollyoaks'tan bi kuple:

-omurgaya platin takılması gerekiyomuş.

+ne yani şimdi adamın sırtı buzdolabı süslerini çekebilecek mi?

-ybsg.

diyaloguna şahit eden demir,nikel ya da kobalttan oluşması gerekirken platinle ilgili muallakta kalışı derinden sarsan madde.

(bkz: fe ni co)
    (olivia elton john, 06.04.2008 19:39 ~ 19:40)
  7. her gezilen tatil beldesinden bi tane alınıp yapıştırılır gelene gidene nispet olsun diye.
    (roxanne, 06.04.2008 19:46)
  8. küçük çocukların görüp, muhakkak ellerine almak istedikleri, almakla yetinmeyip buzdolabın orasına burasına yapıştırıp, hatta yapışık şekilde buzdolabının üstünde gezdirdiği takdirde buzdolabını çizen, ev sahibinin sinir katsayısını artıran mıknatıslı hede. efendim bunlar son zamanlarda çoştular. önceden meyve, sebze ve bazı hayvanlar şeklindeyken, şimdilerde nikah şekerleri bile buzdolabı süsü olarak yapılmakta. hemde deniz kabuklu incili boncuklu filan.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 09.07.2008 15:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil