belki ilginizi çeker
  1. · sen daha komiksin nuri
  2. · yok artık lebron james
  3. · burger king de tuvaletlerin paralı olması
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · galatasaray
  3. · ugg
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · 100 opera
  6. · yeşim salkım
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · köhne liman
  9. · death

burger king in ketçabı parayla satması  

sayfa  / 2
  1. kfc' den sonra, bir kez daha beni dumura uğratan olay. yazık diyorum, başka bir şey demiyorum. calve' ye de burdan sesleniyorum; reklam olsun diye bedavaya veriyorsanız, dikkat edin. sırtınızdan para kazanmasınlar.
    (ursus, 18.09.2009 18:22)
  2. henüz rastlamadığım olay. her sostan ikişer tane alıyorum gık demiyorlar. sanırım artık beni tanıdıkları için sesleri çıkmaz oldu.
    (fak badi, 18.09.2009 18:23)
  3. acı sosu bedavaya veriyorsa bir sorun teşkil etmez. burger king acı sostur. ketçapı alırım ben bakkaldan. ama ben 4 tane farklı sos alıyorum lan adamlardan. 2 sos alan tanıdıksa ben burger king olmuşum o zaman, aileden biri olmuşum. vay anasını.

edit: her sostan 2'şer tane alan varmış, yanlış anlama olmuş, oha! sen burger king olmuşsun lan ben biraz tanıyorum o zaman.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 18.09.2009 18:26 ~ 18:27)
  4. üçüncü sosu parayla satıyorlar. acı sos felan farketmez üçücüsünde hepsi 25 kuruş.
    (sevojan, 18.09.2009 18:30)
  5. karşılaşırsam "yok artık" diyeceğim olay ki bana da burger king ve kfc de ketçap ve sosu ikişer ikişer veriyolar.. hatta bi kere üçüncüyü bile istemiştim.

edit: bedavaydı.
    (biztemetersiz, 18.09.2009 18:30 ~ 18:31)
  6. hardalı beleş veriyorlarsa önemsiz olan olay.
    (cant a thing with ashes, 18.09.2009 18:31)
  7. (bkz: öyle bir şey yok) en azından istanbul avrupa bölgesindeki şubelerinin %70ini gezmiş ben için hiç rastlamadım. hatta 2 sos bedava mantığına ketçap ve mayonezi katmıyorlar. onların yanında 2şer sos daha geliyor. evlere servistede.
    (komiknickbulamadim, 18.09.2009 18:31)
  8. (bkz: burger king de tuvaletlerin paralı olması)
    (sleepyhead, 18.09.2009 18:32)
  9. dört mayonezle patates yiyen ben için burger bitmiştir derdim ama demiyorum . ulan adamlardan kaç tane mayonez aldığımı bilmiyorum . eve stok yapma planları yapıyorken bu söylenenleri saçma bulduğumu bildiririm .

edepsiz koala- taksim burger
    (edepsiz koala, 18.09.2009 18:34 ~ 18:41)
  10. gördüğümde altıma sıçacağım olaylar silsilesi. her sostan sepet sepet aldığım için beni pek ırgalayacağını sanmadığım olay. burger king'in sahibine verdiğim için bütün şubelerle abla kardeş gibi olduk bana bişey diyen olmaz o yüzden.
    (hector, 18.09.2009 18:34)
  11. ketçabımla giderim yine 25 kuruş vermem dediğim olay. nedir yani arkadaşım zaten menüler de söğüşledikleri paralar yetmiyormuş gibi bir de artı aldığım sosa para mı vereceğim.
    (bkz: yok artık lebron james)
    (uzunincebiryolunsonundakifinishbayragı, 18.09.2009 18:38 ~ 18:39)
  12. (bkz: sen daha komiksin nuri)
    (kahnesty, 18.09.2009 18:55)
  13. ankara kızılay'daki burgerde 3 sostan sonrasının parayla satıldığı doğrudur..daha doğrusu vermiyorlar sanırım..da zaten 4 sos ne abi oha...
    (volokine, 18.09.2009 18:56)
  14. fransa da karşılaşalabilcek olay, italyada mayonez paralı sadece aklımda kalanlar bunlar ama bir çok yerde paralı böyle,sinir bozucu bi olay!
    zaten 5 kuruşsuz olduğunuz için en ucuz yerlere yöneliyorsunuz, bu kadar sağlıksız şeyler yemeyi göze alarak, ufak tefek şeylerden bile kar yapmaya çalışıyor adamalar, zaten size gelenin ekonomik durumu belli, ya öğrencidir ya bizim gibi ekonomik durumu daha alt seviyede olan bir ülkeden gelen turist, naparsın daha ucuz bi şey yok ki etrafta...

