tekkecileri, tarikatçıları, huuucuları, menfaatleri uğruna papaz cübbesi giymeyi bırakın cinsiyet değiştirmeyi bile göze alma potansiyeli olan mazlum edebiyatını alışkanlık haline getirmiş olan aşağılık köpekler partisini tanıdıkça,
evlerinde masum ve itaatkar, sadık köpeklerini daha da çok sevmeye başlayan kişilere yapılmaya çalışılan bir hakarettir.
ben de köpeğimle yatıp kalkıyorum, hatta yanımda yatmadığı geceler ona küsüyorum.
bekir coşkun'a kendini bilmez biri tarafından söylenmiş sözdür. bu kendini bilmezler, kendilerini bilmedikleri gibi yakınlarını da bilmezler ; yoksa en yakınlarından olan ( dünürü be ağbicim daha yakına gerek yok ) sadık albayrak'ın köpek sevgisine de çamur attığını bilirdi. çamur atıyorsun sayın rte ama üstüne de sıçrıyo nolcek şindi?
köpeğin mundar olduğu ilkel anlayışa sahip birinin ettiği söz. bu yobazlar köpekleri kedileri çöp kamyonuna atarlar, piknik yaparken kokusuna gelenleri sopayla döverler, zehirli etlerle zehirlerler, kurban bayramında ineğin, koyunun diri diri bacağını kesip işkenceyle öldürürler, sonra da "allahıma şükür bugün de doyduk" diye, ibadet yaptık diye göbeklerini kaşırlar, onlar gibi yapmayanları domuzlukla suçlarlar. asıl hayvan kim acaba?
hayvanseverlik çok iyi bir duygudur. sayın rte insan dahil tüm hayvanlardan nefret ettiği için çok takılmaması gereken durumdur. ben şahşen köpeğim panter ile çok mutluyum. sayın rte'nin içindeki tüm nefreti bırakıptibet'te nirvana'ya ermesini temenni ediyorum.