4 büyüklerden sonra tek düşmeyen anadolu klübü.taraftarların bu konuda ki düşünceleri ise
"enflasyon düşer,hükümet düşer,bursaspor baba'yı düşer" diye bagırarak dillendirmişlerdir.
dört büyükler hariç lige çıktığından beri hiç ligden düşmemiş tek takım, sahip olduğu "texas" taraftar kitlesi ile meşhur, son yıllarda eski performansını gösteremeyen, memleketimizin güzide takımlarındandır... *
akçaabatsebatspor'u yendikten sonra kümede kalacağına dair ışık veren güzelim bursamın güzide takımı.birinci profesyonel futbol ligi kuruldu kurulalı ligden bir kez bile olsun düşmeyen nadir takımlardan...
bursalı birçok kardeşimi sevsem de, artık akıllanması için küme düşmesi gerektiğine inandığım; korkutucu deplasman özelliği tarih olan kulüp. anlatıldığı kadarıyla, her zaman herkes muhalefetmiş yapılanlara, bu yüzden yürümüyormuş işler. *
14 mayıs 2004 tarihinde fenerbahçeye verilen şampiyonluk kupasında henüz küme düşmemiş olmasına rağmen adı ve kulüp sembolü küme düşen takımlar arasında gösterilmiştir.büyük skandaldir.federasyon ne cevap vericek merakla bekliyorum.
geçen sene kaldığı yerden sıçmaya devam eden canım şehrimin ruhsuz takımı , nejat biyediç de 55. gelişinden sonra takımdan bir daha kovulmuştur inşallah 3. ligden kurtarmaya çağırılmaz. ayrıca türk spor tarihinin seyircisine en yakışmayan takımı diyebilirim , zira bu sevgiye bu ızdırap bir de beşiktaş'tan çektim ben.
(bkz: 4s kuralı)
(bkz: böyle aşkın ızdırabını sikeyim)
oda arkadaşımın bursasporlu olması ve kendimin 17 sene orada yaşamam sonucunda bütün maçlarını takip ettiğim 2. takım. büyük bir sempatim vardır. 2. ligdeki durumu da pek iç açıcı değildir.
ortalama 20.000 kişiye oynayan 2. lig takımı. renklerini uludağın kar beyazından ve bursanın yeşilinden alır. artık kadrosunda okan yılmaz diye birini barındırmamaktadır.
beşiktaşı ve beşiktaş taraftarını sevmedikleri için 3 4 sene önce bursada oynanan türkiye kupası finalinde kocaelispor tribünlerini doldurarak beşiktaşlıları şaşırtmış taraftara sahip takım