tek başına iğrenç bir tadı olduğu kesin, lakin patates vb. maddelerle birleştiğinde çok iyi bir sonuç ortaya çıkarmakta. ayrıca acı sosla beraber zerk edilmesini tavsiye ederim.
insanı yedikçe acıktıran,kendine doyurmayan bir lezzet.patatesi o göt kadar sos kutusuna banarken eliniz avucunuz her yeriniz sos olur,yağ içinde kalırsınız ama umursamaz yemeye devam edersiniz.
kendisinden daha çok sevdiğim yemek ya da tatlar olmasına rağmen neden yedikten birkaç gün sonra sadece bu tadı ve sarımsaklı mayonezi özlüyorum,deli gibi yemek istiyorum bilmiyorum ama.içinde bağımlılık yaratan bir madde olduğundan şüpheleniyorum.test ettiricem.
nasıl ve hangi koşullarda yapıldığını bilseniz ağzınıza almayacağınız lezzetli sostur kendisi, kardeşim bu kırmızı şeyi kimya labaratuarlarında 1 milyon kere felan deneme yapıp üretiyorlar ve tamamen kimyasal, ister yanmış kömür de ister közşenmiş biber yada her ne dersen de acayip zararlı meret.
sarmısaklı mayonezle tat vermeye çalışınca facia olan sos. kömür tadına bir de sarmısak eklenince zehirlenme riski daha çok artıyormuş. istifra etmek şart.
sevmiyorum ben bu barbekü sosunu, burgerınkini sevmiyorum ama. nedense normalde barbekü sevmeme rağmen, garip bu sos, tatsız..evet, evet buldum kelimeyi tatsız işte. tatlı mı, acı mı, ekşi mi nolduğu belirsiz bir şey. almayın bu sosu, hatta topluca almasak protesto yaptığımızı zannederler, belki değiştirirler bile, belli olmaz ki...valla topluca almayalım biz.
istemeden verilmeyen, çalışan personelinin sadece önüne koyulana razı olan milletimizi sömürerek, barbekü soslarını mesai saati bittiğinde çaktırmadan ceplerine doldurdup eve götürdüklerini tahmin ettiğim sostur.