burası kasıyor msn var  

adana çık aradan

1. apaçiliğin ön koşulu, telefon alamıyorsan msn al. yonja, 80630, bilimum sözlükler ve benzeri lokal mesajlaşma ortamlarında hatun kaldırmak için ilk adımdır. bir kaç mesaj sonrasında hatunun tav olduğunu düşünen birey, msn'de her türlü amacına ulaşacağını sanarak mail adresi sorar. evet var deyip mail vermeyen hatunlar daha çok çalışılması gereken kişilerdir.

bazen de ufak çapta kazalar olur. şöyle ki;

- ceyda ya baksana burası kasıyo msn var mı? zor oluyor burda yazmak, gönder falan. hem daha rahat sohbet ortamı buluruz.
    - haydar45cmdamarli@hotmail.com
    (neverwinter nights, 01.02.2006 00:46)

2. karşı cinsle her iletişimi "yazış" olarak nitelendiren mantalitenin sıçtığı genelleme...
    (skuba, 25.08.2006 16:06)
  3. iletişimi sadece (afedersiniz) giriş-çıkış için kullanan kişilerin, yanlış anladıkları soru cümlesi. rahat olun, msn listesindeki bütün dişilerin "madem msnde konuşuyoruz o zaman hemen bize gel" demesini beklemeyin. icq'da da böyleydi bu, genelde invisible modunda iken birine karşı visible olunca hemen yazıyorsun sanırlardı. üstünden 10 yıl geçti, hala tık yok bakıyorum.
    (marla singer, 25.08.2006 17:52)
  4. diyenle irtibatı kestiğim cümle
    (chocolattes, 07.01.2007 21:41)
  5. netten kız düşürmeye çalışan erkeklerin klasik cümlesidir.hememn her erkek yapar

erkek-slm
    kız-merhaba
    erkek-isim yaş falan filan?
    kız-ayşe izmir
    erkek-ya burası yavaş değil mi biraz?
    kız-nasıl?yoo bence gayet iyi şeycim
    erkek-ya olur mu canım teknoloji gelişti msn diye bişey var
    (motherfucker, 10.04.2007 23:48)
  6. özellikle sözlük ortamlarında mesajlaşma fasilitesi üzerinden sohbet uzamışsa mutlaka zikredilmesi gereken soru cümlesi...

haa sorunun yöneltildiği kişican anında irtibatı kesecekse nema problema...
    (van den budenmayer, 14.05.2007 01:43 ~ 01:45)
  7. "msn kasıyor telefon var mı?" şekline bürünebilecek irc mottosu.
    (kane, 17.05.2007 10:02)
  8. gayet klişe, komik ve herkes tarafından bilindiği için espritüel bir msn isteme şekli olabilir. lakin böyle bir mesaja benim gibi düşünüp olumlu bakmamak lazım, olmuyo.

can sıkkındır, muhabbet tek çaredir bakılır mesaj vardır:

şunickliyazar: "hedhöd burası kasıyor msn var mı"

hairsprayqueen: "(dbagfsudba bakim girilerine, kafa sanırsam, sanmazsam da nolcak sileriz) hedhöd benimmsnimboylebisey@hot (pek kullanılmayan bir adres)"

şunickliyazar: "ahahaha direk msn veriyo"

hairsprayqueen: tıss. (akabinde çemkiri)

gibi.
    (hairsprayqueen, 11.08.2007 16:42 ~ 11.10.2007 21:38)
  9. @1809921

bu olaydan sonra şunickliyazar'la arada sırada mesajlaşmak suretiyle iletişimde bulunulmaktadır. yemiş olduğu ayarın etkisinden çıkan hairsprayqueen "ahahaha direk msn veriyo" cümlesini kullanmak için karşısına bir anda zortlayan bir şansla başbaşa kalır, olaylar gelişir...

şunickliyazar: hedhödbödrerö

hairsprayqueen: hedhöd burası kasıyor.. oeaehh..(eski günleri yad edip eğlenmekte burda bu kişi)

şunickliyazar: hedhöd cevap veriyorum, benimmsnimöylebirşeyki@hot

hairsprayqueen:(lan, lan.. tam o cümlelik ne güzel lan..) ahahahah direk msn veriyo (öyle şenim ki..)

şunickliyazar: direk değil, dikkat edersen 173 gündür meşazlaşıyoruz(evet meşaz ve şarz gibi geyiklere de girilmiş, gayet de direk değil yani ama işte..)

hairsprayqueen: (lan..neyse ben bişey demiyorum..tıs zıt coz..)...

sonuç olarak, olmuyo.
    (hairsprayqueen, 17.08.2007 20:29 ~ 20:41)
  10. çoğu yazarın muhabbeti artırmak için değil de "girilerine çok gülüyorum ama sana yazıyorum sanma şimdi." mesajı vermek için kullandığını gözlemlediğim komik kalıp.

