|
|
- oval ofis'te gerçekleşen görüşme öncesinde, bush'un, basın mensuplarına dönmüş bişeyler söyleyen abdullah gül'ün arkasından yaklaşarak sol üst omuz kısmına birkaç kez sağ eliyle vurarak gerçekleştirdiği eylemdir.
medya samimiyet mi kabalık mı? diye tartışa dursun bence bu hareketin altında "ulan erdoğan gideli şurda ne kadar oldu, sen niye damladın hemen?" anlamı yatmaktadır.
bayağı ses çıktı valla pat pat diye!
http://www.ensonhaber.com/...
aditoryal: yahu vuran ben değilim ki niye eksilediğiniz yetmezmiş gibi bir de seri eksi oya maruz kalıyorum?
- -----
gormeyince
yaw siz lerde amma cahilsiniz adam esbirili yapmis batida boyle esbirili karsilamalar cok putine ne yapti unuttunuzmu .kapidan iceriye kakaladi bunlar bir esbiri sakayani niye kotuye yorumlaniyor
kemal yazıyor 09 ocak 2008 çarşamba 11:54
-----
şakaymış lan, önemli bir şey değil yani. esbiri esbiri.
- bush ilen abdullah gül'ün aralarındaki muhabbetin "enseye tokat..." kıvamına ulaştığını gösterir harekettir bence. devamı gelirse kötü...
- samimiyetin arttığına delalettir.
-ahahah, ilahi abdullah.
-yav o değil de, sonra bizim kayserili demiş ki...
- gazını almıştır.
- sevgi tezahürü
- dua edin de hülya avşar'ın ricky martin'e yaptığını yapmadı.*
- abdullah gül ün basın mensupları ile konuşmasını bölecek şekilde yaptığı bu hareket ile bush muhatabını ne derece ciddiye aldığını göstermek istemiştir.
- 'gülüm benim, ayırmasın tanrım bizi, budur inan tek dileğim' manasında olabilir.
- (bkz: arkadan vurmak)
adam gözümüzün önünde arkadan vurdu.
- - abdullah olmıycak böyle bak lütfen
+ hanım sen bilmezsin böle şeyleri dur
- ama dayanılcak gibi değil tamam abartma artık lütfen
+banane banae yıkanmıycam işte , bushcuum sırtımı sıvazlamış yıkarsak ayıp olur böle iyi. canım benim ya hala sıcaklığını hissediyorum. ne güzel de vurdu böle pıt pıt diye .
- ay dayanamıycam artık abdullah ben annemin evine gidiyorum
+ çok iyi dost olduk biz onla çook , sadece ben de onun sırtına vuracakket güvenlik görevlileriyle bi arbede yaşandı ama olsun o benimkine vurdu ya o yeter hehehhehhe eheehh elimi de sıktı sıcacık ne güzel. hehhe hehehe
- ani bir el hareketiyle aptullahın (bkz: abdullaha aptullah demek) cinsel unsuruna "mucuuuhhhahhoooğğğp" yapacak olması türkiye de ihtilal isteyen sayısını buşun ibneliklerinden kat kat artıaracağını varsaydığım beni bu tip düşüncelere yönelten şaka maksatlı (bkz: şaka maka iyi sikiyor nükteli fıkra) bir etrekşın.
- yakında anamızında ''taaa'' sırtından vuracağının göstergesidir.
|