|
|
- 10-12 yaşlarında bir arkadaş. kral tv'de habire ağlaya ağlaya "sen mutlu ol yeter, sevgilim" diye şarkı söylüyor.
- bir kız ismi
- populer icq, mirc nicklerinden biri...
- arabesk söyleyen bu çocuk şarkıcı klibinde aşkı için ağlamaktadır. aşk yemini gibi kalıplar vardır şarkıda. bir çocuk ve bu şarkı...
olmuş mu?
olmamış(mavio, 26.07.2004 20:58)
- (bkz: veda busesi)
(ahpab, 19.11.2004 15:01)
- öpücük
- (bkz: busel)
- bu kızımız öyle bir makyaj manyağı edilmiştir ki ben şahsen kendinin 12 yaşında olduğunu ta ki yazlık yöreciğimde (bkz: şarköy) gezinirken amcasının olduğunu sonradan öğrendiğim musicstore'da (musicstore dedim ki bilimsel dursun yoksa biçare bir kasetçi yalnızca) imza günü düzenlediğinde anlamıştım. imza gününe (geceye kadar sürmüştü aslında talepsizlikten) kimse gelmemişti. o zaman anladım ki toplumumuz bir çocuk sanatçıya daha hazır değil.
(bkz: küçük emrah)
(bkz: küçük ibo)
(ara: küçük)
- hayatımda gördüğüm en dürüst insan. odasında kılıçlar oklar falan da varmış söylediğine göre. tanınması , araştırılması gereken bir şahsiyet. iyi bir arkadaş.
- hatırla sevgili o mesut geceyi
çamların altında verdiğin buseyi
...
- (bkz: muse)
- ispanyolcası beso olan kelime.
- küçükken hamile kalınacağını sandığım öpücük.
- (bkz: buselik makamı)
(bkz: buselik makamına)
- "ey kör! bu yer bu gök, bu yıldızlar boştur boş
bırak onu bunu gönlünü hoş tut hoş
şu durmadan kurulup dağılan evrende
bir nefestir alacağın o da boş!"
ömer hayyamın yazmış olduğum eserini bestelemiş, şarkı yapmış grup ya da kişidir. hatırlamıyorum o kadar ama maksimum rock isimli radyo d programında çalardı 98- 99 yıllarında.
- nedense daha çok travestilerin kullandıkları isim.
|