görseller
burak yılmaz 

belki ilginizi çeker
  1. · trabzonspor
  2. · 31 temmuz 2009 ankaraspor eskişehirspor maçı
  3. · 20 ekim 2007 trabzonspor beşiktaş maçı
  4. · sevilla fc
  5. · 27 eylül 2009 galatasaray eskişehirspor maçı
  6. · ibrahim akın
  7. · yalnızca türklerin yapabilecekleri
  8. · 11 aralık 2007 porto beşiktaş maçı
  9. · 17 eylül 2008 porto fenerbahçe maçı
  10. · 9 kasım 2008 fenerbahçe galatasaray maçı
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · geniş aile
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · erkekte ses tonu
  5. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  6. · 2012
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · kampüste bar açmak
  9. · karegen

burak yılmaz  

sayfa  / 2
  1. sanki böyle bir hoca vardı fen bilimleri merkezinde.
    (culdesac, 26.05.2006 10:50)
  2. 21 yaşındaki beşiktaşlı futbolcudur.beşiktaş'ın gençleştirme operasyonunda transfer edilmiştir.eski kulübü antalyaspor'da bu sezon 9 kez fileleri havalandırmıştır.ortasaha ve forvette oynayabilme özelliği vardır.
    (absent, 06.07.2006 14:05)
  3. elle gol atan eleman.

istek üzerine 6. giri editi : ah aslında ben maçı kaba etimle izliyorum kusuruma bakmayın değiştiriyorum:
    "topu elle kontrol eden" futbolcu. şimdi bir iki kere tekrarlayalım. el, futbol, el, "foot"ball.
    anlamayanlar için de türkçesi : "ayak"topu, ayak.
    umarım yardımcı olabilmişimdir şeker kardeşlerim.
    (sükun, 28.08.2006 15:45 ~ 16.09.2006 23:50)
  4. kendini yere atmayı çok seven futbolcu zor bir pozisyonda zorlamayı seçmek yerine kendini yere bırakarak kolay yoldan faul elde etme çabası içersindedir. hakemlerin gözünde kısa sürede mimlenmiştir bu yüzden. biraz daha tecrübe kazanınca türk futbolu adına iyi işler yapacağını düşündüğüm beşiktaşlı futbolcu. beşiktaş'ta antalya'nın plakası olan 7 numaralı formayı giymektedir.
    (korialstrasz, 04.02.2007 12:36)
  5. sabır konusunda bütün klüplere örnek olabilcek bir taraftar grubu olan beşiktaş taraftarını bile artık çileden çıkarmış an itibariyle takımla ilişiğinin kesilmesi gerektiğini düşündüğüm futbolcu özentisidir.aylardır tahammül edemiyorum kendisine.ne amaçla alındı hangi akla hizmet ısrarla sahada durabiliyor anlayamıyorum gerçekten.maç boyunca o kadar dikkatli izledim ki kendisini ben bile şaşırdım kendime.yok ama gerçekten yok bu adamın hamurunda.sürekli zayıf.kendine güveni var yok arası bi dengesiz.mücadele yok kazanma arzusu yok.ne var peki tigana bunda?allahaskına söle bana.cevabını bekliyorum en kısa zamanda.
    (thedude, 11.03.2007 17:44)
  6. elle gol attıktan sonra iflah olmayan futbolcu.. birde doğru bir halt yemiş gibi gidip tribünlere koştu..
    (crous, 24.04.2007 16:09)
  7. destek görür, hata yaptığında üzerine fazla gidilmez ise henry gibi bir forvet veya kaka gibi bir forvet arkası adamı olabilir. ikili mücadelelerde ayakta kalmasının daha güzel ve ateşleyici olduğunu birisinin anlatması lazım ancak bu arkadaşa... yeni sezonda kesinlikle sağ kanada hapsedilmemelidir.
    (draco, 17.06.2007 20:43)
  8. (bkz: çakma cristiano ronaldo) öyle saçını onun gibi yapıp 7 numarayı giymekle olmuyor bu işler ısınamadım,sevmiyorum,beğenmiyorum futbolunu bu adamın.
    (des, 16.08.2007 01:17)
  9. 20 ekim 2007 trabzonspor beşiktaş maçı nda çok faydalı işler yapmış, derli toplu oyunuyla nihayet göz doldurmuş, fiziksel özellikleri harika olan genç topçu* . tam da umudumuzu kesmişken kendini göstermesi hoş oldu.
    (lepaca kliffoth, 20.10.2007 21:38)
  10. eski antalya'lı. eski takım arkadaşları anlatırlar, çok şımarık, ota boka sinirlenirdi diye (he gerçi hala daha biraz öyle). agresif bir yapısı var. futboluna gelince iyi oynuyor ama sadece isteyince.
    (anarsik kirmizi, 17.11.2007 19:37 ~ 19:38)
  11. 21 aralık 2007 manisaspor beşiktaş maçı ile hakkında oluşturduğumuz, geçen sezona rağmen diri tuttuğumuz umutlarımızla, "benden bi cacık olmaz hacı, boşuna umutlanıyorsunuz diyerek" bir kere daha dalga geçti.
    ne istiyorsun kardeşim, şanssa şans paraysa para formaysa forma
    kzı gibi oynayarak, her pozisyonda yere atarak narin vücudunu olmuyor bu işler
    bahsi geçen maçla alakalı olarak, hadi anladık gol vuruşun ve pas tekniğin zayıf.
    be adam! baskı yediğin dakikalarda neden kaleciye yarı sahanın ortasına kadar gelip oyun kurma imkanı tanıyosun? az biraz narin gövdeni kaldır baskı yap
    neyse el hasıl hala azıcık umudum var ama hali hazırdaki buraktan hakkaten bi cacık olmaz.
    (khaki, 21.12.2007 22:14 ~ 22:18)
  12. beşiktaşa transfer edildiğinde vaadettiği geleceğin ne olduğunu bu sezon gösterdikten sonra manisaspor'a transfer olan oyuncu. mental özelliklerini geliştirmemekte ettiği ısrarın meyvesini holosko'nun manisada bıraktığı boşluğu doldurmakta kullanacaktır sezonun geri kalanında.
    (hanspeterberigel, 03.01.2008 00:51)
  13. vatan gazetesinde yazdığına göre manisa'ya transfer olur olmaz tigana'yı arayıp kendisini almasını istemiştir. ulan sanki bulunmaz hint kumaşısın be.
    (shagrath, 03.01.2008 01:10)
  14. yeteneğin, karizmatik görünme çabalarının ve tribünlere oynamanın hiçbir şey, dikkat çekmeye çalışmaksızın çalışmanın ve yalnızca kendini geliştirmeye konsantre olup ayak oyunlarına bulaşmamanınsa her şey olduğunu anlayamayan, bir garip yıldız adayı, sahibinden temiz iki bin yedi model tarık daşgün.

beşiktaş'a geldiği gün gıcık oldum kendisine. pek bu tarz alışkanlıklarım yoktur normalde; bir oyuncunun gelişini ve artık nasıl bir klişeyse baş parmaklarını tevekkülle kameralara sallayışını gördüğüm anda o oyuncu adına umut beslerim. fakat bu durum burak yılmaz için asla geçerli olmadı: briyantin kavanozuyla haddinden yakın bir temasa girmiş saçları, kendine duyduğu haddinden fazla güveni, sayı kralı buddy türevi koçlu ve takımlı amerikan tv filmlerinde esas çocuğa işkence eden takımın yıldızı çocuğu andıran hali tavrı anında antipati duymama neden oldu. nitekim altıncı falan değil, düpedüz geçmiş yaşantılarıma dayanan hissimin beni yanıltmadığı tez zamanda anlaşıldı. türkiye futbolu yeni arif erdem'ini bulmuştu. üstelik son teknolojiyle donatılmıştı bu model: kıl oyunculuğun alameti farikası sahte atlamaları ve hakem itirazlarını layığıyla yaptığı gibi, üzerine tekniği yüksek oyuncuların giydiği türden janjanlı ve marka bir gömleği de sırtına geçirmiş, futbolu top cambazlığı ile imaj koçlarının örgütlü çalışmasının sentezinden ibaret gayrıciddi bir olgu zanneden, kolpalığın kitabını her alanda üstün başarıyla yazmış, tek sıfatı "genç" olan pek çok "onlar"ın da idolü olma yolunda ilerliyordu burak. atıyor, attırıyor, salıyor, saldırıyor, her geçen hafta büyüyen egosu, futboluna tur bindiriyordu. ve sonunda kaçınılmaz olan oldu: görmezler bile gördü bir gazetecinin tabiriyle "pis yedili" nin erken gelişecek bir göbek, birkaç spor araba ve müptelalıktan gayrı bir şey vaadetmediğini. formasını kaybetti önce, sonra kendisini ısrarla destekleyenlerin güvenini, ardından da özgüvenini. nitekim 2008 sezonu geldi, birkaç kez daha şans buldu. ancak olmazdı, olamazdı. bob marley usta'nın dediği gibi, "eksiklik kendi özünde" idi, ve o da büyük çoğunluk gibi, bunu asla göremeyenlerdendi.

şimdiyse vestel manisaspor'a gitti- tabii eğer kabul ettiyse bunu. benimse diyecek üç şeyim var. bir; hislerimle övünüyorum. iki; beşiktaş taraftarı kardeşlerimi tebrik ederim, zira kendisinin gidişi bu sene takımın yaptığı en iyi transfer, ve kesinlikle daha iyisini hak ediyorlar. üç ve nihayet; kendisi "adım burakoviç olsaydı böyle olmazdı" demiş. en iyi cevapsa yine anımsayamadığım bir gazeteciden gelmiş: "burak'ın yaşı futbolumuzdan yugoslav ekolünün silinişini görmeye son derece müsait. varolan brezilya hegemonyası dururken burak de souza, burako carlos, burak da silva demek yerine halen burakoviç diyor. demek eksiklikler sadece sahada değil."
    (garion, 03.01.2008 02:24 ~ 02:26)
  15. kapalı tribün bu arkadaşın geldikten sonraki düşüşünün sebebi olarak gece yaşantısını görürdü. hatta bir arkadaşım "bak serdar'a(kurtuluş) efendi topçu, ama burak onun gibi mi? peeh" demişti. bu arkadaşın en büyük eskiği düşünseldir. kişiliği zayıftır desek hakaret olmaz. bir yönetici ya da hoca akıllandırmazsa, yusuf şimşek gibi 30 yaşında aklı başına gelir, profesyönelliği öğrenir...
    (minero, 03.01.2008 03:34)
  16. bugün attığı 3 golle ertuğrul sağlam'a inceden mesaj gönderen futbolcudur.neden gönderildiğini anlamak mümkün değildir.21 yaşında bir yıldız adayı* bu kadar kolay bırakılmamalıdır.
    umarım çok büyük futbolcu olur ve yine umarım beşiktaş tükürdüğünü yalamak zorunda kalır.
    (shotcrete, 27.01.2008 15:24 ~ 15:24)
  17. internette yer alan forumlarda taraftarların küçük takımların büyük topcusu yorumunu yaptıkları genç futbolcu.
    (mkopaw, 27.01.2008 19:56)
  18. tigana'nın seneye takımına almak istediği oyuncu.

not: tigana bu sene takım çalıştırmıyor, seneye hangi takımı çalıştıracağı da henüz belli değil.
    (maximus, 25.02.2008 00:52)
  19. ertuğrul sağlam'la ciddi problemler yaşamış olan futbolcu. sonucunda gönderilmiştir, iyi de edilmiştir bence. antalyaspor'un eski oyuncusudur. beşiktaş gibi bir klupten 1 trilyon 200 milyar gibi bir miktarda hiç haketmediği bir parayı almış, üstüne halen "ne kadar beşiktaşlı varsa" diye düz gidebilecek kapasitede bir insanmış kendisi ki, bir beşiktaş taraftarı olarak asla hakkımı helal etmeyeceğim futbolcudur. iyi ki gitmiştir.
    (anarsik kirmizi, 13.04.2008 05:47 ~ 27.05.2008 21:17)
  20. trabzonspor ile anlaşmaya varmış resmi mukavesini yarın imzalayacak olan futbolcudur.
    (korsanlarkralibazil, 28.05.2008 22:09)
  21. gökhan ünalı kadrosuna dahil eden trabzonspor burak ı almaktan vazgeçmiştir.
    (nfrt, 04.06.2008 10:41)
  22. fenebahçe'nin transfer ettiği söylenen futbolcu :

http://www.haberturk.com/...
    (whothehell, 08.06.2008 22:44)
  23. menejerinin gün içerisinde fenerbahçe klübüyle görüşme yaptığı yırtıcı forvet.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 26.06.2008 19:31)
  24. fenerbahçeye giderse eğer, beşiktaşda yaptığı hataların hiç birini yapmayacağını düşündüğüm futbolcu, herhalde çok kereler kafasını vurmuştur oraya buraya, o yaşımda ben beşiktaş gibi bir takımda oynayıp öyle bir seyirciyi arkama alsaydım, tozunu attırırdım o sahanın amına koyardımda, bu sene fener'e değilde avrupada bir yere giderdim, hakkaten yetenekli adam ama işte şu kişilik olayı yok mu işte, bozmayacan abi maya'yı takılmıcaksın..varsa aklın ve yeteneğin kullanıcaksın, aslan gibide olurdu.. umarım fenerbahçe gibi bir yıldız çöplüğünde parlayabilir yoksa diğer yetenekler gibi kendini köreltipde unutturmasın, hakkaten bu sefer aklını kullansın azıcık efendi olsun, şeker olsun şeker..

edüt; beşiktaşlıyım ama artık türkiye de biraz forvet yetişmesi lazım diye düşünüyorum, hadi hoppa.
    edit: 2 vay a.q
    (cursed, 26.06.2008 19:50 ~ 27.06.2008 01:55)
  25. (bkz: hoşgelmiş dördüncü nesil yazar)
    (bkz: adını deşifre eden yazarlar)
    (hoşgelmiş dördüncü nesil yazar, 26.06.2008 19:53)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil