ayakkabıdan, giyime, masa tenisi robotundan(!), rakete kadar pek çok şey üreten firma. japonya merkezlidir. raketleri gerçekten çok kalitelidir, masaya bıraksan kendi oynar resmen, o derece.
pek hüzünlü, weezer parçası.. ataris de kavırlamıştır. sözleri şöyledir:
yesterday i went outside
with my momma's mason jar
caught a lovely butterfly
when i woke up today
looked in on my fairy pet
she had withered all away
no more sighing in her breast
i'm sorry for what i did
i did what my body told me to
i didn't mean to do you harm
everytime i pin down what i think i want it slips away
the ghost slips away
smell you on my hand for days
i can't wash away your scent
if i'm a dog then you're a bitch
i guess you're as real as me
maybe i can live with that
maybe i need fantasy
life of chasing butterfly
i'm sorry for what i did
i did what my body told me to i didn't mean to do you harm
everytime i pin down what i think i want it slips away
the ghost slips away
i told you i would return
when the robin makes his nest
but i ain't never coming back
i'm sorry
i'm sorry i'm sorry
beğenilerini hiç çekinmeden iletebilen, iletişim kurmayı çok iyi bilen, beşiktaşlı ne yazıkki beşiktaşlı yazar. süper kupa finalini iple çekiyorum.
dördüncü nesildir ve henüz itü sözlük karşılama ekibi uğramamış kendisine. işbaşa düşmüş; hoşgeldin diyorum
aylar sonra gelen edüt: süper kupa finalinden sonra kendini gizlemiş,selam bile vermemiştir. ama biz fenerbahçeliler olarak konuyu şimdilik kapatıyoruz
çok güzel bir warcraft 3 frozen throne haritası olan dota (defence of the ancients) item'ı dır.
secret shop'tan 3400 gold a bir eagle horn alırız
kendi shop'umuzdan 1.150 gold a bir quarter staff alırız
bide 4. level shop'tan 1800 gold a butterfly recipe aldık mı dünyalar bizim olur.
tüm bu harcama sonucunda %30 evasion 30 agility 30 damage ve %30 atak hızı kazanırız.
sonra da chat'e şöyle güzel bir cümle yazarız
"let the owning begin"
yahel'in belki de en sağlam şarkılarından biridir. geçişlerinden tutun da şarkının yükselişine kadar ince elenip sık dokunulmuş bir single çalışmadır kendileri.
sözlükteki en tatlı arılardan biridir kesinlikle. iyi ki tanışılmış , iyi ki tanınmıştır. her daim sorunlarımı anlatabileceğim , dert yanabileceğim , sonsuz anlayış sahibi , süper insan. bir gün biri gelse de ''ulan ne kazandın bu sözlükte'' diye sorsa , kafadan söyleyeceğim ilk üç şey arasındadır.
hayatımın neşe kaynağı, dert ortağım, tatlı sevimli, artık bir dilde söylenebilecek abartısız sade ama güzel her ne varsa layık gördüğüm sıkı kankam.
onunla konuşmadığım günüm kötü geçer, sohbetiyle neşe doldurur ortamıma.
minik, sevimli bir kelebek ol, uç, uç, ve seni hak edecek bir gönüle kon!
hiç ummadığınız bir anda size uzanan dost elidir o. kendinizi yalnız hissetmenize izin vermez ve sevgiyle kucaklayıp yüreğinizdeki kara bulutları dağıtır.
doğum günümü kutlayarak beni şaşırtmış, benim gibi beşiktaşa gönül vermiş dişi kartal. belki bu sene pek yüzü gülmedi belki de gülmeyecek ama umarım önüzmüdeki seneler hep beraber şarkılarla, marşlarla eğleneceğiz..