ha bu yurt dışı için... ülkemizde mis gibi arkadaş, burger dışında ucuz şey mi yok, dönüpde bakmam arkadaş.
    (x sonsuzdan dönerken, 18.09.2009 19:44)
  15. evden ketçabı alıp burger king e gitmeye sebep olacak durumdur.
    (seashell, 18.09.2009 19:51)
  16. garipsediğim durumdur çünkü ankara'daki kızılay şubesi dahil yıllardır 4 sos alırım para filan da istemezler öyle. arada yeni başlayanlar ya da görev aşkıyla yanıp tutuşanlar zorluk çıkarsa da azıcık çemkirerek 4. yü almışlığım olmuştur. sos vermeyen burger şubesi çok çok az, hangi şehirde olursa olsun. sanırım bu bahsettiğim gıcık insanlara denk gelebiliyoruz bazen. ayrıca burda önemli olan, patatesi bir buffaloya, bir ranch'e, efendim başka bir defasında barbeküye batırmadan tadı çıkmamasıdır o patatesin bence. yoksa bi bokuma benzemez o patatesler. isterse parayla satsın, neyseki kaşına gözüne gitmiyoruz burger king'e, alternatifi bulunur.
    (meerjungfrau, 18.09.2009 20:11 ~ 20:14)
  17. şaşırtan uyguluma, bugün paşalar gibi hardalı da mayonezi de bedavaya yedim annem de ketçapı bedavaya yedi, sanırım bizim burdakilerin haberi yok henüz, bu saftirikler uyanmadan gidip biraz daha yiyeyim. ketçap beni bağlamaz da hardalıma dokunmasınlar!
    (brevibakter, 18.09.2009 20:15 ~ 20:15)
  18. (bkz: ketçabı evden götürmek)
    (dextare, 18.09.2009 20:28)
  19. yurtdışında sınırsız bedava kola hakkı veren mcdonalds franchise'larını düşündükçe daha da çekilmez hale gelen durum. ama iyidir, belki biz de türkler olarak her gelişmekte olan ülke gibi en sonunda mc donalds veya burger king'e yerli bir alternatif çıkarabiliriz.
    (janken, 18.09.2009 20:34)
  20. (bkz: zaten zararlı, bedava verseniz almam)
    (blinkin, 18.09.2009 20:37 ~ 20:38)
  21. en az patates kızartmasını parayla satmaları kadar rahatsız edici olay. olm çok para kazanıyonuz mu lan? işler nasıl?

şaka bir yana, hakikaten terbiyesizliktir. fakat bu terbiyesizlikte, "olm soslar beleş lan 5 tane daha verir misiniz?" modundaki türk insanının büyük katkısı vardır muhtemelen.
    (is there something to do, 18.09.2009 20:47 ~ 21:04)
  22. demin cebimden fişi çıkartıp incelememe sebebiyet veren durumdur. daha bugün iftarda bir adet big king xxl götürdüm anasını satayım. oruç da değildim gerçi. her neyse yok fişte ketçap parası falan. acaba para aldılar da fişte mi gözükmüyor bilmiyorum. hayır yani fiş de saklamam ki ben. tesadüfen kalmış cebimde. eğer ketçaptan para almak gibi sikindirik bir durum varsa gitmem vallaha burgere bir daha. ketçaptan para mı alınır lan dangalak herifler.
    (akussaral, 18.09.2009 22:40)
  23. nedense ben hiç rastlamadım bu duruma. bilenler bilir burger king'le çok haşır neşirimdir ben, yedikleri en ufak halta kadar bilirim. göbek falan belli ediyor zaten. neyse, bırakın para istemeyi, fazladan ketçap mayonez veriyorlar bence hatta. ben üstüne bir de ekstradan sos istiyorum, bedavaya götürüyorum. 5 sos ve sonrasında para istiyorlar, hakları zaten öküzlüğe gerek yok.

demem o ki, yok abi öyle bir şey. istanbul'un dört bir yanında whopper'ları hüplettim, kimse de ketçap vs. için para almadı.
    (noscho, 24.09.2009 00:14)
  24. artık umrumda olmayan durumdur. sattıkları bayat tavuk etine banıp kendileri yesin o 25 kuruşluk şeyimin sosunu.
    (ursus, 24.09.2009 15:47)
  25. çok ciddi olarak kasadaki kişiye bağlıdır. bazıları avuç avuç verirken, bazıları 2'den fazla veremeyiz yasak diyor. müdür burada, birazdan gidecek o zaman gelip alır mısın diyen bile gördüm.
    ancak paket yaptırıyorsanız kaçış yok, ikinci sostan sonra her biri 25 kuruş.
    (regulus, 24.09.2009 15:50)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil