|
|
- aseksüel online sitesinin kurucusu hoş hatun. "entelim dantelim havalıyım, marie claire kadınıyım, tv programlarını basit bulduğum için onlara çıkmıyorum hepsinden bıktım, türkiyede en çok prim yapacak tercihin sahibiyim, şımarığım, çocuğum" temalı görüntüsünün yanında cedaw protokolü, lambdaistanbul bildirileri gibi saygı değer projelere attığı imza atıp şaşırtabilen kişidir aynı zamanda.
(enigma, 07.05.2008 17:41 ~ 17:45)
- güzelliği ile yabancı aseksüellerin de ilahı olmuş kendisi ve burdan anlıyoruz ki aseksüeller gerçeğinde hakkaten tipsiz insanlarmış önlerine ilk çıkan eli yüzü düzgün insanı ortaya çıkarmayı marifet bilmişler.
http://current.com/...
http://www.asexuality.org/...
- zonguldak atatürk anadolu lisesi mezunudur, hocaların anlattığına sufi göre camlardan aşağı sıralar fırlatan bir dönemin fırlama öğrencilerinden biridir. aynı zamanda milli masa tenisçidir.
- aseksüellerin hokka burunlu güzeli. hayatı hollywood klişelerine benzeyen kişi aynı zamanda.
hani çiftçi vardır. halkın etlisine sütlüsüne karışmaz. bir gün sevdiğini veya çocuğunu öldürürler. şimdi sülalenizi laciverte boyadım der ve halk bağımsızlığını kazanır. aseksüel online'da aynı hesap üzerine kurulmuştur. ölen sevgilisinin anısı vardır sitenin her köşesinde, röportajlarında bahseder durur.
- çektirdiği resimlerde bir bebek misali "biraz daha bakarsanız ağlarım" edasıyla oldukça şirin olan, son zamanların en renkli simalarından biri olarak anılan insan. farklı bir yaşam formu olduğu için türü nerdeyse bulunup korunmalı dediğim biri. oyuncak düşkünü bir mark oliver everett hayranı olarak da bilinir. çok çocuk bulunsa da aslında hakkındaki tek gerçek aseksüelitenin türkiye'ye onunla birlikte çok yumuşak bir giriş yaptığı ve hoşdili ile her yerde bir kabulü olduğudur.
(bachelet, 06.07.2008 12:50 ~ 29.07.2008 12:55)
- sosyal yönü ve milli kariyeri gibi başarılı öykülerinin yanında aslında sevimli bir ruh hastasından fazlası değildir.
ekşi sözlük suser'ı olmasına kesin gözle baktığım isimdir. öyle ki moderatöründen yazarına kadar ekşi ahalisi ne onun ne aseksüelitesi hakkında olumsuz tek yorum girmez.(kharon, 23.09.2008 11:26 ~ 11:28)
|