burada anlatınca anlaşılmadı ama aslında çok komik   

adana çık aradan

1. kişinin başından geçen kimi mizahi anektodları anlatıp yeteri tepkiyi alamayınca sarfettiği savunma cümlesi.
    (wondrous, 02.06.2006 16:47)

2. bu cümleyi söylemektense "bu da böyle bir anıydı ehe ehe" şeklinde tamamlamak belki ama belki durumu kurtarabilir.
    (selenikom, 02.06.2006 18:54)
  3. (bkz: dinlediğimde bu çok komikti be şimdi ne oldu ki)
    (betty blue, 02.06.2006 22:34)
  4. cem yılmaz uyarmıştır ama, gösterilerine gelenlere söyler, der ki: sakın benim anlattıklarımı başkalarına anlatmaya çalışmayın. rezil olursunuz.
    (steinmetz, 03.06.2006 12:24)
  5. - ...sonra da adam trinidad ve tobago'luyum demiş.
    + ...
    - burada anlatınca anlaşılmadı ama aslında çok komik.
    + bir de yatak odasını deneyelim istersen.
    - tamam sen git ben geliyorum.
    (hansvoralberg, 03.06.2006 13:02)
  6. (bkz: o değil de size daha komiğini anlatayım mı)
    (sycrone one, 05.03.2007 23:28)
  7. aslında anlatmaya başladıktan bir süre sonra istediğiniz etkiyi yaratamayacağınızı siz anlarsınız fakat insanlar henüz bilmemektedir. işte o andan itibaren söz konusu cümleyi sarf edinceye kadar oldukça acılı, sarf ettikten sonra da oldukça rezil bir zaman dilimi sizi beklemektedir.
    (jason wilber, 06.03.2007 00:35)
  8. (bkz: işte bu da böyle bir anımdır)
    (zinzoline, 11.06.2007 18:28 ~ 18:28)
  9. -eeee
    -ya aslında bir cümle önce gülecektiniz
    -nası yanii
    -ya burada anlatınca anlaşılmadı ama aslında çok komik
    -bekleme yapmaaa
    (dereotundannefretederim, 28.08.2007 14:36 ~ 14:55)
  10. (bkz: şerefsizim bak)
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 28.08.2007 14:49)
  11. genelde; anlık yaşanan ve anlatıldığı zaman karşıdaki kişinin anlamayacağı durumla eşdeğer olduğu için anlatılmaz yaşanır ibaresi yerinde bir söz olur.
    (butterfly, 28.08.2007 15:34)
  12. aklındaki şeyi doğru dürüst anlatamayan kişi sözüdür.anlatan kişiyi şebek durumuna sokar.

(bkz: şebek)
    (marv, 16.09.2007 15:07)
  13. sevin beni,yaptığım espirilere gülün n'olur modundaki kişilerdir,zannımca bu kişi küçükken menenjit geçirmiştir sevgi eksikliği vardır,cıvıtmayalım tamam,ortam kusmuğudur olsa da olur olmasa da olur tiplerdir.kafası karıştığından anlatamaz bu zat genellikle heyecanlanır ilk defa eline orjinal birşey geçmiştir ne yapsındır anlatmalıdır anlatsın ki adamdan sayılsındır dır dır.
    (disorder, 16.09.2007 15:13 ~ 15:15)
  14. -hahaha?! ne komik dimi, ben de duyunca kopmuştum. hahaha
    +hah hah ha.. abi pardon ben sana gülmüyorum, ercan bişey dedi ona gülüyorum haha..
    -hahaho nabıcam ben şimdi?!
    +hohaha yavaş yavaş gülmeni bitir ciddileş abi yapıcak bişey yok ha ha..
    -ha hah hah. benim ki de komikti nolurdu dinleseydiniz. hohahark..
    +hahohaha ercan duymuş seninkini komik değilmiş ha ha!..
    -hehahaa bitirdiniz lan beni o..spu çocukları..
    (bkz: yiğit özgür)
    (sedürt, 16.09.2007 15:14)
  15. (bkz: olsa da kodum olmasa da kodum)
    (sadomasochistic, 16.09.2007 15:15 ~ 15:16)
  16. (bkz: şimdi ben yapamadım da o çok güzel yapıyor)
    (bilgez, 16.09.2007 15:40)
  17. benim diyen hoşsohbet kişinin bittiği andır.

ortam süper, espiriler havada uçuşuyor, herkes gülüyor eğleniyor, içkilerini yudumluyor, komiklikler şakalar falan, derken o canım arkadaşlarınızdan biri bir anısını anlatmaya başlıyor. herkes gülümsüyor, dinliyor falan, nasıl eğleniyoruz, ya ama bi gariplik var. hikaye bağlanmıyor bir türlü, olay gelişiyor gibi duruyor ama istenen ya da beklenen yönde gelişmiyor, kekremsi böyle, komik değil resmen.

neyse.
    (mavio, 18.09.2007 12:05 ~ 12:06)
  18. göt oluşlarda gezinildiğinin resmidir bu cümle.bir saat yarattığı sklandal ballandırıla ballandırıla anlatılmış bir olay söz konusudur.hatta bazen ileri gidilerek anlatırken kahkaha krizine giren bünyeler de bu "anlatınca komik olmuyor abi ya biz ne güldüydük o vakit" güruhuna dahildir.hadi bize de söyle de biz de gülelim gibi teşvik edici cümlelerle yaşamından kesitler silsilesi sunan söz konusu kişi o an itibariyle sonu bilinmez bir yola girmiştir.söylediklerinin fason kalması sonucu en acısı da bikaç kişinin yüzünde muzipçe beliren ayıp olmasın amaçlı "ehi ehi.." gülüşüdür.küfretseler daha iyidir.o derecedir.acıdır.can yakar.
    (evrenin sonundaki babil balıgı, 08.04.2008 21:20 ~ 21:22)
  19. genelde komik bulduğunuz bir tv şovunu ya da filmi ya da başka bi görsel etkinliği birisine anlatırken en sonda kullanmak zorunda kalabildiğiniz cümle. genelde karşıdaki kişiye "aabi, ölüm komik valla billa, bak şimdi herif diyo ki... ama nasıl o an yüzü müzü" gibilerinden anlatırsınız. karşıdaki nezaketen gülmeye hazırdır, beklemektedir, fakat siz bitirirsiniz, hala bir kahkaha bir gülmece yoktur ortada. işte o an bu lafı ederek konuyu bağlarsınız. karşıdaki de, "hmm, bi gidip ben de izleyim barikine" diyebilir. en üst kazanım budur.
    (earendill, 30.06.2008 12:50)
  20. anlatır anlatır kimse gülmeyince öle der.
    -geçen ata demirere gittik işte adam bi komik bi komik şimdi geyikle aslan muhabbeti var hede hödö flan çok komik dimi
    (herkes boş boş bakıodur)
    -yha burda olmuo anlatınca izlerken çok komk yha heheh
    (moraje, 30.06.2008 13:46)
  21. zavallı gencimiz, pek dikkat çekemediği bir ortamdadır. tüm dikkati en esprili en sempatik gibi olan insan çekerken, zavallı gencin aklına önceki gün başka bir gencin anlattığı ve herkesin güldüğü bir anı gelir. içindeki kahkahaları bastırmaya çalışarak omuzunu dikleştirir ve sesini gürleştirir. konuşması bittiğinde "eki eki" diye güler fakat herkes ona bir garip bakmaktadır. rezilliği az da olsa kapatmak için bu sözü sarfeder ama, bu sadece çifte rezil oluşa yol açar.dramdır.
    (backdoor queen, 30.06.2008 17:48)
  22. (bkz: burda gülmeniz gerekiyordu)
    (poh poh perisi, 30.06.2008 21:51 ~ 21:53)