-asdfasdsad burası kasıyor msn var mı?
    +ghkljdfhakjfd...
    (panina manina, 09.09.2007 09:08)
  11. "msn kasıyor bura iyi" diye cevaplanası soru
    (deckard cain, 09.09.2007 10:12)
  12. yeni nesil abazanın yazılma biçimi, klavyede orgazm olma düşü, umudu, utkusu, sanrısı. bu cümleyle açılan kapıdan giden olur gelen olmaz.
    (modus operandi, 09.09.2007 10:14)
  13. - duman kasıyor güvercin var mı?
    - aboo, türünün ilk örneği lan!
    (errant, 01.11.2007 20:50)
  14. (ıvır zıvır sitede)- ya böyle tek tek mesaj kasıyor msn var mı?
    (msnde)-ya ben senin sesini duymak istiyorum bu ne böyle mimik bile görmeden kasıyor. tel versene.
    (telde)-ya ben seni çok merak ediyorum.sohbet etmek çok keyifli ama yüzyüze daha iyi olur.kasıyor böyle.
    (kafede)-ya bize gidelim mi böyle cafe bar gezmek kasıyor.şöyle ayağımızı uzatıp biramızı içsek mısır patlatıp dvd izlesek.
    (evde)-bak sen çok iyi kızsın ama ben ciddi ilişki istemiyorum evlenmek falan kasar beni.

(bkz: kasıntı)
    (so so, 02.11.2007 00:06)
  15. daha açıklayıcı versiyonu ''tanışmak için kasıyorum ama ancak aklıma bu bahane geldi'' cümlesidir.
    (amaç paraşütü, 02.11.2007 00:07)
  16. devamı ''cam var mı?'' şeklinde getirilip kasılan tarafın yer değiştirmesini sağlayacak sorudur.
    (grii, 19.04.2008 02:54 ~ 02:55)
  17. (bkz: kız varsa msn versin)
    (itirazım var sayın yönetici, 06.05.2008 01:50)
  18. bu kadın milleti vermeyeceği varsa vermez. vereceği varsa da çaktırmaz. sen bi bok yiyip kendi çabalarınla ona ulaştığını sanırsın ama o çoktan filmin senaryosunu yazmış, galasında "ne giysem acaba?" diye düşünmektedir. kurgulanmış şeylerdir bunlar hocam, kadın asla av değildir. "kaçan her şey av mıdır?" ancak şöyle bi yakıştırmada bulunabiliriz: "av gibi görünen avcı". siz yeteneğinize göre sadece bu kuluçka sürecini hızlandırabilirsiniz. yani denemedik mi? yapmadık mı? hepimiz geçtik zamanında bu yollardan ama vermeyeceği varsa olmaz. ben de dedim iki kere "burası kasıyo" diye hatta biraz daha mantıklı olsun diye neden kastığını da söyledim "mesajları geç görüyorum" filan dedim. "bence şimdilik burası iyi" dediler. evet ikisi de aynı şeyi söyledi. ben bi görüş zenginliği yakalayamadım burda. hatta şu gözkırpan ifadenin noktalama işaretleriyle gösterimini de eklediler taşak geçer gibi. sonra göt olduğumu çaktırmamak için biraz daha konuştum soğuk kanlılıkla. derken baktım msnini veriyor ekle diye. "bu ne, şaka mı yoksa?" diyorum kendi kendime sonradan dank etti anasını satayım. "len dedim bari baştan söyleseydin ben kasıyo filan derken, egomuzu tatmin etmiş olurduk hiç değilse." (sanki çok önemli bi bok yemiş gibi.) işte o dank bu danktır ben bi daha sormadım. burdan tüm kasanlara sesleniyorum fazla kasmayın vereceği varsa siz istemeden verir zaten.
    (bütman, 06.05.2008 02:22 ~ 09.05.2008 18:03)
  19. chat sitesindeki hatunu tenhaya çekebilmek için sorulan tuzak soru..
    (fondip, 06.05.2008 16:46)
  20. (bkz: msn kasıyor facebook var mı)
    (closer, 12.06.2008 17:28)
  21. (bkz: facebook kasıyor gsm var mı)
    (drummy, 12.06.2008 17:37 ~ 17:37)
  22. (bkz: gsm kasıyor adres var mı)
    (garrincha, 12.06.2008 17:40 ~ 17:41)
  23. (bkz: msn yok facebook yok gsm yok ne var lan it)
    (noscho, 12.06.2008 17:42 ~ 17:58)
  24. ' ya burdan da amma zor msjlaşmak değil mi.bi de hep şunu merak ettim msn i bulan adamın adı ne yaa?' şeklinde evrimleşmiş soru cümlesi. zamanın gerisinde kalmışız tehey tehey.
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (inthepainofsalvation, 24.06.2008 22:56)
  25. potansiyel ilişkinin daha ilk anda sanallaştığı anın cümlesidir.
    (george constanza, 24.06.2008 23:50)