turksat 2a uydusunda kısa zaman önce yayına başlamış bir acayip kanal! gündüzleri ekonomi programları yayınlıyor, akşamlarıysa diziler, filmler... (cnbc-e mantığı bir bakıma!)
pek güzel filmler veren ve verdiği filmlerin orjinal seslendirmesini bozmadan, altyazıyla izleyicilerine sunan güzel kanal. keyifle izliyoruz. dedikleri gibi yavru cnbc-e...
yalnız yayın akışı ile ilgili sorun çekmekteyiz hiç bir yerde bulamadık desek yeridir. aşılamayacak bir problem değil lakin.
requiem for a dream ile dead poets society'i de verdiği filmler listesine ekleyen süper kanal. başarılarının devamını diliyoruz, imkan oldukça takipçisiyiz.
interstate 60 ile vay anasını sayın seyirciler dememe yol açan kanal. filmin hastası olsakta her ne akdar arşivde yeri olsa da tv de izlemek ayrı bir keyif! teşekkürler büzinis çenıl!
cnbc-e ye benzeyen tarzıyla dikkat çeken yeni tv kanalı. alt yazı olayını çok sevdiğim için favori listeme aldığım daha da güzelleşeceğini düşündüğüm kanal.
ilk kurulduklarında teknik yetersizlikler sebebiyle filmleri görüntü kalitesi düşük bir şekilde izleten, finansal eksiklik nedeniyle beleş olan eski filmleri veren, ama şu sıralar bu sorunlarını kapatmış gibi gözüken, filmleri güzel kanaldır.
bir de prime time'da salak salak konserler vermeseler..
yormadan kendini izletmeyi başaran nadir kanallardan biridir. e2 ile birlikte üniversite gençliğni ve kalite severleri peşine takmayı başarmıştır. cnbc-e çizgisinden esinlenerek başladığı macerasına, kendi özgün yolunu kendi çizerek devam etmektedir. avrupa sinemasının unutulmaz resitalleriyle, muhteşem konserleriyle ve türksat uydusundaki görüntü kalitesiyle kumandanın üst sıralrındaki yerini sağlamlaştırmıştır.
edit: ncaa ve ingiltere championship maçlarını yayınlamaya başladılar. bırakın o misyonu da ntv üstlesin, business channel film ve dizileriyle güzeldi. fazla büyümek her zaman iyi olmuyo!
ncaa final four'unu da takip edebildiğimiz,bugün 19:00'da ohio state - georgetown maçının tekrarını veren, 01:00'da da florida - ucla maçının tekrarını verecek olan, son olarak da bu gece 04:00 da ncaa finalini verip doruk yapacak olan tv kanalı..maddi yetersizlikler yaşadıkları fikrindeyim..aşılırsa görüntü ve ses kalitesi de gelişecektir diye düşünüyorum..
-merhaba
+buyur abi, hoş geldin
-ben anten alacaktım, yükselticili.
+şöyle bir şey var, 20 ytl. busunusu bile çekiyor!!
-hangi kanal?
+busunus!!
-ne?
+busunus busunus!! güzel diziler-filmler veriliyor, altyazılı. yeni bu, bilmemen doğal.
-hee, anladım.
ilk zamanlarında los amantes del circulo polar ve benzeri mükemmel filmler vermiş olmalarına rağmen son zamanlarda elli senelik filmleri günde üç kere millete dayayan kanal.
şu sıralar gerek kurumsal, gerekse görsel anlamda yenilik peşinde olan kanal..
yeni "haber" sorumluları, can ataklı bu adamların..
çok şeyler değişecek kökten, "çooook"..
yayın akışında sinema yazan ama hangi film olduğunu belirtmeyen , kaybetmeye mahkum bir kanal gibi geliyor.yok yani orada neler oluyor bilmiyorum,filmleri kendi kafalarına göre piti piti yaparak mı seçiyorlar.
bu kanal öyle bir kanal ki, ve öyle filmler gösteriyor ki " bu film sadece business channel'de yayınlanır" dedirtiyor. e bu bir memnuniyet ve kalite cümlesi...bu kanal öyle bir kanal ki, ve öyle bir internet sitesi var ki, "bu internet sitesi sadece business channel' ın olabilir" dedirtiyor. e bu da, bir memnuniyetsizlik ve kalitesizlik cümlesi.
not: (bkz: douches froides)filmini yayınladılar dün gece... bu film sadece business channel'da yayınlanır !!
edit: douches froides filmi, bittiğinde ''ee ne oldu yani?'' dedirten ve ''keşke izlemeseydim'' diye diz dövdüren , zaman kaybı bir fransız filmi değildir. çok farklı ve güzel bir filmdir....
nasıl bir arayış içinde olduğunu bir türlü anlayamadığım kanal. önce el değiştirdi, patronlar değişti. sonra, can ataklı, şimdi de hakan aygün geldi genel yayın yönetmenliğine. ekranlarda devrim: masadan naklen dediler, gazetelere fersah fersah reklam verdiler, şimdi de o gitti, copy paste of reha muhtar geldi. yapmayın etmeyin, avrupa sinemasının en güzel örneklerini veren kanala kıymayın ya !!!
yarın sabah saat 7:00 de gone with the wind ertesi sabahta for a few dollars more filmini yayınlayacak olan kanal. ammına koyim sabah 7 de aşk filmimi olurmuş demeyin kalkıp izleyin işte.
pink floyd u çok sevdiğini düşündüğüm kanal.sürekli david gilmour,syd barrett le ilgili programlar yayınlamaktadır.ayrıca güzel çizgi dizi futurama yı da yayınlamaktadır.
iskoçya premier ligini canlı yayınlayan kanaldır. gerçi hiç maç izleyemedim ama cumartesi günü celtic - hearts maçı vardı. nerden mi biliyorum?
(bkz: iddaa oynadılar kazandılar)