görseller
burkaburka
burkaburka
belki ilginizi çeker
  1. · bin muhteşem güneş
  2. · peçe
  3. · peçeli çarşaf
  4. · kara çarşaf
  5. · kadınlar sadece tek gözünü açık bıraksın
  6. · the kite runner
  7. · türban takıp kendini özgür hissetmek
  8. · afganistan
  9. · türban sebebiyle üniversite okuyamayan kızlar
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · los del rio
  9. · so what

burka  

1. bu giysi kadınların her yerini kapatıp sadece göz ve ayak bileklerinin açıkta kalmasını sağlar.
    türkiye'de bayburt ve civarında kadınlar (hepsi değil tabiki) burka giyerler.
    (gülümsün, 22.03.2006 12:14)
  2. türkiyenin şu anda içinde bulunduğu duruma bakılırsa tüm kadınların giymesinin pek uzak görünmediği içinde hava alınması güç kumaş yığını.
    (yamukyumukpirenses, 22.03.2006 23:01)
  3. islamiyet için giyilse de islamiyetin öyle giyinmeyi emrettiğini kesinlikle düşünmediğim giysi. çünkü islamiyette fırtına gibi zorunlu haller dışında yüzün en azından kolayca tanınacak kadar açık olması bildiğim kadarıyla zorunlu.
    (sarnar, 22.03.2006 23:56)
  4. afganistan da kadınların giymesinin zorunlu olduğu bir tür kıyafet.
    (insomnia, 01.04.2007 20:03)
  5. gözleri mözleri açıkta bırakmaz burka. çarşafın önünde bir de süyah tül gibi bi şey düşünün. işin garibi ben bugün bunu gördüm. adana'da gördüm. ben bugün adana'da burka giymiş bir kadın gördüm.
    (ichgeheindaskino, 29.03.2009 12:32)
  6. afganistan da kadınların giymesi, devlet tarafından artık zorunlu değil. sokakta yürürken yüzünüze kezzapatılması riskini alıyorsanız giyebilirsiniz.
    (freyjaa, 06.04.2009 01:50 ~ 01:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil