görseller
bunu mu demek istediniz 

belki ilginizi çeker
  1. · bunu mu demek istediniz
  2. · makinelerin yükselişi
  3. · ne diyon lan sen
  4. · google da aradığını bulamamak
  5. · göbeksiz erkek
  6. · yaran google arama önerileri
  7. · allahını sikerim
  8. · google ın gerçekten çok üzgün olması
  9. · hangi partiye oy vereceğini google a sormak
  10. · kaybedince kıymetini anlamak
gündem
  1. · aşk
  2. · ezel
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · colin kazım richards
  5. · babaların garip huyları
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · beynelmilel
  9. · yaşayabilme ihtimali

bunu mu demek istediniz  

sayfa  / 2
  1. google ın sağlamış olduğu manyak bir özelliktir kendileri. bir şeyin nasıl yazıldığını hatırlamadığınız zaman, o kelimenin akılnızda kaldığı şekliyle yazıyorsunuz kutucuğa, çat hemen geliyor doğrusu. yanında da otomatik mesaj - bunu mu demek istediniz - ; valla süper olay.
    (omega, 17.08.2007 21:40 ~ 21:40)
  2. youtube da da sık sık rastladığımız bir özellik. zira futbolcu ismi olsun , yabancı bir topluluk olsun genelde yanlış yazdığımız için ;

youtube : bunu mu demek istedin
    ben : evet yarram bunu demek istedim neden yüzüme vuruyorsun
    youtube: yapma umut , bozma bu güzel ortamı. izle vidyonu takıl.
    ben : naş.
    (hplovecraft, 01.09.2007 00:52)
  3. google'ın insanı inceden tiye alan bir özelliğidir.

aslında masum gibi görünen bu sorunun altında yatan gerçek düşünce şuymuş gibi geliyor bana:
    "şunu demek istedin herhalde...
    nihohahaha! lan salak o öyle mi yazılır be! bir de üniversite okumuşun skiim senin okuduğun okulu!"

biraz bozulup ama arama motoru karşısında fazla karizma kaybına uğramadan
    "haa evet evet! dalgınlık işte elim değmiş yandaki tuşa... tabii ki bunu demek istedim canım bu da laf mı şimdi."
    şeklinde bir karşı hamleyle zaiyatı en aza indirme çabası içine girerim.

paranoyaklığımın zirvelerinde dolaştığımdan mıdır bilinmez. turkcell'in,
    "telefonunuz bağlanacaktır ancak en kısa zamanda yeni kontör yüklemeniz gerektmektedir" uyarısında da kendimi aşağılanmış hissediyorum.
    benim gibi düşünen arkadaşlardan destek istiyorum.
    deli olmadığımı duymak istiyorum.

otuz kontörden yirmidokuza indiğiniz an çıkıyor karşınıza:
    "telefononu bu seferlik de bağlayalım bakalım. amaaa hemen gidip kontör almazsan aha şuraya yazıyom vallaha bağlamam birdaha!"
    sanki veresiye defterini kabartmışız. mahalle bakkalından peynir alıyoruz.

"abi bokunu yiyim bağla çok önemli bir görüşmem var!"
    "şu ara elim biraz darda... haftasonu bir yerden para gelicek o zaman alsam olur mu kontörü?"

ulan şu manyak cihazlara bak be sktirin gidin! adamı hasta etmeyin.
    ben insanlardan bıkmışım makinelerin ukalalığıyla dangalaklığıya hiç uğraşamam!

(bkz: makinelerin yükselişi)
    (emigrant, 28.12.2007 07:18 ~ 07:23)
  4. (azwepsa, 28.12.2007 08:53)
  5. güncel olaylara nükteli bir yaklaşım da yapar bazen;

http://img101.imageshack.us/...

not:uykusuz da görülmüş, merak edilmiş, denenmiş ve onaylanmıştır.
    (laughing madcap, 28.12.2007 10:59)
  6. "sana ne be?benden iyi mi bileceksin ulan ne demek istediğimi ukala!" şeklinde fevri dalgalanmalarla monitöre kafa attırabilitesi yüksek google fasilitesi.
    (kobalt, 28.12.2007 11:03)
  7. (bkz: @1660898)
    (lethromar, 04.01.2008 12:33)
  8. gugıl'ın çoğu zaman gerçekten faydalı ama bazen de kahkahaya sebep olabilen şeysi.

aranan şey:kristik kristomer (kimyasal bir yapıştırıcının türkçeleştirilerek yazılımı)

bunu mu demek istediniz? "turistik christopher" *
    (frayedendsofsanity, 09.01.2008 10:48)
  9. (damda deli var, 09.01.2008 10:54)
  10. nasıl çalıştığını çözemediğim sistemdir. genellikle harika sonuçlar veriyor. demek istediğinize benzeyen bir şeyler karalayın doğrusunu oradan öğreniyorsunuz bir şekilde. ama ben sistemdeki aksaklıkları dile getireceğim şimdi, iki taneler.

mesela dwyane wade i aratmıştım. adamın ne kadar absürd bir ismi varsa, iki tür yaygın kullanımı mevcutmuş. dwayne wade olarak da yazmış bir sürü site. hangisini yazarsanız yazın bunu mu demek istemiştiniz ibaresi çıkmıyor. bu arada hangisi doğru olan hala bilmiyorum.

ikincisini de az evvel fark ettim. turknova'yı arattırdım, turknova.com diye site var. belli ki %90 bunu demek istedim. ama google turunova demek isteyebileceğimi düşünmüş. direk sitenin ismi varsa bu ibareyi niye çıkarıyor anlam veremedim.
    (elladan tinuviel, 02.10.2008 02:36)
  11. (bkz: @2562327)
    (o6kara, 02.10.2008 02:41)
  12. google denen, motorun * aradığınız kelimenin tam anlamını bulamayınca , bizi ezmeye çalışan uyarısının adı.

allahın motoru, ben ne demek istediğimi bilmiyor muyum...
    (juliette, 02.10.2008 02:45)
  13. çok bilmiş google'ın bok yemesi.. hee onu demek istedim amk. rahatladın mı?
    (selenosistein, 02.10.2008 02:59)
  14. (kl7mu, 26.11.2008 22:24)
  15. "ukalalık yapma lenn" dedirten icat.
    (secret06, 20.01.2009 10:22)
  16. bazen google ın benim hayatıma egemen oldugunu, beynimi okudugunu hissederek ürpertiğim google şeysi. eksplorerımın açılışını google yapmamdan anlamalıydım bilinçaltıma girmeye çalıştığını.

(bkz: korkuyorum)
    (düşünemiyorum o hal de malım, 02.02.2009 09:47)
  17. cretin adlı bir grubu yazmamla
    bunu mu demek istediniz : ücretin
    cevabını almam bir olmuştur.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 02.02.2009 15:37 ~ 15:38)
  18. @3195247 girisindeki ilk cümleyle gece gece bana hayatı sorgulatmış, tarifsiz birşeyi tarif edebilmesiyle beni dumura uğratmış ve en mühimi de istemsiz bir şekilde kontrolsüz kahkahalar atmama sebep olmuş altıncı nesil yazar. harbi hoş gelmiş.
    (laein, 08.03.2009 03:07)
  19. (idiot, 08.03.2009 03:09)
  20. google aramalarında alakalı alakasız karşımıza çıkan soru cümlesi
    (kubilay, 02.04.2009 23:43)
  21. çok sıcakkanlı ve sevgi dolu, iyi bir arkadaştır kendileri.çok da güzel yazar.6.nesildir efenim kendileri...
    (tchaikovski, 19.07.2009 22:28)
  22. google derki bu özelliği sayesinde, sen becerip yazamadın ama ben anladım.
    (myself, 19.07.2009 22:49)
  23. googleda her karşıma çıktığında bu sensin demek istediğim de sana girsin demeden edemediğim gereksizlik abidesi. ulan sen benim ne demek isteyediğimi benden iyi mi biliyorsun , ben şuursuz muyum da demek istemediğim şeyi diyim .. hakaret davası açsak kazanırız be üstüne bir de beni sinir komasına soktuğundan , arayağım şeyi aramaktan vazgeçirmekten dolatı manevi tazminat bile alırım.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 19.07.2009 22:54)
  24. google' ın yapay zekası.
    (flasher, 19.07.2009 22:55)
  25. (by6style, 19.07.2009 23:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil