görseller
buzdan yıldızbuzdan yıldız

belki ilginizi çeker
  1. · duyuruların aslında demek istedikleri
  2. · kürt açılımı için ne dediler
  3. · güneş gözlüğü
  4. · öyle zirve olmaz gel buraya zirvesi
  5. · en beğenilen yazar nickleri
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  3. · tahrik edici erkek kokuları
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · erkekte ses tonu
  8. · süper reklamlar
  9. · feza buzluca

buzdan yıldız  

sayfa  / 2
  1. mantıklı görüşleriyle dikkat çeken altıncı nesil yazar. hoş geldi, sefalar getirdi. girilerindeki birkaç isabetli analizi, önümüzdeki günlerde zevkle okunacağını gösteriyor.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 09.08.2009 22:25)
  2. verdiği bilgiler ve tavsiyeleri ile ben baya rahatlatmış,pek bi yardımsever 6. nesil yazar olur kendileri. yurt yerleştirme sonuçları açıklanınca ankara zirvesi yapmayı planlamaktayız haydi hayırlısı*
    (momiş, 16.08.2009 16:16)
  3. siteye cuk diye oturan şahsiyet, adamın ciğerini söker allahıma kitabıma.
    (zulem, 16.08.2009 16:25)
  4. güzel insan.
    (shufflez, 24.08.2009 01:22)
  5. bakıyorum bakıyorum da ne zaman bir giriyi beğenip kim yazmış dediğimde '' buzdan yıldız'' 'a rastlıyorum. takip ediyoruz efendim yazılarını zevkle. hep sözlükte bulunması dileğiyle.
    (just for now, 24.08.2009 23:33)
  6. ikili mesajlaşmalardaki cana yakın ve anlayışlı üslubuyla kalbimi çalmış olan hanfendi yazar.

ayar girişimlerine not: bu giri editlenmeden önce yukarıdaki "hanfendi" kelimesi yerine "beyefendi" kelimesi duruyordu. bu kelime girinin konusu olan yazarın ricası üzerine değiştirilmiştir. en nihayetinde burasının bir kişinin nick altı bölümü olduğunu unutup geyiğe sardıran 3 jiletli ayarmatik espri makinası arkadaşlara duyurulur.
    (janken, 26.08.2009 00:11 ~ 05:52)
  7. ikili mesajlaşmalarımızda karşılıklı yarıldığımız hanımefendi yazar
    (tobiyas makkenzi, 26.08.2009 00:17)
  8. insanın her zaman güvenebileceğini bildiği kişiler vardır ya. her daim yardıma hazır olurlar. uzak da olsalar yakın hissedersiniz hani kendinize. işte onlardan biri. o buzdan yıldızın sımcıcak kocaman bir kalbi var işte.
    (karga karga gak dedi, 26.08.2009 00:18)
  9. ikili mesajlalaşmalarımızda seviyeli üslubu beni kendisine hayran bıraktı.. okuduğu bölümünü öğrenince saygım bir kat daha arttı..

gerçi hiç mesajlaşmadık ama olsun hatun değil mi? benim neyim eksik? nick altına döşe gitsin ya tutarsa hesabı...
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 26.08.2009 00:21 ~ 00:22)
  10. kütle çekimi ile içe çökmüş bir yıldızın çapına göre beyaz cüce (elektron yıldızı), pulsar (nötron yıldızı) gibi isimlerle de anılabilecek yıldız. buzdan olduğundan değil, soğuk olduğundan.
    (avluda oturan sizofren, 26.08.2009 00:22 ~ 00:25)
  11. ailecek tanışıp kanka olduğumuz yazar. bayramlarda seyranlarda halı saha yapıyoruz. üç korner bi penaltı.
    (tobiyas makkenzi, 26.08.2009 00:23)
  12. ikili msn konuşmalarımızda kırıp geçiren yaran döken yazar. yeğenimin isim anası olur kendisi.
    (karga karga gak dedi, 26.08.2009 00:25)
  13. ikli mesajlaşmalarımız yerini üçlü mesajaşmalara bıraktı.. daha heyecanlı olur sanıyordum ama meğersem abisini çağırmış.. geyik yapma it diye mesaj atınca sustum kaldım.. tanımam etmem ama iyi birisi.. en azından abisi öyle diyor...
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 26.08.2009 00:27 ~ 00:27)
  14. ikili sıkıştırmalara gelemeyen yazar. anında çirkefe bağlayıp kendini yere atmalar, hakemden kart istemeler falan. msnde böyle değildi bu.
    (tobiyas makkenzi, 26.08.2009 00:27)
  15. ikili diye başlayan bolca nick altı girisi olan yazardır. ikili mesaj, ikili sıkıştırma, ikili msn konuşması gibi sürüp gider. hatta bu ikili diye başlayan nick altı girilerinden birisi de benim girimdir.

ayrıca nickini annesinin bir rüyasından alır. annesi bir gün rüyasında odanın içinde yıldızlar görmüş, buzdan yıldızlar. oda çok sıcakmış, ama buzdan yıldızlar erimiyormuş. sağlıcakla kalması gereken, hiç erimemesi gereken yıldız bir kişidir kendisi.
    (mustafa tr, 26.08.2009 00:34)
  16. ikili mesajlaşmalarımızdaki (e ne diyim, eli mahkum böyle diyicez) laf sokmaları beni kendisine hayran bırakmıştır. sağolsun laf yemeyeli bayağı olmuştu, bi kendime geldim silkindim * düşünceli insandır yani. ayrıca yine ikili mesajlaşmalarımızda öğrendiğim kadarıyla abisiyle aynı semtteymişiz. bi an komşuyuz bile sandım o derece.
    (doktordan temiz tesla bobini, 26.08.2009 21:24)
  17. ---- spoiler ----

ikili oynuyor.
    entrika, aşk, ihanet, yalanlar hepsi onda.

---- spoiler ----
    (tremonti, 26.08.2009 21:26 ~ 22:11)
  18. ne ara, nasıl derken çaylak edilmiş yazardır. akıllandığını söylemekte, umarız tez zamanda geri döner *

edit: geri dönmüştür kendileri. ama bu güncel bir bilgi mi? hayır değil* gecikmeli olarak da olsa düzeltelim, yanıltma olmasın.
    (doktordan temiz tesla bobini, 01.09.2009 01:56 ~ 11.09.2009 23:41)
  19. yanlış anlaşılmak istemeyen, ince eleyip sık dokuyan araştırmacı-yazar. içi rahat olsun, klavyesine gem vurmasın şu üç günlük dünyada.*
    (qrs komplexi, 16.09.2009 14:02)
  20. çok tatlıca bir yazar, ev yapımı baklavalarıma sınır ötesi harekat planları içerisinde, o derece yani! *
    (mgn, 19.09.2009 15:38 ~ 15:40)
  21. az önce bana küstü. özür dileyene kadar barışmayacakmış. ukalayım, zaten bende nerede özür dileyecek medeniyet? ebediyete kadar böyle küskün kalacağımızı düşünüyordum ama yok yok haklı galiba. kendisinden özür diliyorum, evet ben bir kronik uyuzum. affedesice.*
    (qrs komplexi, 19.09.2009 15:48)
  22. bizim ailenin "sınav perisi" haline gelmiş sıcak kanlı yazar. bir de, ales fatihiymiş kendisi efenim. *
    (beyaztavşanıtakipet, 19.09.2009 15:54)
  23. girdiği girilerden ilham alıp başlık açan yazarları "giriden başlık çalmak" gibi hırsızlıklarla suçlayan bi' arkadaş. dün de görmüştüm birilerini kendi yazdığı bi' şeyi refere ederek hedef alıyodu ama pek üstünde durmadım. kronik galiba, geçmiş olsun...
    (marchus, 21.09.2009 18:31)
  24. gülmekten gebertti bu beni la. o değil bayram günü misafire rezil olduk. gidip gelip adamların yanında kikirdiyorum. deli sanacaklar yeminle.
    (kürsat bana bi kitap alsana lan, 21.09.2009 19:30)
  25. gece gece ıslak kek diyerek canımızı çektirmiş insan! bir de alakasız kişiler azıcık uğraşmış onunla, amaan salla kuzum sen, sen daha ünlüsün vallahi bak! *
    (sleeping with ghosts, 07.10.2009 03:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil