kendisi için bütün pazar öğleden sonramı garip gurabe spor dalları seyrederek geçirdiğim ay parçası..kendisi çağla şıkel'in birinci olduğu 1997 miss turkey güzellik yarışması'nda dördüncü olmuş, aynı yıl miss international'da yarı finalist olmuş ve miss friendship seçilmiştir.. bu güzellik allah'ın varlığına delalettir.. yani bir insanın dna'sı rastgele dizilecek ve böyle bir şey ortaya çıkacak.. hadi canım.. her bir gen, her bir baz özenle yerlerine yerleştirilmiş olmalıdır ki böyle bir içim su ortaya çıksın..
yıllar sonra gelen edit: agnostik insandan şok sözler..
zamanında ab shaper tarzı ürünlerin reklamlarında çıkmasına rağmen*, kendini müthiş geliştirerek televizyona, olması gereken yere sıçramıştır. şimdi de kanal d'nin gün boyu süren ve 1 gün daha sürecek olan formula programlarında başarılı bir performans göstermekte kendisi. 72 milletten konuklarla kurduğu iletişimle gönlüme taht kurmuştur. cnn türk'te barış kuyucu ile sundukları spor ekspress'te başarılı olacağının sinyallerini vermişti zaten. başarılarının devamını diliyor, ailecek izliyoruz.
cnn türk'te spor haberi seyredemez hale gelinecek kadar etkileyici kişi. hatun, haber metnini okurken, seyirci burcu'ya odaklanır, hayaller kurar, rüyalar görür ta ki vtr girinceye kadar. samandıra'da açma germe çalışması yapan bir grup fenerbahçeli futbolcunun ekrana gelmesiyle seyirci silkinir ve kendine gelir. verilen bu arayı sabırsızlıkla ve "umarım bu son haber değildir" temennileriyle geçirir. haber biter ve tüm cool tavrıyla burcu esmersoy ekrana gelir. işte bu döngü sonsuza kadar sürsün gitsin, bitmesin denilecek bir döngüdür.
flavio briatore ile istanbul'da yaptığı röportaj sırasında briatore'nin kendisine açıkça ''yazdığı'', ntv ile anlaştığı ve artık ntv spor servisi'nin bir parçası olacağı söylenen güzel kişilik...
efendim, kendileri bugünden itibaren ntv'de saat 23:00teki spor haberlerini sunmaya başlamışlardır, hayırlı olsun. ekranlarımızı şenlendirmiştir, hoşgelmiştir. ntv'nin bu alandaki boşluğunu fazlasıyla doldurmuştur. (bkz: çağla kubat)
ferrarinin üst düzey yöneticilerinden olan italyan biriyle evlidir kendisi.kocasıyla ayrılacakları yönünde çıkan dedikodular için "tamamen asılsız,ne benim kocamı bırakmaya niyetim var ne de onun beni" demiştir.
(bkz: bulmuşsun kocanın hasını bırakmazsın tabi)
insanı, "biblo gibi diye tabir edilir ya... ondan." şeklinde abaza muhabbetlerine sokturası. selamlar burcucuğum; biliyorum itü sözlükü düzenli takib ediyorsun.
sunuculuk stili gerçekten çok farklı biri. yani başarılı diye nitelendirilebilir mi bilmiyorum ama programı sunarken aynı zamanda bütün yüzüyle gülmesi ve hatta ne biliyim arada yaptığı tatlı mimikler pek rastlanır şey değil.sanki içi kaynıyor ve taşıyor..benim çok hoşuma gitti.
(bkz: ntv haber sunucuları)
bu haftaki aktüel dergisinde kendisiyle yapılan röportajda türk futbolunun geleceği ile ilgili tahminlerde bulunmuş ve "fenerbahçe'nin başına büyük ihtimalle ispanyol bir hoca olan scolari* geçecek" diyerek engin futbol bilgisini(!) bize ispat eden futbol spikeriyesi...
bu günkü ntv spor haberlerine hıncal uluçun mini tribün havasındaki evinden bağlanıp bana oha dedirten kişi. hıncal bey ve saz arkadaşları trt çocuk korosu edasıyla soldan sağa dizilmişler, burcu hanım kızımız da geçmiş ortalarına, futbolla alakalarının nerden olduğunu bilmediğimiz bu insanların 27 haziran 2006 brezilya gana maçı ile ilgili yorumlarını izleyicilere aktarıyor. buradan ntv'ye sesleniyorum: bari sen bu kadar ele ayağa düşmeseydin.
bu kadını bir de yakından görmenizi tavsiye ederim. hatta her erkek bir kere yakından mutlaka görmeli derim. sıradan kıyafetler içinde bile bişey kaybetmeyen muhteşem güzellik.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: ağzımın suyu aktı lan)
(bkz: allah allah)
sunuculukta başarılı mı yoksa başarısız mı olduğuna bir türlü kanaat getiremediğim ntv nin güzel spor haberleri sunucusu. ama kendinden önce yine ntv de bu işi yapan çağla kubat dan daha başarılı olduğu su götürmez bir gerçek.
23 kasım 2006 fenerbahçe palermo maçının ardından appiah'la yaptığı röportajda "let's make a little bit gossip then" türkçe mealiyle "hadi biraz da dedikodu yapalım" girizgahıyla appiah'ı kitlemiş spor spikeri.
televizyonun sesinin kısılarak izlenmesi gereken hatun kişisidir zira güzelliğine dalınıp bakılmalı ne söylediği pek önemsenmemelidir. an itibari ile takımlarımız ikinci lig için antalya da demiş beni benden almıştır.
makjay mucizesidir. zira makyajsız gündelik kıyafetlerle ondan kat be kat güzel olan kişilerde vardır. ayrıca kendisi 2006'da italyan kültür'ün 1. kuruna devam etmiştir...
bunun yanında spor dalını seçmesinin tek nedeni; kendini gösterip bir numara olmak hırsından kaynaklanır. şöyle ki, abidik bir magazin programı sunarak, bir çok ünlünün isminden sonra geleceğine, spor programı sunuarak, bayan spor muhabirleri arasında 2. olmuştur (ki zaten 2 kişilerdir)
güzelliğinin yanısıra gerçekten spordan anlayan bir kadındır.ayrıca burcu esmersoy dan sonra diğer kanallarda da kadın spor spikerleri türedi ama hiçbiri ne güzellik açısından nede spor bilgisi açısından ona yakalaşadı.
azeri kız günel vardı bir zamanlar, bir de onun bir şarkısı vardı; didem.bu güzel bayan o kızcaazın klibinde oynamış meğersem.link de vereyim tam olsun
(bkz: http://www.youtube.com/...)
ibrahim tatlıses yönetmenliğinde bir klipte oynamış insan. merak edenler için klib güner diye küçük bir şarkıcı kızın oy, didem didem didem dideemmm!! diye bi şarkısıdır.
(bkz: meşhur olmak için yapılabilecekler)
bu kız eminim ibrahim tatlısesle bir türk filminde öpüşebilmek için ölürdü. tabi ki avantadan ntv işini kapmadan önce..