@2437663 nolu giri sahibi adamla,
@2604886'da belirttiğim şekilde çaldığımız mükemmel şarkı..
bizim için biraz 2007, biraz yaz hüznü, biraz delilik.
2007'nin yazının başlarıydı. okul kapanacaktı. o zaman lisedeydik. ben lise 2'yi, kisekisekise lise 3'ü bitirecekti. lise 2'yi ve lise 3'ü bitirecek birer arkadaşımızla birlikte 4 kişi bir konser için biraraya gelmiş şarkılar çalışıyorduk. zaman geçtikçe anladık ki aslında konser monser değilmiş derdimiz. sadece çalmakmış sevdiğimiz şarkıları.
işin aslı; içimizi acıtanlara olan bitmeyen takıntılarımızdan ötürü oluşmuş hezeyanlarımızın dışarıya akış şekillerinden birisini becerlemekmiş.
ilk şarkı olarak bu şarkıyı seçtik. ama ne akerdeon ne de bir solo gitar çalacak birisi yoktu aramızda. işte o zaman kisekisekise adamı okulumuzun yani lisemizin müzik odasında, dolaplardan birinde duran saksofunu aldı eline ve çalmaya başladı. saksofonun bu şarkıya bu kadar yakıştığını duymak çok şaşırttı hepimizi. çaldık, çaldık, çaldık, çaldık....
daha fazla devam edemeyeceğim sözlük. gözlerim doldu. yok işte bu şarkı gibisi. hem anılarla dolu, hem dostluk pekiştirici, hem yıllar sonra bile bazı acıları anımsatıp gülümsetici. şimdi başka bir şehirde yaşasam da bu giriyi liseyi okuduğum şehirden giriyorum. ve bakıyorum ki ,hala, buralar soğuk.